Herkes lastikçi olmuş.. Bi dükkan açalım da para kazanırız..
Herkes lastikçi olmuş.. Bi dükkan açalım da para kazanırız..
hava kaçirmaya başlayinca fitili çikarip yama yapsin diye lastikçiye götürdüm köpük daha iyi diyip köpük sıktı yine aynı para bakalım bu nasıl
Keşke sıktırmasaydın. Köpüğü sende sıkardın zaten. Benim Pulsar'ın arka tekeri paso patlıyordu die bastım köpüğü bastım köpüğü. Sonuç lastiği açtığımızda baya bir zaman geçti tabi. Jantım hep oksitlenmişti. Oksitlenince de jantın mukavemeti düşüyor. Ha hemen tel fırça ile kazıdık ama geç kalsaydık yazık olacaktı.
benim motorun lastikleri vadeyi doldurdu ama yenisini alma gibi imkan yok şimdilik. bu sabah 32 psi bastığım hava ertesi sabaha 15 lerde falan oluyor. bir ara hava basmaktan sıkıldım ve pek bakmadım ama lastik havası 5-6 psi civarı olunca hava kaçırmayı kesiyor.
bu hava kaçırma olayı ilk zamanlarda yoktu ama sonradan ne oldu da böyle hava eksiltir oldu diye düşündüm ve galiba 2 kişi binerken hız yaparak lastiğin yolda iyice ısınıp fitilin ayrılmasını sağladık. sonuçta lastik yolda ısınıyor ve yamuk yumuk oluyor ve bu yüzden fitil zayıf yapıştığı noktalardan ayrılmaya başlıyor demek ki.
birde şunu ekleyeyim, lastik patlarken kimine şiş gibi çivi falan giriyor kimi lastiğe ise bıçak tarzı yarıcı malzeme giriyor, yani bu yarıcı malzeme ile patlayan lastikler gümleme yada yarığın büyümesi gibi tehlike söz konusu.
1.5 senedir ön lastiğimde fitil var 😂. Ne yerinden çıktı ne oynadı ne bişi oldu
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)