İnsanları yormayalım:
http://www.rksmotor.com.tr/model/k-light-202/
Yeni Honda Rebel havası var. Şu fotoların yanına insan da koysalar da ebatlarını canlandırabilsek gözümüzde.
İnanilmaz gucune hayran kalacaksiniz mi yaziyor orda 12 hp
tasarım mükemmel
Bugün fuarda gördüm, hakikaten de yeni Rebel'e benziyor. Motorun şekli şemali yerinde ama keşke birkaç beygir daha fazla olsaymış. Ebat olarak da Gv 250, Daystar, Blackster ve 250'lik Regallerden ufak.
Güzel gibi duruyor. Biraz daha görsel neden eklemiyorlar?yoksa mobilden mi göremiyorum?
İyi güzel de , 12 beygirle ne yapmamızı bekliyorlar ......
12 beygirle şehir içi gez diyor adam. Ne olmasını bekliyordunuz.
Bunu geç de rn180 alasın var bu ara. Hem ufak hem ucuz. Yansa umrunda olmayacak kadar uygun fiyatı.
Abicim olmamış be...
En azından mondialin kullandığı v-twin blogu koysaydın. Bu alet ne chooper ne communter, öyle arada derede kalmış bişey. Lastikleri geniş koymakla olmuyor. 12 hp ne yahu. Kuba nın 150 likleri bile bundan 20 kg hafif ama 13 hp. Tamam hp yi torka dayamış diyelim. 12 hp makinede tork olsa ne oluuuuur olmasa ne olur. Cross mu la bu yeterli tork var diyelim.
134 kg diye bakınca bunun minnacık bişey olduğu yada komple aleminyum olduğu ortaya çıkıyor. O beygire de o şase anca tabi...o lastikten de anca o tork bklenir. Optimal yani... gayet normal. ABS yok, arkada kampana var, karbüratörlü alet.. amontisörler ortada... sen bunun neyine 11000 küsur istiyorsun kardeşim. Bu millet salak mı, ordan bakınca mı öyle görünüyor yoksa. Allah muhafaza birde yerli motosiklet yapsak neler olacak kimbilir.
tipi harika, muhteşem, 200cc 12hp motor kulağa hoş gelmiyor, ağırlık güç oranından canlı bir motormudur göreceğiz, yağ soğutma varmış, resimde ön arka disk görünüyor ama açıklama da arka kampana yazıyor, 15 lt yakıt hacmi harika, bu zamanda artık enjeksiyonsuz motor olmasın, beygiri de gv250 kadar olsun, bıraksınlar bu ucuz motorların peşini,
en kötü blackster motorundan devam etselerdi işte, o motor 18hp ama bu hafif aracı uçururdu, zira blackster 150kg, cruiser 250 aynı motorla 170 kg ...
cruiser desen cruiser değil, naked desen hiç değil, hibrit bir şey olmuş bu. 12 hp ise baya düşük kalmış, neresine dayarsan daya, nihayetinde sadece şehir içi gezecek adam da genelde scooter'dan yana hali hazırda, "üstüne biraz koy YBR al" mottosundan "Üstünden biraz eksilt YBR al" mottosuna döndüm şu an. Biraz şekilli diye bu para verilmez bu alete -bence-...
1-2 beygir düşük olmasının benim için hiçbir sakıncası yok.Yalnız benimde dikkatimi çekti enjeksiyonlu değil motor acaba sadece bu sene mi gelecek euro 4 olunca gelmicek mi ? Öyle ise blackster vardı onu niye bıraktılar bunu getirdiler anlamadım.
Sanırım Kuba Superlight 200 ün farklı kıyafet giydirilmiş hali.Motor özellikleri,boyutları hemen hemen aynı.2 model de Kee-way firmasından çıktığı için normal bir durum.Yalnız o fiyat nedir öyle?
motor tasarımına aşık oldum da hem hp hem de karbüratör nedir ya. Daha iyi olabilirdi.
O motorla bişey olmaz 20 hp den aşağı olmamalı bu alet.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)