motoru satarken nelere dikkat edilmeli?
Reklamlar
-
Arkadaşlar daha önce motor satmadım satarken nelere dikkat etmeliyim ciddi bir alıcı geldiğinde motorunuzu kullandırıyormusunuz açıkçası bende alıcak olsam bir tur atmak isterim almadan önce nasıl ama nasıl olucak bu iş artçımı binicem arkasına alıp kaçmasın gelen motoru
Reklamlar
-
Alırken kullanırım, satarken kullandırmam
-
ozan1991 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar daha önce motor satmadım satarken nelere dikkat etmeliyim ciddi bir alıcı geldiğinde motorunuzu kullandırıyormusunuz açıkçası bende alıcak olsam bir tur atmak isterim almadan önce nasıl ama nasıl olucak bu iş artçımı binicem arkasına alıp kaçmasın gelen motoru
Motosikletinizin çalınması istiyorsanız, test sürüşüne izin verin. Bu şekilde motosikleti çalınanlar var.
Eğer alıcı ciddiyse ve test sürüşünde ısrar ediyorsa, izlenmesi gereken yol satış fiyatının tamamını yanında getirmesi. Beraber bankaya gidersiniz, para sizin hesabınıza yatırılır. Siz de test için motorunuzu verirsiniz. Adam sürer, gelir. Motoru beğenmemişse (ve düşürmemişse) parasını geri verir, motorunuzu geri alırsınız. Beğenmişse, para sizde, motor da alıcıda kalır.
-
5 farklı motosiklet sattım.. biri haric hic bir motorumu kullandırmadım. kullanmak performansını ya da gidisini gormek isteyenleri artcı olarak aldım istedigi kadar sürdüm...
onun dısında bakar calıstırır üstüne oturur falan filan.. ve tabii ki bana da uygun gün ve saatte istedigi servise gitmişimdir...
parasını alın falan cok ütopik seyler... bana biri öyle dese dolandırıcı mısın derim motoru sürmek isteyen nekdr dolandırıcı olma riski varsa para isteyen de dolandırıcı olabilir...
-
gidişini görüşücekse çekerim boş bi alana sürerim önünde izler o zaman peşinden koşmayalım sonra alıp kaçar filan
-
önce müşteri bulmalısın. Gerisi bir şekilde halloluyor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)