yaklaşık 1-1.5 senedir ybr kullanıyodum aslında memnundum araziye felanda girebiliyodum ama biraz daha büyültmek istiyorum uzun yola felanda çıkıcam fuarda bir kaç tane motor gördüm ama çok pahalılar öneri var mı
yaklaşık 1-1.5 senedir ybr kullanıyodum aslında memnundum araziye felanda girebiliyodum ama biraz daha büyültmek istiyorum uzun yola felanda çıkıcam fuarda bir kaç tane motor gördüm ama çok pahalılar öneri var mı
Bütçeni söylersen yardımcı olan çıkar. 10 bin lirayada, 20 bin lirayada 100 bin lirayada istediğin tarz motorlar var.
Bir de cc aralığın nedir onuda paylaşırsan bilgili bir sürü arkadaş var forumda, net sonuca ulaşmana yardımları olurlar.
CRF 250 Rally 23bin
Suzuki V-strom 250 ABS lansman fiyatı 25bin civarıydı. Liste fiyatı 28450 olmuş.
vstrom daha çok yol, crf daha çok arazi.
instagram.com/gerivites
youtube.com/user/nimbus8222
CRF 250 RALLY bence
Geçiş için CRF 250 RALLY belirli bir süre sonra Tenere 660
hem arazi hem uzun yolda benim kullandığım motoru tavsiye edebilirim
Ducati Hypermotard 796
şuan slick lastik var ama pirellinin mt60 lastiğini takıcam bi kaç haftaya
ozaman tam olucak işte
2.el dalağı,böbreği çıkmamış,düzgün yamaha xt600 veya honda falcon nx4.
cevabı burada
https://www.facebook.com/ruzgarinizinde/
Bence bu sorunun cevabı sizin bakış açınızla alakalı. Örneğin ben 100 cc Cub motorla crossla giremeyeceğim yerlere girip çıkabiliyorum, uzun yolu CBF ile de keyif alarak yapabilirim. Yolda ortalama hızı 140 olacak aynı zamanda az az araziye de girecek motorlar ve fiyatları belli, ortalama hızı 100-120 olan arazide yapabilecek 250cc sınıfında beklentinize karşılık olarak Crf 250 Rally diyorum ancak otoyolda sizi ne kadar tatmin eder bilemem. Eğer otoyol ağırlıklı kullanacaksanız yani sizin için asıl önemli olan buysa 250 cc üzeri bir model bakın, daha çok kamp ve orman gezileri için rally şimdilik yeterli olur diyorum.
Weak are prey
nerede ise her motoru hem uzun yol hem de arazide kullanabilirsin. Ama ne kadar basari ve butce ile ? ve yeni motorla'mı yoksa 2.el motorla'mı?
Yine de su an icin en efektif uygun fiyatlı motor CRF250rally olarak gorunuyor. 23 lira etiket fiyatı fuarda 20.500'e veriyorlar bence mükemmel fiyat.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)