Arkadaşlar fuarda kawasaki standını gören oldumu?
Arkadaşlar fuarda kawasaki standını gören oldumu?
Bu sene yoklar. Şuradan bakabilirsiniz: https://motobike-istanbul.tr.messefr...rka-arama.html
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
Satıştan elde ettikleri kâr fuar masraflarını karşılamıyor demekki. Bu kafayla ayda birkaç tane motor satabiliyorlarsa yine iyi
en akıllıları kawasaki belliki bravo.o paralara hiç bir firma zaten 2018 model motor satamicak niye gelip reklamını yapsın nasılsa müşteri yok.ülkeden ilk çekilen japon kawasaki olur kanımca.ninja400 9200 euro ordan diğer modelleride hesaplayın
valla yaz sonu motor bakıyodum honda'dan yamaha'ya harley'den ducati'ye triumph'dan bmw'ye ktm'ye neredeyse her markayı gezdim. hepsininde showroomunda hemen her model vardı. harleyin ultraglide'ından triump bobbera ducati xdiavel den bmw s1000RR'a ktm 1290 superduke gt'ye kadar.
kawasaki'ye gittim kadıköye o da ne küçücük bi dükkan içeride iki üç tane ufak model var 250cc 300cc lik. 2 3 tane de ikinci el motosiklet var vesys falan. dedim bu ne başka showroom mu var, yokmuş. bir de sezon bitiyor bu saatten sonra niye model getireyim dediler. bi tane zx6r bile yoktu. showroom dediysem anadoludaki mahalle arası galericilerin dükkanları konseptinde.
kısacası kawasaki çoktam bitmişde okeye dönüyor memlekette. ben şahsen bi daha önünden geçmem kawasakinin sezon bitti kime satıcam diye model getirmeyen firma yedek parça stok tutar mı misal hiç sanmam. fiyatlarıda uçuk zaten.
Fuarlar satışları arttıran bir tanıtma yöntemi değil ki. Alacak olan fuara gitmeden de alıyor. Ya da fuara giden adam orda karar vermiyor aa bak bu çok güzelmiş hemen alayım derdine düşen kimse yoktur herhalde. Fuara katılacak firmaların anlaşmaları çok önceden yapılıyor olsa gerek. %20 gümrük vergisi ve ekonomik gelişmelerin olumsuz yönde seyredeceğini önceden tahmin edecek olsalar bu yıl fuar muar düzenlenmezdi. Bu fuar katılımcılar açısından tamamen zarardır. Seneye olur mu şüpheliyim. Motosiklet sektörüne ilgi artarken bu ilginin önüne çekilen duvarların haddi hesabı kalmadı.
ya zaten piyasalarıda yok motorların tuhaf sahibinden ilanlarına bakıyorum 25 tane 250r ilanı var ve bunların hepsi 2. el millet alıpta çok memnun ondanmı satmıyor yoksa satılmıyor mu cidden bu kawasaki ler
Kawasaki/Z-Motonun ulkenin en kotu motosiklet distributoru oldugunu teyit eder bir durum. Evet yoklardi.
Turkiye pazarini cok onemsemiyorlar..ki yerinde bir karar zaten...bu ulkenin vergi orani motoru ureten firmanin karindan fazla..salak sulak isler iste...
2 yıl kadar z250sl bakmak için gitmiştim türkiyeye daha yeni geldiğinde. Showroom falan yok bildiğin kepenkli bi depo vardı. Z250sl e bakmaya geldiğimi söyledim ve bana ninja 250sl gösterdiler. Daha modellere bile hakim değillerdi. Yedek parça stoğu zaten yok. Evet motorları kaliteli sorunsuz güzel ama alım süreci ve aldıktan sonrası var
Kawasaki Disturbütörü Z-Moto nun aptallıgıdır.Ellerinde büyük bi koz var Kenan Sofuoğlu bi kere yeni çıkarıcakları motosikletle bi reklam filimi + kenandan bir olumlu yorum deli gibi satış yapacaklardır,satmak istemiyolar galiba.Fuara ekonomileri yetmedi diye katılmadı diyenler var.Arora Yuki bile stand açmış yazık ayıptır 2 sene öncede böyle yaptılar
koca firmanın ekonomosi yetmez olurmu adamların belliki beklentisi yok türkiye piyasasından ki haksız değiller fiyatlara bakıldığında tam tersi bence kaliteli büyük bir firma oldukları için türkiyede satıcakları 5-10 fazla motoru pekte umursamıyorlar devede kulak misali
Beyler VW in 1990 ların başındaki halini hatırlayanınız varmı? Dunya harikası golf memlekette satılamıyordu. Ne zaman ki doğuş distribütörlüğünü aldı vw uçuşa geçti ve ülkemizdeki en güçlü markalardan biri halşne geldi. Darısı kawasakinin de başına...
honda yamaha suzuki ktm ducati bmw falan dandik motor mu peki de 5 10 fazla motoru kale alıyor.
bunun büyük firmayla küçük firmayla bi ilgisi yok. satış adetiyle falan ilgisi yok. vizyon ile alakası var. Kawasaki distribütöründe vizyonun v'si yok.
Kawasaki'nin de suçu var insan hiç mi bakmaz rakipleri binlerce motor satıyorken bizim distribütör nasıl yokları oynuyor diye.
Benim bildiğim, Kawasaki'nin umurunda bile değil Türkiye. Bi tane adam var, Kawasaki hastası. O bastırıyor parayı getirtiyor motorları.
Türkiye'deki Kawasaki olayı bu kadar. Bence tek adamın hevesiyle gelen bir marka için iyi bile durumu.
Siz isteyin Kenan Sofuoğlu paket olarak getirsin.Adam fabrika pilotu o kadar nazı geçiyodur
Kawasaki artik elit satislar yapar sadece. Motorlarina hayranim. Bir sure z250 sl kullandim. Adamlar euroyla satis yapiyor. Euro dusukken hic zam vs yapmadilar. Keske o an alsaymisiz. Cok iyi hatırlıyorum hondayi aldigim gun bir arkadas 26000 tlye z800 aldi. Euroya sabitledikleri ve euro dusukken zam vs yapmadiklari icin kizamiyorum. Tasarim ve renk olarak bence essiz. Kur dusmedigi icin muhtemelen sahip olamayagim. Ha bu arada yedek parcada fena geçiriyorlar orada haklarini yiyemem. Gerci honda da sagolsun gecirmeye baslamis. Sol ayna 200 tl mi olur yahu ducati kullaniyoruz sanki.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)