Hero'dan Yeni 200 CC Naked / Hunk 200R
Reklamlar
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hero,2018'de ülkemizde satışa sunacağı modellere yenisi ekledi.
200 cc motor hacmine sahip,hava soğutmalı,tek silindirli motosiklet maksimum gücünü 18,4 hp olarak kullanıcıya sunuyor.
Motosiklet enjeksiyonlu ve abs fren sistemine sahip.
Fiyat konusunda ise henüz bir açıklama yapılmadı...
Reklamlar
-
18.4 hp, iyi gidiyordur bu meret
-
Fuarda inceledim, görünümü gerçekten çok hoş. Fiyatı da makul olsa iyi bir başlangıç alternatifi olurdu.
-
Fuarda inceledim eski hunka göre daha sportif ve kaslı olmuş fiyatı 11.180 olacağını söylediler
-
ben fiyatına 15 bin diyorum. at fava bekle.
-
Artık motor büyütmek hayal oldu. Bir süredir bu tarz motorlara bakıyorum.
Hero ekonomikliğe önem veren bir marka. Son hızı 112 km/h olsa da yeter. Yakıt ekonomisinin iyi olacağını tahmin ediyorum. Sanıyorum. 5 yıl 70 bin km. garantili bir motosiklet. Balansörlü ve tek kanal da olsa ABS li olması önemli. Deneme sürüşü yapacağım. Eğer beğenirsem Yamaha XCITY 250'mi satışa çıkarıp bu motora müşteri olacağım. Zaten Hunk 200R Haziran ayına kadar ancak satışa çıkar.
Bana göre aşağıdaki 3 markadan en güzeli TVS. İkinci Hero. En güçlüsü olmasına rağmen sonuncu Bajaj gelir.
Pek ciddi bir tavırla çekilmemiş. Ama inceleme videosuna bakmakta fayda var.
https://youtu.be/_W14WmdcE2k
-
Bunun 150 cc olanına binmiştim, güçlü ama her Hint'li gibi titrekti muhtemelen bu da aynıdır, çok tutacağını sanmıyorum maalesef. Halbuki İmpulse modelini 200-220cc ve "titreşimsiz" yapıp getirseler çok daha fazla ilgi görür diye düşünüyorum.
-
SlimShady1 adlı üyeden alıntı
Bunun 150 cc olanına binmiştim, güçlü ama her Hint'li gibi titrekti muhtemelen bu da aynıdır, çok tutacağını sanmıyorum maalesef. Halbuki İmpulse modelini 200-220cc ve "titreşimsiz" yapıp getirseler çok daha fazla ilgi görür diye düşünüyorum.
Yabancı forumlardan okuduğuma göre Hunk 200R'ye balansör koyulmuş. TVS Apache'den bile fazla titreşimli motosiklet kullandım. Çok rahatsız olmadım. Tutulma konusuna gelince. Hızlı bir motor değil. Gençler arasında tutulmayabilir. CBF 150 hızında. Fakat ondan çok daha fazla torklu bir motor olduğunu tahmin ediyorum. Görsel olarak CBF150'den çok ileride. Benim gibi hız meraklısı olmayan ekonomiye önem veren kişiler için cazip. Sanıyorum. 125 cc. Japon motordan daha ucuza gelecek.
-
hintliler arasındaki rekabet kızışmış. şimdi fiyatı 14 e dayanan ns200 düşünsün. bajajcıları tedirgin edebilir bu model.
-
@AzÇok,Sonuna kadar katılıyorum dostum,tvs 200 gayet güzel,ciddi anlamda gelirse alırım.
Apache 200
20.23 hp 8500 rpm
18.1 NM/7000 Rpm
5 vites
Pulsar 200
23.17 hp 9500 Rpm
18.3 NM/8000 Rpm
Tvs daha az yakar,ve motoru daha az bağırır gibi,tvs ,torkunu ve beygir gücünü pulsara göre daha alt devirlerde veriyor,Kronik sorun yaşanmaz ise alınabilir.zira aralarındaki tork farkı birebir.
Pulsarın 6.vitesine takılmamak lazım.
-
Fuarda Hero Hunk 200R tanıtım videosu çekmişler. Enjeksiyonluymuş. Deneme sürüşüne açılmasını sabırsızlıkla bekliyorum.
https://youtu.be/QZm-2hkRvcM
-
Titreşim çok olmazsa tutar, olursa tutmaz. Rakibi olan bundan daha kaliteli ve titreşiminin az olduğunu bildiğim RTR200 de 11-12 bin TL arasında bir fiyatla Mayıs ayında geliyormuş. Az evvel fuarda ikisine de oturdum. RTR nefis motor, bu da güzel sayılır.
-
Seko adlı üyeden alıntı
Titreşim çok olmazsa tutar, olursa tutmaz. Rakibi olan bundan daha kaliteli ve titreşiminin az olduğunu bildiğim RTR200 de 11-12 bin TL arasında bir fiyatla Mayıs ayında geliyormuş. Az evvel fuarda ikisine de oturdum. RTR nefis motor, bu da güzel sayılır.
Tvs gelsin hemen alırım,test etmeye gerek yok 11-12 uygun gibi,varsın titresin canını yediğim,yeterki malz.kalitesi düzgün ve kronik sorunu olmasın.
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
-
AzÇok adlı üyeden alıntı
Yabancı forumlardan okuduğuma göre Hunk 200R'ye balansör koyulmuş. TVS Apache'den bile fazla titreşimli motosiklet kullandım. Çok rahatsız olmadım. Tutulma konusuna gelince. Hızlı bir motor değil. Gençler arasında tutulmayabilir. CBF 150 hızında. Fakat ondan çok daha fazla torklu bir motor olduğunu tahmin ediyorum. Görsel olarak CBF150'den çok ileride. Benim gibi hız meraklısı olmayan ekonomiye önem veren kişiler için cazip. Sanıyorum. 125 cc. Japon motordan daha ucuza gelecek.
yav CBF dediğin 90 stabil 110-115 yokuş aşşağı yapar bu o kadar yapıyorsa sıkıntı. Daha hızlı olması lazım yani en azından stabil 120 yapması lazım.
-
Ben fuarda fiyatını sordum, yanlış hatırlamıyorsam 11.200 TL dediler. İyi sayılır. Benim için tek bir soru işareti var onu da yukarıda yazdım. Diğer iki rakibinden daha güçsüz olması, balansörlü ve az titreşimli olma ihtimalini güçlendiriyor. Diğer yandan 150 cc'lik motor ile aynı gibi gözüken bir motor bloğu var ki o da beni tam tersi yönde şüphelendiriyor. Henüz bir başka motordan devşirme bir makinanın titreşimsiz olduğuna denk gelmedim. Malzeme kalitesi Hunk ile aynı.
Şöyle bir düşününce 11 - 12 bin TL seviyesinde 200 cc, yeterince güçlü, ABS'li ve enjeksiyon sistemli motorları alabilecek olmamız beni sevindiriyor. İyi ki bu üç marka bu modelleri getirdiler. BN251'i de hesaba katarsak (fiyatı 15-17 bin TL arası olacakmış) bunlar 250 cc'ye kadar olan Japonların pazarda işini bitirecekler. Muhtemelen nasılsa satılmıyor diye Japonlar seneye 250 cc modelleri kaldıracaklar veya fiyatlarını düşüreceklerdir çünkü 300 cc'ler ile aralarında 5000 TL falan kaldı. Bu arada TNT300 de 26 - 27 bin civarına gelecekmiş. 125 - 150 cc Japon alacak olan da her türlü alayı hak ediyor kusura bakmasın. Hero 200R mü yoksa YS125 mi karar verin ?
Bu dediklerim olursa ve Japon distribütörleri yeterince isyan ederlerse bence bir sene sonrasında belki bir ÖTV indirimi ya da %8'lik sınırın genişletilmesini bekleyebiliriz.
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Fiyatı açıklandı; 11.180 TL
-
Daha yakisikli olabilirdi.
-
Bu Sınıfta bir motor alacağım, fuarda tanıtılacak modelleri bekliyordum.
Bu motor ne zaman gelecekmiş, nisan ayında falan görebilir miyiz acaba? Yok eğer daha uzun sürerse beklemeye değmez diye düşünüyorum. Siz ne dersiniz arkadaşlar?
-
sitesinde kasım diyor 2019 gibi yani . fiyatı değişir sanırım bu planda
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)