Pulsar ns 200 Plastik Yanık Kokusu
-
serconline adlı üyeden alıntı
Ya babo sen BAJAJ'la kavgalımısın yoksa BAJAJ'a motor almaya gittinde sana vermedilermi anlamadım nerde PULSAR konusu görsem sen varsın :D Bu kadar sevme
Vermediler :/ parasıyla dedim? yoook dedi adam, seveceeesin benimseyeceeesin dediler.
her mecrada savunacaksın körü körüne, stop etsede, virajda tükürsede, kıç baş bırakmasa da seveceksen al pin git dediler.
o yüzden beni görüyosun :D
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
Reklamlar
-
-
Gerçek güç sıçrayışta değil , sarsılmaz duruştadır .
-
Hımmm anladım şimdi neden bu kadar çok sevdiğini ama nedense bende bunların hiç birisi yok
Adam gibi lastik takarsan elindede gaz ayarnı dengeleyecek bir hassasiyet olduktan sonra hiç bir motor kıç baş sallamaz
Stop etmeye gelince bu konuda birşey diyemem ama diyeceğim tek şey Bajaj uçup gittiği için işten anlayan anlamayan herkes BAJAJ servisine çevirdi dükkanlarını...Bu sebeple adam akıllı anlayan gerçek bir servise giderken emin ol hondada yamahada bulamadığın ilgiyi buluyorsun yanlış anlamayın servis yönünüden diyorum
honda yamaha ile BAJAJ'ı kıyaslamam
Sen galiba abeciyi daha yeni görmeye başladın kardeşim. bişeyler açıklayarak ya da ona cevap vererek boşa kürek çektiğini söyliyim en baştan sonrası sana kalmış
-
enescanatar adlı üyeden alıntı
Sen galiba abeciyi daha yeni görmeye başladın kardeşim. bişeyler açıklayarak ya da ona cevap vererek boşa kürek çektiğini söyliyim en baştan
sonrası sana kalmış
Boşa kürek çektiğimin farkındayım ama ben ona birşeyler anlatmak ve anlattıklarımı anlamasını beklediğim için yazmıyorum cevap verecek tarafı kalmaması için yazıyorum ama yok Adam çok seviyor ne yaparsanız yapın ben vazgeçmem diyor
Gerçek güç sıçrayışta değil , sarsılmaz duruştadır .
-
Boşa kürek çektiğimin farkındayım ama ben ona birşeyler anlatmak ve anlattıklarımı anlamasını beklediğim için yazmıyorum
cevap verecek tarafı kalmaması için yazıyorum ama yok
Adam çok seviyor ne yaparsanız yapın ben vazgeçmem diyor
enescim lütfen kardeş kardeş yazışıyoruz şurda :D
birbirimizi ikna edebildikçe yeni şeyler öğreniyoruz fena mı?
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
-
-
Kimsenin kimseyle tartıştığı yok konuşuyoruz anlaşamasakta :D
-
levend84 adlı üyeden alıntı
Bu adam yüzünden çok sevdiğim motorumu satıp. Yeni iPhone çıkınca Apple Store kapısında yatan tipler gibi olacağım. Tvs isotlar geciktirirse protesto gösterisi yapacağım.
Ama ABS’siz olması lazım 😂
-
levend84 adlı üyeden alıntı
Güzel motor alacaksın galiba
-
Pistonlar adlı üyeden alıntı
Güzel motor alacaksın galiba
Hunk 200 ile apache200 arasinda kalmistim,heroyu aradim ekim veya kasimda gelecek dediler,bende apache alacagim mayis ayinda kesin bayilerde olacakmis bilgisini aldim.yanliz fiyat 14-15 bandinda olursa farkli alternatiflere yönelebilirim 2.el inazuma veya 2.el sym wolf.
Kimse kusura bakmasin 15k gibi bir rakami ne hintliye nede çinliye kaptiririm.
Apache için max verecegim rakam 12k oda abs ve kaydirmali debriyaj hatrina.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)