Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Lens Ve Motor

REKLAM ALANI
    CriminalS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 Mh Drift
    Alıntı LiseliMotorc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben lens kullanıyorum kasklı kasksız hiç sıkıntı olmuyor korkacak hiçbir şey yok 120+ hızda bile kasksız birşey olmuyor kaskı zaten normal
    Cok saol kardşm umarm dediğin gibidir ) bende öle kullancam bide bu lens de renk olayı fln nasıl oluyor ginlük lens alcm 1 kutuda kaç tane oluyor cvaplarsn sevinirm
    LiseliMotorc bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Mondial Mc Roadracer 125 ve R6
    Günlük lensi bilmiyorum ama aylık lensler var en çok tercih edilen lens türüymüş duyduğum kadarıyla.

LiseliMotorc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Rks Titanic 150-SPORT
    Alıntı CriminalS adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cok saol kardşm umarm dediğin gibidir ) bende öle kullancam bide bu lens de renk olayı fln nasıl oluyor ginlük lens alcm 1 kutuda kaç tane oluyor cvaplarsn sevinirm
    günlük lens hakkında çok bir bilgim yok ben aylık lens kullanıyorum miyopum sordugun soruların elbet googleda yanıtı vardır

Lens kullanırken vizörün açık gitme. Havadaki tüm toz toprak lenslerine yapışır. Hem lens kullanılmaz hale gelir hem de gözün enfeksiyon kapar.

Kasksız zaten motora oturma bile.

Motosikleti
    Mondial 150 Mh Drift
    Alıntı EmirŞengezer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Lens kullanırken vizörün açık gitme. Havadaki tüm toz toprak lenslerine yapışır. Hem lens kullanılmaz hale gelir hem de gözün enfeksiyon kapar.

Kasksız zaten motora oturma bile.
    Ayn toz cok gelio

worldmeister - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dominar 400
    Lens kullanıyorum ve çok rüzgarlı havalarda vizör açık bile kullandığım oldu ve hiçbir sorun yaşamadım.
    Bunun yanı sıra şuan lensimi 25 gündür falan çıkarmıyorum ve bir sorun yok gözlerimde. Ama senin bu kadar uzun süre çıkarmamanı tavsiye etmem. Ben üşengeçliğimden çıkarmıyorum

Motosikleti
    Mondial 150 Mh Drift
    Alıntı worldmeister adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Lens kullanıyorum ve çok rüzgarlı havalarda vizör açık bile kullandığım oldu ve hiçbir sorun yaşamadım.
    Bunun yanı sıra şuan lensimi 25 gündür falan çıkarmıyorum ve bir sorun yok gözlerimde. Ama senin bu kadar uzun süre çıkarmamanı tavsiye etmem. Ben üşengeçliğimden çıkarmıyorum
    Uyurken fln cıkarmassan gözün arkasına kaçıyormuş öle birşey oldumj ?
    Bide renkli lensmi kullanıyosun hazel renk almayı düşünüyorm gözüm kaverengi

Deadly Sto(R)m - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2022 / Mondial X-Treme Maxx 200i
    Sanırım 4-5 yıldır lensle yaşıyorum. 2.25 astigmatım var. Lens kutusunda 6 gün aralıksız gözde kalabilir diyor. Aklıma gelirse 2 hafta sonra bir gece lensi çıkarıp sölüsyonda bekletip ertesi sabah tekrar takıyorum. Unutursam bu süre 3-4 haftayı bulabiliyor. Kuruluk vb hiçbir sorun yaşamadım. Ama bu lensi bulana kadar tüm astigmatlı lensleri denemişimdir. Bana en uygunu air optix for astigmatism. Ama bildiğiniz gibi lenslerde BC ve su yüzdesi fark ediyor. Bana uygun olan size uygun olmayabilir.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)