Bu fiyatlardan bıktık
Hemen alıyorum madem fiyatları uygunmuş,atayım depoya dursun kenarda..
Kardeşi (G 310 R) ikinci elde pek tutulmadı gibi , ilan sayıları artıyor sürekli.
Bu fiyatlardan alıp ikinci elde satan olur mu acaba bakalım bunu da.
İlan sayıları sanırım bunu ve seri şekilde bir kaç eğitim alıp 1200e geçtiklerinden artıyor.
artık 38800 lira. sadece 2 ayda 3000 tl arttı fiyatı. seçimden sonra bu fiyata da bulamayacağız.
nereye dönersen dön popon arkanda kalir..
madem bukadar para veriyorum neden made in india?
Nedeni çok basit, hindistan'da yapmakla ucuz bir bmw modeli olsun diye maliyetleri düşük tutuyorlar, ucuz dediysem bizim için değil 5500 euro avrupa için ucuz, malum bizde neredeyse 40k bir fiyat.
Bu ülkede artık işler batak oynama modunda, bakın önceden iyi kötü araç almak çok sorun olmayan bir işti, şimdi en dandik motor bile 8-9 binlerden başlıyor, şimdi artık motor işi her türlü modelde lüks hale gelmeye başladı. Düşünün arabalarda volswagen polo 1.0 100k olmuş akıl alır gibi değil. kredi ile almak akıl mantık dışı hale geliyor faizler uçuyor.
Yalnız biz araç gibi büyük tüketim ürünlerine bakıyoruz, asıl en temel gıda bile alı başını gitmeye başladı, yakında forumda motor konuşamayacağız ya da öyle 2-3 yıllık değil de 20 yıllık motorlarımızdan bahsedeceğiz, hayat pahalılığı almış gidiyorken artık motor sonlarda kalan bir ihtiyaç oluyor.
Çok değil üç sene önce yazılanları okuyunca bir gülme geliyor.....
Şimdi 35 bin lira olacak olsa samimi söylüyorum orayı YIKARLAR
O değil de aglanacak halimize gülüyoruz :(
Ülkenin durumu malum
35.000 TL ye çok kelepir 28 yaşında mobylette buldum alınır mı diye topicler göreceğiz
Mad Max Fury Road filminden...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)