Rose diye bir marka aldım, çok memnunum.
Buff iyi güzelde yüz kısmı gene açıkta kalıyor ve yazın kötü oluyor o yüzden pek kullanmıyorum Ama sizin durumunuz farklı tabi :S
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:11 ----------
İpek olanı gördüm ama ipek almam sanırım Dainese D-Core olanı deneyeceğim henüz tam karar vermedim tabi
Yaz/kış balaklava kullanan birisiyim, kendimi böyle alıştırdım, iyiki de alıştırmışım, kışları boyunlukla destekleyince harika bir kombinasyon oluyor. Kaskta temiz kalıyor, A ya da B marka dikkat etmemiştim alırken, kalın/kışlık balaklavalara baktım ancak pek kalın geldiler, benim amacım rüzgarı kırması ve bir miktar sıcak tutması olduğundan gayet iş görüyor. Çıkarınca da kaskın içine atıyorum, kaybolmuyor da böylece. 10-15 liraya ortalaması, ha çok zülküf olsun istiyorsan Northface'inkini baya beğenmiştim ama bir balaklavaya o parayı vermem, çünkü sürekli tak çıkar yapıldığından çabuk deforme olan bir malzeme.
Kışlık arayanlar için Knox Coldkillers'ı öneririm. Rüzgar, soğuk hiç bir şey geçirmiyor.
Neopren maske beyler %100 rüzgar ve yağmuru kesiyor.
boyun boğaz göğüs sıcak.
Diğerleri boş görsel hikaye..
Şu balaklava yerine başka bir isim bulamadılar mı yaw.Her okuduğumda ilk baklava diye okuyorum,direk gözümün önüne fıstıklı kuru baklava geliyor.
Balaklavanın ismini “Boğazlık” olarak değiştirme talebinde bulunacam TDK’ye
İlk kez duyduğumda benimde çok garibime gitmişti
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:16 ----------
Benim için pek uygun değil, kask temizliği içinde kullanıyorum ve maske pek uygun değil bu açıdan ama tavsiye için teşekkür ederim
Su balaklava mevzusu ne zaman acilsa aklima baklava düşüyor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)