Saygısız,cahil ve saçma tipler.
Reklamlar
-
Senin motovlogger dediğin şahıslar motosiklet eğitmenleri mi? Yoksa sürüş sertifikalarına sahip sürücüler mi? Sen hangi eğitimleri bitirdin? Bundan önce kullandığın motorlara yada bu aldığın son meşhur ABS'li motorunun lastiğini kaliteli bir lastikle değiştirdin mi?
Bu videoyu görünce hep üzülüyorum bu gencecik insanlara ama bak bakalım bu motorlarda da ABS var. ABS var die kaza mı yapmıyorlarmış?
https://www.youtube.com/watch?v=sNu9ul_hhtY
NOT: Önce sorularımı, Sonra lastik markanı, En son da yorumunu paylaşırsan sevinirim...
Reklamlar
-
YBRMANİA adlı üyeden alıntı
Selamlar,
Öncelikle forumda aşırı rahatısız olduğum tiplerden bahsetmek isterim.bunun için başlık açmalımıydım inanın bilmiyorum.özellikle de genç ve heyecanlı kardeşlerimizi sert dille eleştiren arkadaşlara karşı bi antipatim oluşmadı değil.ABS olayı ne zaman açılsa ki hemen gp pilotlarımız hemen makinalıları kurup ateşe başlıyorlar.yapmayın bu yeni arkadaşlarımızı kırmayın.
Bu bi kaç tane kendini motorcu olduğunu sanan şahıslar için diğerleirnden özür diliyorum.
Abi adam konuyu niye açmış? Siz gitmiş yine ne tartışıyosunuz!
Adam saygıdan, gençlerin hevesini kırmamaktan bahsediyo. Siz kalkmış koskoca metnin üç harfine takılmışsınız...
Evet gerçekten saygı şart. Adamın yazdığına bi saygı gösterin de adam akıllı okuyun lütfen...
Respect
-
-
istanbu_gezg adlı üyeden alıntı
ABS yok diye kaza yapan yok ? bu istatistiği nereden çıkardık ? koskoca Avrupa Birliği motosikletlerin fren mesafesi ile yaptığı çalışma neticesinde ABS belli cc üstü bütün motorlarda zorunlu olmalı diyor ?
Türkiyemizde ki moto vlogger kanallarının %70 i sırf abs olmadığı için teker kitleyerek düşüyor yüzlerce kaza videosu var bam güm giriyorlar , Sürücü kaynaklı hataları önlüyor AB bizden az biliyor olamaz,
Saygılarımla
Euro4 artik tum motosikletlerde ABS ya da kombine fren sart kosuyor cunku kullanicilarin cogu senin gibi dusunuyor dostum. ABSsiz motor guvensiz. Yanlis halbuki
ABS olmayan motorlarla egitimsiz kullanicilar cok kaza yaptigi icin geldi EURO4te ABS sarti.
-
sash_009 adlı üyeden alıntı
Abi adam konuyu niye açmış? Siz gitmiş yine ne tartışıyosunuz!
Adam saygıdan, gençlerin hevesini kırmamaktan bahsediyo. Siz kalkmış koskoca metnin üç harfine takılmışsınız...
Evet gerçekten saygı şart. Adamın yazdığına bi saygı gösterin de adam akıllı okuyun lütfen...
Son konuları bir araştır, adamın konulardaki post'larını da oku. Bu konuyu açan tek bir şahıs var o da daha ilk taksidini ödemediği motorunun güvenlik sistemini öve öve 1aydır bitiremedi.
Bir konu açılmışsa tartışılması için açılmıştır. Burada herkes fikir beyan ederken aradan zıpçıktılık yapıp milleti yeren olursa, millet de onun üstüne üşüşür.
Ayrıca adamın açtığı konunun başlığı bile saygısızca. Önce kendisi saygılı olacak ki sonra kalkıp başkalarından saygı bekleyecek.
-
Valla onu bunu bilmem. Benzinlikten cikarken sagolsunlar yerleri araba yikamadan gelen kopukle yikamislar. Tam da donus yapmam gereken yere denk geliyor. Nmax ile hafif frene dokundum teker kitleyince hemen abs devreye girdi. Dengem dahi kaybolmadi. Ayni olay cbr ile basima geldi. Teker kitledi devrilirken dizimle zor tuttum.
-
linkinpark20 adlı üyeden alıntı
Valla onu bunu bilmem. Benzinlikten cikarken sagolsunlar yerleri araba yikamadan gelen kopukle yikamislar. Tam da donus yapmam gereken yere denk geliyor. Nmax ile hafif frene dokundum teker kitleyince hemen abs devreye girdi. Dengem dahi kaybolmadi. Ayni olay cbr ile basima geldi. Teker kitledi devrilirken dizimle zor tuttum.
Forumdaki kişiler seni şimdi cahil beceriksiz diye nitelendirecek , nasıl düşürürsün diyecekler.
-
Valla ne derlerse desinler hocam. Soyle de bir olayim var. Mudanya yoluna eski cbr im ile girerken onde bir bmw var sag seritte. Yol ayrimina geldik. Sol 3 serit nilufere ayriliyor, sag iki mudanyaya. Ben en sagin bir solunda mudanyaya giden seritteyim. Baktim bmw de sinyal hareket vs yok e artik burdan da donecek kadar mal degildir deyip hizlandim. Hizlanir hizlanmaz birden iki serit sola kirdi. Hemen frene bastim, ama asilmadim artan oranda uyguladim. Lastikler kaymaya baslar baslamaz freni birakip yine ayni sekilde uyguladim. Tampon tampona geldik vurmadan yavasladim. Arkamdaki araba bile bmw ye sinir olup korna caldi el kol yapti. Ben ise olayin sokuyla hicbir sey yapmadim. Lastikler rosso 2 idi. Abs olsa bence cok daha kisa surede ve motoru kaydirmadan durabilirdim. Gerek arabada gerek motorda gercekten onemli bir teknoloji. Gereksiz diyene de sunu derim: yav he he insan hayatina en fazla deger veren avrupali zorunlu yapmis sen avrupalidan iyi biliyorsun.
-
-
istanbu_gezg adlı üyeden alıntı
Forumdaki kişiler seni şimdi cahil beceriksiz diye nitelendirecek , nasıl düşürürsün diyecekler.
Mardin has failed you.
-
Sj's adlı üyeden alıntı
Mardin has failed you.
Sizin motorunuzda ABS varmı? mv agusto nasıl motor scooter mi ? taksitle mi aldınız?
-
-
Veloce 800:
ABS-ASD-FSS-NCS- Alayı var.
10bin peşin,kalanı 120 Ay,Ayda 500tl.taksitle...Yakıt deposu dolu olarak teslim edilecektir,alan şanslı kişinin benzinle vs.işi olmayacaktır.Alt Motora anahtar değmedi.
-
levend84 adlı üyeden alıntı
Veloce 800:
ABS-ASD-FSS-NCS- Alayı var.
10bin peşin,kalanı 120 Ay,Ayda 500tl.taksitle...Yakıt deposu dolu olarak teslim edilecektir,alan şanslı kişinin benzinle vs.işi olmayacaktır.Alt Motora anahtar değmedi.
Levent kardeşim sizi ciddiyete davet ediyorum ABS ASP CSS PHP bunlar gereksiz şeyler acelmi sürücüler kullanıyormuş ben onlar olmadan öğrenmek istiyorum. Prof sürücü olucam tşk
-
Boldpilot adlı üyeden alıntı
Bence fren tamamen gereksiz , ön tekere ayağımızı sürterek durabiliriz .
Eskiden bisikletin arka tekerine karton bardak vs. sıkıştırıp motor sesi çıkartırdık. Hey gibi günler. Durmak için bisikletten atlayıp yanında koştururduk.
-
ABS'den soğudum üniteyi komple söktüreceksiniz bana.
ABS ekstra güvenlik barıdır. Zırt pırt abs'yi devreye sokarak fren yapıyorsan çok sürmez. ABS'nin tokadını yersin. Önce kendini geliştir. Elektronik "destekler" olsun yinede
-
YasinC adlı üyeden alıntı
ABS'den soğudum üniteyi komple söktüreceksiniz bana.
ABS ekstra güvenlik barıdır. Zırt pırt abs'yi devreye sokarak fren yapıyorsan çok sürmez. ABS'nin tokadını yersin. Önce kendini geliştir. Elektronik "destekler" olsun yinede
yarın servisle görüşücem söktürücem zaten limon sıkar gibi fren yapıcam
-
-
Evet forum üyesinin motorunun taksiti bile ona dert olmuş tipler çıkageldi.hoşgeldiniz 🙏
-
maaşımı çekemeyenlerde vardır 1.800 lira az para değil aylık akbilim de var
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)