yardım lazım Ehliyet sınıf farkı anlayan baksın lütfen
Reklamlar
-
Arkadaşlar son gelişmeyi de paylaşıyorum.Motosikleti ustaya da götürdük satıcı ile anlaştık bi sıkıntısı olmadığına kanaat getirip motoru almaya karar vererek büyük bi riske girmeyi göze aldım. Notere gittik evrakları verdik tam para transferi yapacakken memur benimle ilgili olan bi ikamet adres probleminden dolayı işlemin olamayacağını söyledi. 3-4 gün önce r25i satarken de mernis adresim gözükmüyordu ama manuel elle girebilmişti burda oimkanda yokmuş.üzerime bir şey satın alabilmek için kesinlikle mernis adresi gerekliymiş.dolayısıyla motosikleti satın alamadık.bu kadar riski göze alıp (motorla ilgili de 1-2 ufak hata) almaya karar vermeme rağmen böyle engelin çıkmasını artık nasip diyorum.belki de alsam büyük olaylar yaşayacağım düşüncesiyle ehliyetimin yetmeme olayını geçmeyeceğim. 1 yıl daha bekleyeceğim büyütmek için sanırım.tabi şuanda hiç bir şey satın alamıyorum mernis olmadığı için.o da 1-2 günlük bir şey değil beni biraz uğraştıracak sanırım.Durumun özeti böyle.İlginizden ve cevaplardan dolayı teşekkür ederim.
Reklamlar
-
birşeyin olacağı varsa bir şekilde oluyor. Olmayacak ise de bir şekilde olmuyor. Hayat işte can sıkmayın herşey gönlünüzce olsun
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler