Kazadan sonra tutanak tutmadan giden taraf
-
levend84 adlı üyeden alıntı
Rica ederim.
Ok.gece 00:00'dan sonra olsaydı,yetkili kolluk tutanağı isteniyor.
Hocam saat farketmez 7 24 vatandaş maddi hasarlı kazayı eksik evrağı yok ise alkol yok ise kendisi tutacak.Ayrica arkadaş kaza yerinden ayrılmayıp polisi arayıp beklemeliydi. Fotoğraf var diyor olayın olduğu polis merkezine gidip davacı şikayetçi olacak fotoları verecek. Işlem şöyle yürüyor polis merkezi kamyonun ruhsat sahibini karakola davet ediyor o da sürücüyü temin ediyor foto olduğu için bir sürücü gelecek .bir şekilde zararını temin edersin ama uzun sürebilir.
Reklamlar
-
moonspell07 adlı üyeden alıntı
Hocam saat farketmez 7 24 vatandaş maddi hasarlı kazayı eksik evrağı yok ise alkol yok ise kendisi tutacak.Ayrica arkadaş kaza yerinden ayrılmayıp polisi arayıp beklemeliydi. Fotoğraf var diyor olayın olduğu polis merkezine gidip davacı şikayetçi olacak fotoları verecek. Işlem şöyle yürüyor polis merkezi kamyonun ruhsat sahibini karakola davet ediyor o da sürücüyü temin ediyor foto olduğu için bir sürücü gelecek .bir şekilde zararını temin edersin ama uzun sürebilir.
Bağlı karakola gittim maddi hasarlı kazalara biz bakmıyoruz dediler yaralanma varsa bakıyoruz trafik mahkemesine gideceksin dediler üstat.
-
Emniyetteki ifadesinin ardından mahkemeye sevk edilen L.A., adli kontrol ve yurt dışına çıkış yasağı konularak serbest bırakıldı.
can ve mal güvenliği konusunda ufkunuzu açacak bir haber.
hastane içerisinde silah ile 3 el ateş ederek birisini vuruyorsunuz ve serbest kalıyorsunuz.
size çarpıp kaçan araç ile ne kadar ilgilenir devlet ?
vaziyet alın buralar çok karışacak ...
-
fkambay adlı üyeden alıntı
Bağlı karakola gittim maddi hasarlı kazalara biz bakmıyoruz dediler yaralanma varsa bakıyoruz trafik mahkemesine gideceksin dediler üstat.
Antalyada trafik mahkemesi olmadığı için bilemedim.O zaman direkt adliyeye trafik mahkemesine başvurun daha hızlı ilerler süreç bir şekilde zararınız karşılanır ama zaman alır elbet.
-
Esasında öyle bişey olduğu zaman adam kaçsa bile polisi arayıp olay yerinde tutanak tutturmak. Yoksa @Levent in söylediği gibi halledilebilir.
-
Can ve mal güvenliğimiz yok. Şimdi instgramda gördüm, minibüsçüler motorcu bir kız arkadaşı öldüresiye dövmüşler. Maddi hasara yaptırım yok,can a kasta yaptırırım yok. Ne biçim bir ülke olduk...
-
Arkadaşlar da söylemiş, kazadan sonra kesinlikle olay yerinden ayrılmıyor,155 i arayıp trafik ekibi istiyorsunuz,ardından bölge polis merkezine gidip müracaat ediyorsunuz.kaza olur trafik ekibine kaza tespit tutanağı tutturmadan polis merkezine geçerseniz,olay yerini terk etmiş olursunuz.bu yüzden karakol işlem yapmaZ,mahkemeye başvurmanız gerekir.ne kadar beklerseniz bekleyin trafik ekibi gelmeden ayrılmayın.işleyiş bu şekilde.
-
fkambay adlı üyeden alıntı
dün bende karakola şikayetçi olmaya gittim yaralanma yoksa biz bakmıyoruz dediler trafik mahkemesine gitmem gerekiyormuş
Polisleri işgüzarlığı bakmak zorunda, benim kuzen Honda civici hafif çizdi tampona tartıstılar vs adam şikayetçi olmuş 1 saat sonra karakoldan aradılar. Herşey poliste bitiyo
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)