Honda dan ikinci el sahiplerine büyük darbe!
Reklamlar
-
Disciple adlı üyeden alıntı
mahmutcum naber ya,gerçekten deli oluyorum acayip kazık yedikk.. ben tek cocugum ondan boyle bencil oldum abi ,mazur gorun beni
abi bi de bencilliğin güzel olduğundan bahsetmişsin, inanılmaz güzel bir yorum gerçekten!
Direk turgetson diyorum
Forumun kadrolu trolu.
Yeni nikin hayırlı olsun
Reklamlar
-
Yatırım düşünüyorsan tarla al arkadaş, belki dibine sanayi sitesi kurarlar, belki ucundan kıyısından yol geçer. 2000 TL zarar ettin diye üzülme, bindiğin günlere say.
-
-
Arkadaşlar biraz önce büyük şok yaşadım,
Bu Allahsız Honda fuar boyunca Africa Twin'i 52750 e veriyormuş! Bu makinayı ilk çıkardıkları sene olan 2016 Ocak ayında 43500 TL ye
verdiler.O zamanki EURO kuru 3.2TL idi. Yani 13600 EURO bayıldık zamanında.
Şimdi ise; 52750 / 4.66(güncel euro kuru) = 11320 EURO !
Kusura bakma Honda ama bizi fena kazıklamışsın sen,bu ne rezalettir! Gidin biraz Yamaha dan Kawasaki den BMW den ders alın!! Adamlar
ikici el sahiplerini nasıl koruyor görün.
Diğer üreticileri bitirdiğiniz yetmiyormuş gibi biz ikinci el sahiplerini de bitirdiniz kitapsızlar!
Hayır benim anlamadığım kurdan nasıl etkilenmiyosunuz,üstelik Japonlar için ekstrra vergilendirme yapılmadı mı ? nasıl satabiliyosunuz bu fiyatlara! Yurtdışından kaçak motor mu getiriyolar napıyolar inanın kafam almıyor artık.
CRF250 Rally e ne demeli ? 20500TL yapmışlar! 15000 TL falan yapsaydınız bari ! Vallahi bu motoru alın,yazın 10000 Km de 21000 TL ye satın derim..
Crosstourer da llginç fiyatı var,66400 TL demişler,afferin bu kafayla devam edin siz!
Ondan sonra kimse Honda'yı adam yerine koymaz tabi.. "ucuza mal satıyor çünkü kalitesiz" imajı yapışır kalır boyle..Allahın amatörleri ya hiç kafaları çalışmıyor.
tühh, yapmaa yaa
Emekli Olanlar:
‘11 Pcx 39.415 km.
-
sen fuara gidip kendi gözünle gördünmü afrika twin in 52750 tl ye satıldığını,yoksa kulaktan dolmamı veya birisimi söyledi,eğer gözünle görmediysen kesinlikle inanma yalandır
-
Motoru alabildiğine ve sürerken zevk aldığına takılmayıp saçma sapan fiyata takmak. Cebin aç olaydı da ruhun korunaydı demek istiyorum. Ne kadar kızarsan kız benim gözümden durumun aynen böyle...
-
Ondan sonra kimse Honda'yı adam yerine koymaz tabi.. "ucuza mal satıyor çünkü kalitesiz" imajı yapışır kalır boyle..Allahın amatörleri ya hiç kafaları çalışmıyor.
Şu an ki fiyat farkına rağmen alacak olsam cbr1000rr fireblade sp yerine r1 tercih edecek olan ben, cbr1000 biraz daha zamlı olursa yüzüne dahi bakmam...
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
-
tam bısey yazacaktım allah korudu yıne uyelık tarıhıne baktım ve sazan.avı olmadım ...
tamam muazzam bır forum degıl belkı ama cogunlugun takıldıgı tek 2teker sıtesı. bıraz ılgı lutfen, sunlara prım vermeyın.
-
YERUÇAĞI adlı üyeden alıntı
sen fuara gidip kendi gözünle gördünmü afrika twin in 52750 tl ye satıldığını,yoksa kulaktan dolmamı veya birisimi söyledi,eğer gözünle görmediysen kesinlikle inanma yalandır
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...b7dfbd92d6.jpg
hocam umarım bu bir trolluk girişimidir,yoksa tepki olarak yakacam motoru :(
bu honda dan hiç yuzum gulmedi benim,gittim 2013 yılında nc 700 aldım,adamlar ertesi sene 750 cıkardılar gorulmuş sey mi bu :(
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:17 ----------
wolrath adlı üyeden alıntı
tam bısey yazacaktım allah korudu yıne uyelık tarıhıne baktım ve sazan.avı olmadım ...
tamam muazzam bır forum degıl belkı ama cogunlugun takıldıgı tek 2teker sıtesı. bıraz ılgı lutfen, sunlara prım vermeyın.
hocam allah korumuş seni,verilmiş sadakan varmış vallahi,diğer yazanların hepsinin ruhunu ele geçirdim
-
bu honda dan hiç yuzum gulmedi benim,gittim 2013 yılında nc 700 aldım,adamlar ertesi sene 750 cıkardılar gorulmuş sey mi bu :(
Aman Allah'ım! Bir sene sonra motosikleti güncelleyip daha iyisini mi çıkardı Honda?
Bu rezalet ekonomik ortamda hesaplı fiyata motosiklet sattıkları yetmiyormuş gibi üstüne bir de bu. İşte şimdi iyice düştü gözümden...
-
hasmet adlı üyeden alıntı
Aman Allah'ım! Bir sene sonra motosikleti güncelleyip daha iyisini mi çıkardı Honda?
Bu rezalet ekonomik ortamda hesaplı fiyata motosiklet sattıkları yetmiyormuş gibi üstüne bir de bu. İşte şimdi iyice düştü gözümden...
ahh haşmet ahh neler cektik biz bu honda dan.
Bak elin Yamahası sahiplerini üzüyo mu ? Super Tenere 95.000 TL diyor adamlar.
Bizim ki de crosstourer ı %30 ucuza satma peşinde... uzun vadede sen kaybedersin Honda, bak uyarımı yapıyorum buradan.
motorları ölünceye kadar kullanmıyoruz,bizi de düşün biraz!
-
-
Dostum,Inflames yorumlarina post atmiyorsun,ayrica nick´lerin cidden orjinal,tebrik ederim,vizyonu geniş bir üyesin.
-
fotodaki fiyatlar doğruysa,her motosiklette indirim yok,bazılarında var,mesela nc 750 serisinde aynı motor olmasına ragmen,nc750x serisinde indirim var ama 750 integra modelinde indirim yok
-
Fiyatları ucuzlatmakla çok kötü bir şey yaptın Honda. Bizim milleti kazıklaman lazım ki yaranasın. Honda almayın arkadaşlar Yamaha alın, en iyi Yamaha kazıklıyor.
-
Seko adlı üyeden alıntı
Fiyatları ucuzlatmakla çok kötü bir şey yaptın Honda. Bizim milleti kazıklaman lazım ki yaranasın. Honda almayın arkadaşlar Yamaha alın, en iyi Yamaha kazıklıyor.
Eureka! Hep "niye boyle" diye merak ederdim. Simdi anladim. Siyasi tercihlerimiz de boyle isliyor olmali...
-
nerde bizim afrika cı flame nerde he
honda bunu her sene yapar beyler sıfır makina alacaksanız honda için fuarı bekleyin
karlı çıkarsınız
-
F54 adlı üyeden alıntı
nerde bizim afrika cı flame nerde he
honda bunu her sene yapar beyler sıfır makina alacaksanız honda için fuarı bekleyin
karlı çıkarsınız
F54, bazı şeyleri davullarla zurnalarla anlatmak lazım sanırım
-
Onu bırakın da nmax aralıkta millet 9a aldı su an 14.300..... Bu nası iş arkadas????
-
%20 ek gümrük vergisi. Devletimiz böyle uygun gördü
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)