Honda'nın Yeni Modellerinin Fiyatları Belli Oldu !
Reklamlar
-
hasmet adlı üyeden alıntı
Tek fark şanzıman değil muhtemelen. Elektronik süspansiyon, navigasyon vs. türü pahalı extralar da pakete dahildir diye tahmin ediyorum.
Ben de öyle umuyorum. Aksi hali düşünmek bile istemiyorum.
Reklamlar
-
LynXMaSTeR adlı üyeden alıntı
250cc ye 20bin verilmez diyenler vardı bi ara, motor felan almadılar dimi hala? Aman sakın almayın, belki siz almadınız diye fiyatlar düşer.
250cc motosiklete 20 bin vereceğime evet motosiklete binmem. Giderim Mitsubishi Carisma alır gezerim.
Evet herkes birlik olursa fiyatlar düşer yada hiç gelmez bu kadar basit. Ancak firmaların devlete baskı yapacağı kesindir vergi indirimi için.
-
Yazık, zengin işi oldu motosiklet baya baya. 125 cc motor 18500 ne yaa...
-
japon fetişinden vazgeçmeniz gerek, fiyatlardan şikayetçi olanlar.
Çin, kore, hint motorları da pekala güzel işler yapıyor. Bütçe meselesi. Japon bir motor alıp 3 sene kredi ödeyeceğime gbahsettiğim motorlardan alırım daha mantıklı
-
-
YasinC adlı üyeden alıntı
250cc motosiklete 20 bin vereceğime evet motosiklete binmem. Giderim Mitsubishi Carisma alır gezerim.
Evet herkes birlik olursa fiyatlar düşer yada hiç gelmez bu kadar basit. Ancak firmaların devlete baskı yapacağı kesindir vergi indirimi için.
Firmalar baskı yapacak olsa araba firmaları çoktan yapardı baskıyı , böyle gelmiş böyle gider.
-
Anlaşıldı bu gidişle Bajaj'dan başka marka alamayacağız. CF moto'nun 650nk sına da para yetmez. Dominar alıp yola devam etmek lazım. Tek silindir titriyormuş. Pulsar'dan daha fazla titremez herhalde :D
NOT: Param yok ama ileride alacağım makina Dominar 400 bu böyle oldu. Hoş olmadı ama gene de oldu :(
-
abeciMotoru adlı üyeden alıntı
adam burda bile reklam yapıyor allah akıl fikir versin.
gücün ve zevkin keyfisi :D
neyle?
bacacla olm :D
Rekabet iyidir.
-
mgora adlı üyeden alıntı
Rekabet iyidir.
Bajaj 1-2 kronik sorununa çözüm bulsa çok iyi rekabet edicekte , ekran resetleme ve stop etme gibi sorunları insanları soğutuyor.
-
Hondacılar ağlıyordu.Şaka bir yana yamaha ardında honda da kazığı yağlamadan müşteriyi bekler oldu.tabi ki bu fiyatların yarısından fazlası vergi ama napalım.ya borç harç bu kervanı süreceğiz ya da bu diyardan gideceğiz.
-
18,500 çok abartı fiyat üstüne 6 daha eklesen nc700 alıyosun 125 cc ye fahiş fiyat...
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:23 ----------
Angrypower adlı üyeden alıntı
Anlaşıldı bu gidişle Bajaj'dan başka marka alamayacağız. CF moto'nun 650nk sına da para yetmez. Dominar alıp yola devam etmek lazım. Tek silindir titriyormuş. Pulsar'dan daha fazla titremez herhalde :D
NOT: Param yok ama ileride alacağım makina Dominar 400 bu böyle oldu. Hoş olmadı ama gene de oldu :(
Dominar'ın elektronik arızaları olmasa güzel makine belki 2018 modellerini düzeltmiş olurlar 2 bin 4 bin km arası alan satılığa çıkarıyor ama güzel makine.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:27 ----------
CimPuz adlı üyeden alıntı
bmw'yi alırsın sanayine yatarsın 18 e BMW mi olur
-
Asrın liderinden allah razı olsun, sayesinde motosiklete fakirler binemiyor. En azından yürüyerek sağlıklı yaşıyoruz.
Allah başımızdan eksik etmesin hep bizi düşünüyor.
-
CB125 R modeli 18.500,
CB125 F modeli 10.750 olması garip değil mi?
Arada 8.000 fark var!
Hamdım, piştim, hala hamım.
-
Boldpilot adlı üyeden alıntı
Firmalar baskı yapacak olsa araba firmaları çoktan yapardı baskıyı , böyle gelmiş böyle gider.
Otomobil satışları hiç azalmıyor.
-
bu fiyatları görünce iyi ki gidip araba almışım diyorum. en azından parasını hakediyor.
-
Ulen fiyatlar nası uçtu beeee.
Hala malum partiye oy vermeye devam edin.
-
Boldpilot adlı üyeden alıntı
Hacı Türk aklı araba-ev-hatun olduğundan hiç azalmamıştır belki şimdiye kadar.Adam bi BMW alıp 10 sene borcunu ödüyor ama yine alıyor.
-
125 cc motor almak isterseniz Honda almak zorunda değilsiniz arkadaşlar. Japon almayın ki burunları iyice sürtsün. 125 cc'nin ederi karbüratörlü için 5000 TL, eli yüzü düzgün son teknoloji için 10 bin TL'dir. ABS'si olmasa o motorun CF Moto NK150'den ne üstünlüğü varmış Honda anlatsın hemen alayım.
-
Log sitesi cb250r için 19.200tl demiş fiyata ama büyük ihtimalle cbr250 fiyatını yazmışlar.
-
YasinC adlı üyeden alıntı
tabi düşer düşer
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)