hasardaydı olmaması sevindirici bende sürekli bu sitede vakit geçiriyorum neler neler var )
Orijinal kelimesini doğru yazmasına hayret ettim doğrusu. Çoğu insan bunu yanlış yazar normalde.
Orijinal kelimesini doğru yazmış olması şaşırttı.
https://yamacmotors.sahibinden.com/?...Y0jnPdYDmDVFAg
Bir değil tüm ilanları öyle
Mağaza sahibi bu adam öyle mi?
Abi şu linkleri çevirmeyi öğrenin bilmiyorsanız biliyorsanız lütfen üşenmeyin ya.
Daha kendi anadili olan Türkçeyi düzgün kullanamayan adamlar başımıza galerici kesiliyor.Bu adamın Türkçe öğretmeni olsam şu ilanları görünce kahrımdan intihar ederdim.
Mağaza değil, maza.
İstanbul Türkçesi'nin gele gele geldiği yer burasıdır. Aslında, bu ilanı yazana kızmak lazım da çok da kızmamak lazım. Belli ki okumamış kara cahilin teki. Türkçe için asıl tehlikeli olanlar bile bile İngilizce kelime kullananlardır. Mesela, lokasyon nedir? Konum kelimesinin kökü mü kurudu? Daha 1 yıl önce her şeye yetiyordu da şimdi mi yetmiyor?
Sonracığıma, sokaktaki herhangi birine sorun: "Lavaşı yayıyoruz, içine peynir olsun, domates olsun, köfte olsun, adı önemli değil, birşeyler koyuyoruz, sonra lavaşı rulo şeklinde sarıyoruz. Bunun adı ne olur?" diye sorun, hemen hemen herkes dürüm der. Kafeye gidiyorsunuz, menüye bakıyorsunuz, dürüm olmuş wrap. Wrap ne? Dolama, sarma. Hadi dürümü dönerle özdeşleştirdin kullanmak istemiyorsun, dolama de o zaman. Asıl tehlike bunlar.
Mazadaki özen de takdire şayan. Motor yağmurdan mı gelmiş, yıkamışlar da silmemişler mi nedir? Motorun her tarafında su damlası var. Mal satıp para kazanacaksın be adam. Motoru parlat ki daha çok alıcı gelsin ama nerede o zihniyet?
Yalnız dayının ağzından çıkanı kulağı iyi duyuyor :D Hatta fazla kaptırmış buna. Oturaklı güvenilir adam sevdim bunu Fazer ilanında da "gıram" yazmış canını yerim
Bu abinin ilkokul öğretmenini de lisedeki edebiyat öğretmenini de bulup tokatlamak gerekir.
Azrail'in ilgi alanı motosikletinizin kaç cc olduğu değildir. Think good, drive Safe!..
Foruma üye olmak için tıklayın!..
Facebook sayfamızı takip etmek için tıklayın!..
Instagram hesabımızı takip etmek için tıklayın!..
Forum kurallarını buradan okuyabilirsiniz!..
Motorsikletim bakımlıdır,hayla biniyorum,debrajı yeni ve fitesleri rahat geçiyor,paso uzun yolda kullanıldı,satma sebebim göynümdeki arabayı buldum,onu alacam.
sibop ayarı yapıldı.
abarti eksoz var.
cant şeriti.
dip gazda 130 garanti.
200lük kelle takıldı.
"google klavye önermeler" bile diz çöküp yardım istemiştir şerefsizim.
Bunlar yine iyileri Herkes kusursuz Türkçe konuşup, yazabilse keşke. Biraz ütopik
Ve beyin koşarak uzaklaşır...
19 teklif ettim yarın noter.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)