Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

2-3 Ay sonra kolay satabileceğim Motor arıyorum

REKLAM ALANI

Merhaba 2-3 ay en geç 4 ay sonra kolay satabileceğim bir motor arıyorum. ( erasmusa gideceğim ). Bajaja rs 200 düşündüm ama acaba kolay satılabilir mi ?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    K121L - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Honda cbr250

Birkan07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yzf R-125 / Honda Today 50 / Ninja 250r / Xmax 250
    r125 hemen satayım :D böylelikle hemen satılmış olacağına sende inanmış olursun

Pcx, ybr gibi yaygın ve bilindik malı daha kolay satarsın. Honda'yı bilmeyen yoktur ülkemizde, bajaj yeni bi marka. Tabi şans birazda bu işler ama honda, yamaha grubu al derim.
    yns0707 bunu beğendi.

Motosikleti
    Bajaj Pulsar rs 200
    cbr lar hemen satılıyor kardeşim hiç bakılmıyor bile. Honda cbr

Bajaj nasıl peki?

MahmutBiner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    1200Z Super Ténéré
    işe yalnış yerden başlıyorsun.. önce temiz motor bulmaya çalış.. Tabi bulabilirsen şu ara kimse temiz motorunu satmıyor hepsi sıkıntılı. Eğer zarar edeyim diyeceksen hepsini hemen satarsın ister bajaj al ister honda al ister yamaha al 3 5 bin ucuza verirsen aynı gün satılır .. ama aldığım fiyata şu gün satmak istiyorum dersen onun için çiçek kadar temiz bir motor bulman lazım dediğim gibi.

Motosikleti
    Bajaj Pulsar rs 200
    Alıntı OnlySounD adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bajaj nasıl peki?
    Hiç bajaj sahibi olmadım fakat kullanıcılar kronik sorunlarından bahsediyor. Bazıları da bajaj a hasta. Yani bajaj da durum biraz motorun temizliği biraz da şansa kalmış oluyor.

Alıntı MahmutBiner adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    işe yalnış yerden başlıyorsun.. önce temiz motor bulmaya çalış.. Tabi bulabilirsen şu ara kimse temiz motorunu satmıyor hepsi sıkıntılı. Eğer zarar edeyim diyeceksen hepsini hemen satarsın ister bajaj al ister honda al ister yamaha al 3 5 bin ucuza verirsen aynı gün satılır .. ama aldığım fiyata şu gün satmak istiyorum dersen onun için çiçek kadar temiz bir motor bulman lazım dediğim gibi.
    Orası öyle fakat şuanlık maksimum verebileceğim ücret 10.000 tl. Yani 3-5 bin ucuza kimse veremez

Alıntı Enes ŞENTÜRK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hiç bajaj sahibi olmadım fakat kullanıcılar kronik sorunlarından bahsediyor. Bazıları da bajaj a hasta. Yani bajaj da durum biraz motorun temizliği biraz da şansa kalmış oluyor.
    Evet onu görmüştüm forumda ki konusunda. Yağ’a su karışma , stop etme , soğukken ekran gelmeme gibi. Onun için bajaj’ı sıfır düşünmüyorum zaten. Şuanlık sadece okula ve spora gidip gelmek için kullanmayı düşünüyorum. Evim biraz şehir dışında kalmış oluyor. Bajajın siyahı gayet hoş geliyor gözüme açıkcası.

Motosikleti
    AfricaTwin/Xpulse4v
    HONDA CBF150 hem alışı hem satışı hızlı olur. CBR lar özellikle sezon sonu söylenildiği kadar hızlı satışı olan motorlar değil. Tabiki diğer marklara göre hızlı ama sezon sonu faktörü önemli. CBF 150 her daim arana işe güce yarayan bir motordur

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Cbf 150'nin piyasası çok iyi.

Cbr 125,250'de olabilir.

SuleymanE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tracer 900 / Xpulse 200 4v
    honda pcx. peynir ekmekten hızlı satılıyor mübarek. 2. el uygun fiyatlı temiz birşey al. 4 ay sonra aldığın fiyata rahat satarsın.

Gerçi düşündüm de, neredeyse bütün hondaların 2. eli iyi. cbf150 veya cbr250 de hızlı satılıyor.

Bajajın 2. eli o kadar hızlı değil. Çabuk satmak istersen aldığın fiyatın daha aşağısına satman gerekebilir.

Motosikleti
    Honda PCX 150
    Dusuk kilometrede kronik sorunu olmayan garantili kazasiz fiyati sisirilmemis ns200 bulursaniz kar edebilirsiniz. Aksi zor. Kolay elden ciksin kar da edeyim diyorsaniz honda yamaha. Yasadiginiz sehirde yaygin olan bir marka ve model tercih etmeniz gerekli bir de.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    xmax_250 ABS 2015 + Sepetli 52 litre
    ederinde fiyat verirsen her motoru satarsın ama 9 bine alıp oho yaz geldi 11 bin yazarsan öyle ilana bakarsın

Aslında rs 200 düşünüyorum. Cbf falan o tarz pek sevemiyorum. Zarar etmeyeyim karda etmeyeyim. Aldığım fiyattan satayım istiyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Alıntı OnlySounD adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aslında rs 200 düşünüyorum. Cbf falan o tarz pek sevemiyorum. Zarar etmeyeyim karda etmeyeyim. Aldığım fiyattan satayım istiyorum.
    bazı arkadaşların kışın motor satılmaz die bir geyiği var pcx vardı 2. gelen aldı gitti hiçte öyle satılmıyor die birşey yok uygun fiyat olursa satılır

Alıntı istanbu_gezg adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bazı arkadaşların kışın motor satılmaz die bir geyiği var pcx vardı 2. gelen aldı gitti hiçte öyle satılmıyor die birşey yok uygun fiyat olursa satılır
    Hiç vitesli deneyimim yok. Onun için biraz vitesli istiyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    ben kymco agility aldım 150 cc enjeksiyonlu abs li çok memnunum

Macit250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar
    Bajaj satılır. Alıcısı bol. 7000 e aldığını 8000 yazarsan satılmaz. 6500 yazarsan bindiğini kar sayıp daha çabuk satabilirsin. Ha ben hem bindim, hem aldığım fiyata koyarım dersen. Belki ilk gün satılır belki 3 ay sonra

Alıntı Macit250 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bajaj satılır. Alıcısı bol. 7000 e aldığını 8000 yazarsan satılmaz. 6500 yazarsan bindiğini kar sayıp daha çabuk satabilirsin. Ha ben hem bindim, hem aldığım fiyata koyarım dersen. Belki ilk gün satılır belki 3 ay sonra
    Anladım. Şimdilik aklımda bajaj rs 200 var. Ama kullananların hataları korkutuyor beni açıkcası.

Mamba09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Scrambler & Italjet
    Açıkçası her şeyin alıcısı var. Lâkin mantıklı fiyat ve düzgün motosiklet olmalı.

2017 senesinde sırasıyla;

Suzuki İnazuma, Suzuki Bandit S, Tekrar Suzuki Bandit S, Tekrar Suzuki İnazuma, BMW F800ST, Yamaha FZ6, Xmax 250 ABS, Yamaha R25, Tekrar BMW F800S...

Aldım ve sattım. Sadece son F800S'i satmadım ve satmayacağım muhtemelen...

Tamamını 2017 yılı içinde yaptım ve öyle alıp ilana koymadım direk. Bir ikisi hariç diğerleriyle en az 3-5 bin km yaptım...

Şimdi nereye bağlayacağımı düşünüyorsun muhtemelen, şöyle söyleyeyim Suzuki Bandit 600S öyle piyasa motoru değil. CBR 125R gibi pat diye satılmaz. İlk Bandit'imi 1 haftada sattım. Diğerini de 3 haftada sattım. Diğeri 105 bin kilometredeydi satarken.

Makinalar temizdi. Ve fiyatlarda öyle "hadi şu motordan kâr edeyim" fiyatları değildi hiç birinin. Adam akıllı neyse onu yazdım. Sen cbr125'i falan çok rahat satarsın yani.

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)