Motosikletle Hayatını Kaybeden Öğrenciler Eğitim Konusu Oldu..
Reklamlar
-
Reklamlar
-
''merhaba arkadaşlar kanalıma hoş geldiniz teker yapacam abone olun lastik yakacam videoyu beğenin'' önce bunlara bi önlem alınsada gençler bunlara özenmese ? neyse su testisi su yolunda...
-
Türkiyede böyle zaten biri ölmeden eğitim vermez devlet.
-
Arkadaşlar dikkatinizi çekerim, bütün ülkede değil de , yalnızca Bolu'da ve hayatlarının baharındaki
2 genç aramızdan ayrıldıktan sonra. Diğer 2 si bir yıl eğitime mecburen ara verdikten sonra. O okullardaki idarecileri tebrik etmek gerekir diye düşünüyorum. Bence bütün memlekette okul müfredatına
trafik eğitimini de eklemek gerekir. Bizim lisede olduğumuz 70 li yıllarda milli güvenlik dersleri vardı. Bir subay veya astsubay bizleri askeri konularda bilgilendirir ve yıl sonundaysa hepimize - her Türk genci doğuştan askerdir- diyerek 10 verirdi. Belki M.T. kullanıcıları olarak Bizler Devlet Büyüklerimize Okullarda zorunlu trafik eğitiminin başlatılması konusunda öncü olabiliriz. Bizlerden
gelecek böylesine doğru ve haklı dileği boşa atamazlar . Yeterki biz doğru dileğimizi doğru platformda
İlgililere aktaralım. Ben varım , konuyu benden daha iyi yerlere taşıyacağınıza eminim. Saygılarla.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)