BALAKLAVA KONUSU YORUMLARINIZI BEKLİYORUM.
Reklamlar
-
İyi forumlar herkese, kazasız belasız sürüşler inşallah.
Hemen konuya gireyim dostlar balaklava olmadan kask takamıyorum hem temizlik açısından hemde balaklava varken daha rahat ediyorum gibi geliyor. Bu zamana kadar 3 tane ucuz marka balaklava kullandım ve hep rahatsız olduğum sonuçlar çıktı ortaya önerilerinizi bekliyorum şöyle bi araştırma yaptım Dainese'nin, Rukka'nın, Revit'in ürünleri var ve biraz pahalı ama rahat ettirecekse alaya razıyım. Shoei nxr kullanıyorum bu zamana kadar aldığım bütün balaklavalar kaskı takarken çeneme doğru toplanıyordu beni en çok rahatsız edende bu. Yazlık alacağım kullananlar kullandıkları ürünler hakkında yorum yapabilirler mi?
Reklamlar
-
dostum aynı şekilde bende balaklavasız kask takamıyorum rahatsız oluyorum taktıüğım zaman.ve 2 senelik agv k5 in içi sıfır gibi ve kokuda olmuyor.aliexpressten 5 tane almıştım zamanında yıkayıp yıkayıp kullanıyorum hiç bir sorun olmadı.
-
saç döker. rahat edicem diye 30 unuzda 50 göstermeyin. hayabusa bile kurtaramaz karizmanızı qnqlar.
-
YBRMANİA adlı üyeden alıntı
dostum aynı şekilde bende balaklavasız kask takamıyorum rahatsız oluyorum taktıüğım zaman.ve 2 senelik agv k5 in içi sıfır gibi ve kokuda olmuyor.aliexpressten 5 tane almıştım zamanında yıkayıp yıkayıp kullanıyorum hiç bir sorun olmadı.
Hmm güvenebilir miyim bilmiyorum, kaskı taktığında toplanma oluyor mu ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:59 ----------
extagon adlı üyeden alıntı
saç döker. rahat edicem diye 30 unuzda 50 göstermeyin. hayabusa bile kurtaramaz karizmanızı qnqlar.
Anlamadım balaklava mı saç döker ?
-
dogan70 adlı üyeden alıntı
Hmm güvenebilir miyim bilmiyorum, kaskı taktığında toplanma oluyor mu ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:59 ----------
Anlamadım balaklava mı saç döker ?
likralı zaten kafanı tam sarıyor toplanma falan olmuyor.
Yamaha YBR-125 2008/Honda DYLAN 2008/Honda CBF-150 2011/Kawasaki ER-5 2005/Yamaha fazer8 2011/YAMAHA YZF R1 2010/YAMAHA YZF R1 2014/HONDA CBR 1000RR 2014+YAMAHA YBR-125 2012
-
extagon adlı üyeden alıntı
Saç derisi sağlığı için balaklava önermiyorlar mı?Ayrıca yazın kafanız terleyince o kaskın içi çorap gibi kokar
-
balaklavva cok basit bir seydir.. kalitelisiyle kalitesizi arasında anca kumas ve dikiş farkı vardır..
cenenizde toplanma olayı tamamen sizle alakalı yani
-
nvrmnd adlı üyeden alıntı
balaklavva cok basit bir seydir.. kalitelisiyle kalitesizi arasında anca kumas ve dikiş farkı vardır..
cenenizde toplanma olayı tamamen sizle alakalı yani
Yanlış mı kullanıyorum yöntemi varda ben mi duymadım 🤷🏻♂ Bence ürünle alakalı 😅
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:46 ----------
RoofRoof adlı üyeden alıntı
Saç derisi sağlığı için balaklava önermiyorlar mı?Ayrıca yazın kafanız terleyince o kaskın içi çorap gibi kokar
Katılıyorum balaklava daha sağlıklı diye biliyordum 🤔
-
Balaklava candir,iç dokusu pamuklu ve ter emen,diş dokusu ise hava alan cinsten olursa rahat kullanim sağlar.
Içi/dışı polyester olmasin yeter.
Yukarida bahsedilen tum ozellikler,prohell balaklavada mevcut uzun zamandir kullaniyorum memnunum.
Oxford urunude iş görür.
-
Kışın iyi güzel oluyorda çene kısmındaki sakallar mahvediyor. Uzun süreli kullandığımda yanmaya başlıyor.
-
-
Dainese kullanıyorum.Bende balaklavasız kask takmamıyorum .Benim sorunum kulaklar kepçe falan olmamasına rağmen kask takarken katlanıyor.
Dainese ipek olduğu için biraz pahalı sanırım.Kaskı takarken ince ve ipek olduğundan daha kolay geçiyor kask kafaya.Tavsiye ederim.
-
Toplanma konusunda kaliteli bir ürün elbetteki araya farkını koyabilir ama istenilen fiyatlarla karşılaştırdığımızda o kalite farkıyla fiyat farkı gözünüze normal geliyorsa elbetteki bilindik bir marka kullanmak daha mantıklıdır.
-
Balaklavaya hiç alışamadım, takınca kask daha bir sıkıyor, yazın hiç giyemem terletiyor. Yaşım 46 olmasına rağmen saçlarım dökülmedi bunun da etkisi var tabi. Onun yerine yaz kış boyunluk kullanıyorum çeneme kadar çekip kaskı öyle giyiyorum bu sayede çeneden gelen rüzgarı da kesiyor.
-
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim sayenizde baya fikir sahibi oldum ☺
---------- Mesajlar birleştirildi - 06:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:32 ----------
okanbagiscan adlı üyeden alıntı
Dainese kullanıyorum.Bende balaklavasız kask takmamıyorum .Benim sorunum kulaklar kepçe falan olmamasına rağmen kask takarken katlanıyor.
Dainese ipek olduğu için biraz pahalı sanırım.Kaskı takarken ince ve ipek olduğundan daha kolay geçiyor kask kafaya.Tavsiye ederim.
Dainese’nin hangi modelini kullanıyorsunuz acaba ?
-
Ydsye de bakilabilir ürünleri kalitelidir hem de yerli.
-
-
Dainese ipek olanı çok pahalı ama sorunsuz kullanım sunuyor. Ben de motora yeni başlamanın gazıyla bu kadar para verdik ama ucuzu da aynı işi görür müydü acaba, diye içimden geçiriyordum. Her iki çeşit balaklavayı da kullananlar daha net karşılaştırma yapabilirler.
-
Şunu kullanıyorum.
https://www.motosikletaksesuarlari.c...ava_36758.html
Resimdekine pek benzemiyor dikiş yerleri bu şekilde değil ve bu kadar incede değil.
-
Motomax'ın bambu balaklavası var,hem yumuşak hemde sıkılığı iyi,15 lira gibi bir fiyatı vardı çok memnunum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)