RS200 al direksiyonu yüksek olduğu için sürüşte kollarını ve onuzlarını yormuyor. Tipi güzel ss gibi, abs var yılda bir kere lazım olur ama hayatını ve malını korur...
RS200 al direksiyonu yüksek olduğu için sürüşte kollarını ve onuzlarını yormuyor. Tipi güzel ss gibi, abs var yılda bir kere lazım olur ama hayatını ve malını korur...
O yakıtla, para parasının pahalılığıyla, ağırlığıyla inazuma hiç çekici görünmüyo +40 motoru benim gözümde
Abs, kaydırmalı debriyaj ne bileyim quick sifther gibi artıları falan olsa belki ona dayanarak önermişsindir dicem onlarda yok.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:40 ----------
Biz yazmayızda sen kesin yazarsın :D mr.abs
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:41 ----------
Sana r125 satayım :D kralll :D
rs200 de alabiliyorsun o paraya benim hoşuma gitti motor kullanmadım ama
İnazumanın hiç bi artısı olmadığını belirtmeye çalıştım sadece.
Ama quick shifter rahatlık katar diye düşünüyorum 250cc kullananada illaki bi faydası dokunur diye düşünüyorum.
Hayatımda hiç quick shifterlı motosiklet kullanmadım ama arabadaki triptonic vitese eş değer diye biliyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:42 ----------
Doğrudur, henüz aktif olarak 6-7 aydır totalde 2.000 km civarı bi vitesli motor tecrübem var.
Çok fazla video izledim, forumu çok takip ettim.
Hemen hemen 125-500 cc arası tüm motosikletlerin parça fiyatları, yakıt tüketimi, teknik özellikleri kafama kazındı
Benim ilk tercihim r125 oldu. Tüm kötü yorumlara rağmen kendimce sebepler bularak aldım bu motoru. Geçenlerde satıp uzun yola elverişli bi motosiklet alayım diye tekrar araştırmalara başladım kendimce, inazumada beni cezbeden hiç bişey yok. Sadece konforundan çok övgüyle bahsediyo ama gözümde eksisi çok olan bi motosiklet olduğu için tavsiye eden arkadaşın gerekçesini merak ettim.
Ben yukardaki seçenekler içinde sırf benim göz zevkime daha çok hitap ettiği için mt25 alırdım mesela.
Umarım ifade edebilmişimdir kendimi.
[QUOTE=Birkan07;4305082]İnazumanın hiç bi artısı olmadığını belirtmeye çalıştım sadece.
Ama quick shifter rahatlık katar diye düşünüyorum 250cc kullananada illaki bi faydası dokunur diye düşünüyorum.
Hayatımda hiç quick shifterlı motosiklet kullanmadım ama arabadaki triptonic vitese eş değer diye biliyorum.[COLOR="Silver"]
Hocam düşünceniz yanlış değil inazumanın boş olduğunu söylemişsiniz doğruda bir düşünce.Ama 250cc'de quick shifter kullanacak daha doğrusu piste girmediğiniz milletle roolinge çıkmadığınız sürece kullanmanızı gerektirecek bir durum yok.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:54 ----------
Bende rc250 var vereyim sana özellikle virajda vitesle bir oyna anlarsın.Yanlış anlama kendin gör kendin anla.
ben o paraya temiz cbf 500 arardım... İlla 250cc ise inazuma derim. yok Şıklarda sadece saydıkların varsa cbr derim.
Şimdiiiii, kime göre? neye göre?
En sevmediğim muhabbet bu sanırım. R125 kullandığım için herkes "gitmiyo bunlar, görüntü var gerisi boş, bu motor racing değil" gibi sürekli bişeyler söyleme çabasında.
Ben henüz 600cc 1000cc bi motosiklet kullanabilecek düzeyde değilim fakat benim için görsellik çok önemli. Fıtı fıtıda gitse (137 civarlarında top speedi var ben bi kere deneme amaçlı çıktım o hıza, 100 bile bana yetiyo) ben üzerinden indiğimde dönüp bi bakmadan evime gideceğim motora binmek istemediğim için bunu aldım.
SS motor diyince akıllarda 299 canlanıyo sanırım herkesin ama bu bi kasa türü, motor hacmiyle alakadar bi durum değil.
Bu iş hacim işiyse 1000cc cruiserlarada ss diyebiliriz sizin mantığınızla.
Alma........
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)