Sahilde motor grubuna denk geldim (kalp krizi içerir)
Reklamlar
-
Benim teneke 125 ile yola çıktım,vapura yetişecektim.
Her neyse ışıklara geldik arkada kuzen var bekliyoruz yeşil yanmasını.
O da ne !!!! Birden ses duydum Duv duv duv bişiler geliyo dedim noluyo savaş mı çıktı bi yandan elim ayağıma girdi.
Kawasakiler cbr 600 lük 1000likler ama varya sahil titriyoo titriyo adamların rolanti sesinden benim motoru unuttum.Benim teneke kedi gibi pıstı zaten unuttum aleti.Adamlar azıcık gaza dokunuyo göğüs kafesimi titretiyo tansiyonum düştü.Her neyse bi anda gazı açıp gittiler buda böyle bi anımdır.Böyle motoru olanlar acaba nasıl zevk alıyor ? Tarif eder misiniz ? Çok değişik bişey bu.Bildiğiniz elim ayağım boşaldı
Reklamlar
-
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Elindekine şükretmelisin bence.
O motosikletin hayaliyle yanıp tutuşan onlarca insan var.
İnşallah,günün birinde en güzellerine binersin...
-
Bu şekilde gazlamayla 100km´de ne kadar yaktiğini görünce,cebinde şimşekler çakar..
Tarif olarak,fena bir durum..
-
Şöyle bir soruyla soruna cevap vermiş olayım zevki alırken mi verirken mi😈😈😈O pompacı size aman pardon depoya pompayı sokup pompalıyor ya.Aynı senin hissettiğin gibi elim ayağım boşalıyor.
-
whitedeamon adlı üyeden alıntı
Şöyle bir soruyla soruna cevap vermiş olayım zevki alırken mi verirken mi😈😈😈O pompacı size aman pardon depoya pompayı sokup pompalıyor ya.Aynı senin hissettiğin gibi elim ayağım boşalıyor.
Ben Türkiye'de hiç y2k görmedim, hatta duymadım. Sizin motorun bi fotoğrafını atarmısınız?
-
Birkan07 adlı üyeden alıntı
Ben Türkiye'de hiç y2k görmedim, hatta duymadım. Sizin motorun bi fotoğrafını atarmısınız?
Bende görmedim 🤣Olsa bırak fotoğrafları film çeker atarım.😂Temsili olarak koydum onu hikayesi falan etkiledi beni.Benim bahsettiğim motor Türkiye'de gayet görebileceğin zx10r 😁👍
-
-
Insallah en guzeli senin olur dostum. Inan sahip olunca da o haz katlanarak artiyor
Ustunden 50 yil gecse de sikilman mumkun olmuyor.
-
sen 10 litreyle 400 km gidiyorsun, bu alet kullanıma göre 10 litreyle 100km zor gidiyor. tarif edilemeyecek bir zevk ama bedeli çok ağır
-
uzay gemisi adlı üyeden alıntı
sen 10 litreyle 400 km gidiyorsun, bu alet kullanıma göre 10 litreyle 100km zor gidiyor. tarif edilemeyecek bir zevk ama bedeli çok ağır

Aslan besleyen yemini düşünmez
İster düşün... Kendini ister hayale kaptır...Uzar uzar, çünkü hiç sonu yoktur yolların.
Bakarsın aldanmışsın, gördüğün bir seraptır. Sevimli bir hayale açılırken kolların.
-
Ekarademir adlı üyeden alıntı
Aslan besleyen yemini düşünmez

Aslan var tavuk yer..
Aslan var Dana yer...
-
levend84 adlı üyeden alıntı
Aslan var tavuk yer..
Aslan var Dana yer...
Valla bende orjinalde depo göstergesi yok. Km saatide aldığımdan beri çalışmıyordu. Ne yediğini bilmiyorum.
İster düşün... Kendini ister hayale kaptır...Uzar uzar, çünkü hiç sonu yoktur yolların.
Bakarsın aldanmışsın, gördüğün bir seraptır. Sevimli bir hayale açılırken kolların.
-
Sen baya motorundan soğumuşsun anladığım kadarıyla öbür konunuda görünce motorunun kıymetini bil iyi kötü elinin altında o var illa motosikletini sevmek istiyorsan 1 hafta kadar binme bu sürede metrobüsle yolculuk yap 500T ye bin yolculuk yap tophaneden taksime cihangir üzerinden yürü soğukta ve yağmur altında 2 saat otobüs bekle motoruna aşık olursun
-
Ekarademir adlı üyeden alıntı
Valla bende orjinalde depo göstergesi yok. Km saatide aldığımdan beri çalışmıyordu. Ne yediğini bilmiyorum.

Senin ktm'de bunun ortası olan,hindi+piliç karışımı birşeyler yer,km'de 40-50kuruş yer.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)