BOL KESEDEN SALLAYANLAR BELGESELİ (!)
Reklamlar
-
Merhaba.Arkadaşlar motosikletimi sattım (R25) belli bir bütçem var.A2 ehliyet ile alabileceğim en yüksek enduro olan TRK502ye yöneldim. Piyasası düşük evet çok satan yok ama adam geçen hafta 33.500tl yazmış(not: 2017 model trk502 sıfırı 27.500tl) extralara 1000 tllik çantayı 4500tl yazmış. kardeşim abim canım benim bunun 2018 modeli bile o kadar değil! neyse bugun bi baktım aman allahım o da ne fiyatı arttırmış bide.34.500tl yapmış mesaj yazdım 2 gün önce 33.500dü dedim.adamun cevap aynen kopyalıyorum "Alıcılara indirim yaparız" nee? what? noluyor? Benim mantığım ermiyor alıcılar derken 33.500tl fiyatı gelen adama 34.500 üstünden pazarlık yaptıracak belki 33.500 tlye (çok inidirim yapmış gibi) belki de daha pahalıya satıcak.Tabi adam para kazanmak istiyor diye bilirsiniz ama bu yapılan dolandırıcılıktır benim fikrimce.Sen zaten motosikleti belli bir km kullanmışsın model yılı da geçmiş 2018 olmuş hadi en fazla aldığın fiyata koyup satarsın karını elde etmiş olursun.7bin tl fiyat koymak nedir üstüne! ayrıca yazdığı aksesuarlarda olduğu fiyatta değil! Givi bile o kadar değil. Aklınca bilmeyenlere kelek yapıp 4500 tlyi yutturacak.D,yeceğim o ki böylelerine dikkat edin.Siz siz olun iyice araştırmadan 2.el olayında kimseye güvenmeyin kumar gibidir.Başınız yanar dikkatli olun.yorumlarınızı bekliyorum. belki de ben yanılıyorum yanlışlarımı düzeltmeniz dileğiyle.
Edit: Ben Azerbaycanlıyım en azından bizim ülkemizde buna sahtekarlık denir ticaret denmez.Sizde nasıl bilmiyorum
Reklamlar
-
Serbest piyasa koşullarına göre istediği fiyatı verir, 1000 tl bu çanta diyip 4500 nasıl diyor alan kişi hiç mi araştırmayacak ?
bende 2. el çok motor baktım birinin altı üstü kırık yanı yöresi şöyle böyle niyetim hiçbirine para vermeye kıyamadım , sonra ziraat bankasınadn kredi çıkınca gittim sıfır aldım bakıma gidicem cepte para yok ne yapıcam bilmiyorum,
imkanınız varsa 2. el hiç bakmayın sıfır gibisi var mı,
iyi forumlar
-
e sen bunları yeni mi farkediyorsun?
alış bunlara, öğren, kazık yeme.
-
istanbu_gezg adlı üyeden alıntı
Serbest piyasa koşullarına göre istediği fiyatı verir, 1000 tl bu çanta diyip 4500 nasıl diyor alan kişi hiç mi araştırmayacak ?
bende 2. el çok motor baktım birinin altı üstü kırık yanı yöresi şöyle böyle niyetim hiçbirine para vermeye kıyamadım , sonra ziraat bankasınadn kredi çıkınca gittim sıfır aldım bakıma gidicem cepte para yok ne yapıcam bilmiyorum,
imkanınız varsa 2. el hiç bakmayın sıfır gibisi var mı,
iyi forumlar
Fiyatının bin tl olduğunu ben söylüyorum.Baktım fiyatına.Adam 4500 tl yazmış halbuki.R25 piyasasında da bu çok var.Adam 15e almış 20ye koymuş satıyor.Savunması da 2018ler 26.200tl o yüzden. E güzel kardeşim sen bunu 26.200e almadn ki 15e aldın.Bana bu olay ters geliyor.Yine de üstüne koyar dolar/euro kuru vs. değerlenmesi gibi ama bu meblağ 5-6 bin tl değildir. 300-500 tl dir.
-
alım satım işi öyle alacağı zaman hereks fiyatı öldürüyor ama satmaya geldiği zaman mal altın oluyor herkesin kendi malı ne diyelim
sen fiyatları araştıracaksın hesabına mantığına uyanı alacaksın benim gibi zor beğenen biriysen sıfır alacaksın mecburen
-
bendeniz de şahsen ikinci elden çekinen birisi olarak beş on bin lira fazla verip ürünün sıfırını almayı tercih ediyorum. bana enayi diyebilirsiniz ve fakat kafam rahat. sülalem komple rahat benim. niye üç beş bin lira için milletin ağzının kokusunu çekeyim? neden vıcık vıcık pazarlık etmek zorunda kalayım?
-
ticaret için alıp satan var sırf adamlar ne kadar geçirsem kar diye düşünüyor ki adamada bişey diyemiyorsun ben bu paraya satıyorum işine gelirse der adam sana salla gitsin kolay kolay satamaz zaten
-
Bence de en iyisi biraz fazla da olsa sifir almak.
-
hokahey adlı üyeden alıntı
bendeniz de şahsen ikinci elden çekinen birisi olarak beş on bin lira fazla verip ürünün sıfırını almayı tercih ediyorum. bana enayi diyebilirsiniz ve fakat kafam rahat. sülalem komple rahat benim. niye üç beş bin lira için milletin ağzının kokusunu çekeyim? neden vıcık vıcık pazarlık etmek zorunda kalayım?
niye enayi diyelim ? 100 tane motor baktıysan 1 tane beğenmediysen demekki hep sorunlu sıkıntılı mallar 20 lira verene kadar 25 verip sıfır alıyorsan zaten doğru olan bu ....
aldın yok mil eğriymiş yok karenajda çatlak varmış yok far ayarı düşüyormuş zaten 2 teker üstüne gidiyoruz bizim ihtimal hesabıyla yaşama şanşımız yok
-
istanbu_gezg adlı üyeden alıntı
niye enayi diyelim ? 100 tane motor baktıysan 1 tane beğenmediysen demekki hep sorunlu sıkıntılı mallar 20 lira verene kadar 25 verip sıfır alıyorsan zaten doğru olan bu ....
aldın yok mil eğriymiş yok karenajda çatlak varmış yok far ayarı düşüyormuş zaten 2 teker üstüne gidiyoruz bizim ihtimal hesabıyla yaşama şanşımız yok
temiz mal bulmak çok zor. bulana kadar epey araştırma yapmak gerekiyor. o energy de bende yok.
-
hokahey adlı üyeden alıntı
temiz mal bulmak çok zor. bulana kadar epey araştırma yapmak gerekiyor. o energy de bende yok.
ya bulacağın en temiz mal bile devrilmiştir sana söylememiştir adam 3-5 ay sonra bir yeri tamir bakım için açarsın güm karanaj kırık arasan tartışşan ne olucak signeye çekiyorsun ögkk kalsın ben sıfır aldım
çok yakışıklı değil büyük teker istiyordum birde heves etmiştim abs ikiside var memnun kaldım güzel güzel biniyorum daha ne yapayım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)