Emniyet Şeridi Cezaları Başladı
Reklamlar
-
21 Ağustos 2019, 11:04
Yukarıdaki fotoğrafta arabaların arasında bulunun hayvan kadar boşluklardan motorla gayet güzel geçilebiliyor. Buna rağmen motorcu arkadaşlar sırf alışkanlıklarını değiştiremediklerinden, sağ şeridin dibindeki 50 cm boşluğu zorlamaya devam ediyorlar. 13 senedir motor sürerim, her zaman her yerde o arayı kullandım. Tamam, oradan giderken temkinli sürüş yapmanız gerekiyor ama yine de araçlardan çok daha hızlı ve takılmadan yol alabiliyorsunuz
Reklamlar
-
21 Ağustos 2019, 12:16
Şu ceza haberlerini görünce köyümden çıkıp 15 senedir yaşadığım İstanbul'a gitmeye korkar oldum, içimden bi ses diyor çıkar egzozu rahat et kurtul, diğer ses bu zevki nasıl bırakıcaksın ya çekişin düşerse diyo(egzozumun sesi çok değil)
-
21 Ağustos 2019, 13:04
Seko adlı üyeden alıntı
Yukarıdaki fotoğrafta arabaların arasında bulunun hayvan kadar boşluklardan motorla gayet güzel geçilebiliyor. Buna rağmen motorcu arkadaşlar sırf alışkanlıklarını değiştiremediklerinden, sağ şeridin dibindeki 50 cm boşluğu zorlamaya devam ediyorlar. 13 senedir motor sürerim, her zaman her yerde o arayı kullandım. Tamam, oradan giderken temkinli sürüş yapmanız gerekiyor ama yine de araçlardan çok daha hızlı ve takılmadan yol alabiliyorsunuz
O aralarda risk 2 kat fazla çünkü, sağ veya solundan geçtiğiniz araçlardan herhangi biri herhangi bir sebeple direksiyonu az da olsa kırarsa arada ezilirsiniz akan trafik olduğu için büyük ihtimal başka bir aracın üstüne veya altına düşersiniz. O yüzden emniyet şeridinde en azından potansiyel tehlike daha az olduğu için kullanıyoruz. O aradan geçmenizin 0 geçtiğiniz araç sürücülerinde bırakacağı küfür etkisi de cabası. Ben o ara çok geniş olmadığı sürece girmem gerekirse durur beklerim araçlarla beraber ama o riski alanları görüyorum hep, herkesin kendi bileceği iş.
-
21 Ağustos 2019, 14:57
Seko adlı üyeden alıntı
İzmir'de şerit değiştirme kurallarına daha çok riayet ettiklerini bu paragrafınızdan anlayabiliyor ve sizi İstanbul yol ayrım bölgelerine davet ediyorum(z).
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)