Günlük lensi bilmiyorum ama aylık lensler var en çok tercih edilen lens türüymüş duyduğum kadarıyla.
Lens kullanırken vizörün açık gitme. Havadaki tüm toz toprak lenslerine yapışır. Hem lens kullanılmaz hale gelir hem de gözün enfeksiyon kapar.
Kasksız zaten motora oturma bile.
Lens kullanıyorum ve çok rüzgarlı havalarda vizör açık bile kullandığım oldu ve hiçbir sorun yaşamadım.
Bunun yanı sıra şuan lensimi 25 gündür falan çıkarmıyorum ve bir sorun yok gözlerimde. Ama senin bu kadar uzun süre çıkarmamanı tavsiye etmem. Ben üşengeçliğimden çıkarmıyorum
Sanırım 4-5 yıldır lensle yaşıyorum. 2.25 astigmatım var. Lens kutusunda 6 gün aralıksız gözde kalabilir diyor. Aklıma gelirse 2 hafta sonra bir gece lensi çıkarıp sölüsyonda bekletip ertesi sabah tekrar takıyorum. Unutursam bu süre 3-4 haftayı bulabiliyor. Kuruluk vb hiçbir sorun yaşamadım. Ama bu lensi bulana kadar tüm astigmatlı lensleri denemişimdir. Bana en uygunu air optix for astigmatism. Ama bildiğiniz gibi lenslerde BC ve su yüzdesi fark ediyor. Bana uygun olan size uygun olmayabilir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)