bu motosiklete o motor blogunu koyunca cgden bi farkı kalmıyor gözümde tipi güzel ama motor blogu çirkin
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:15 ----------
https://youtu.be/f5da8OybQPI
arkadaşlar motosiklet yolda giderken bir anda gaz yemeyip stop etti. 5 10 dk sonra çalıştı devam etti biraz gitti bir daha stop etti. bu döngü 5-6 kere tekrarladı . anlıyacağınız yolda kaldım. daha sonra servise götürdüm. bujiden dedi değiştirdi sıkıntı devam etti. sonra depo kapağı hava giriş çıkışını ayarlayamıyor dedi. benzinin yerine benzini motora itmesi için hava çekmeliymiş. garantiden kapak getirdik taktık. sorun çözüldü gibi oldu . bu gün motosiklet 1 saat kadar güneşte kaldı gölgeye aldım binmedim. gece bir turlayayım dedim biraz gittim yine stop etti. sizce sebebi nedir . ben motosikleti 0 km aldım daha 1 ay olmadı . —- beni bu mesajı atmak zorunda bırakan firmaya yazıklar olsun. on numara motosiklet yapıyorsun , bir depo kapağı amına koyuyor. ulan böyle saçmalık görmedim. kapağı çıkarıyorum motosiklet canavar . takıyorum kedi. iade etmek için ne yapmak lazım
2 gün önce Karaköy'de gri bir K-Light gördüm. Motor bloğu leş gibi kirliydi ama motorun tasarımı çok güzel. Motorun sahibi bu satırları okuyorsa bir zahmet temizlesin o motor bloğunu.
kullanan arkadaşlar tecrübelerini yazabilirmi bende almak istiyorum bu motoru fakat internette çok bir yorum yok tereddut ediyorum
Gœrüntüsü iyi gibi. Ama ben bunu kullansam, sele alçak, kontak yeri yandayken ve birde tek silindir karbüratörken, gidonu iyice ileri yatırır, bobber diye kullanırdım. Ayak pegleride doğru yerde..
Riding easy to the sunnnn...
aslında tipi fena değil v motor koysalardı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)