Kawasaki 2018 Fiyat Listesi
Reklamlar
-
05 Aralık 2018, 00:55
ne istersiniz şu kawadan anlamam iş ucuzda olsa almaya geldimi millet servis, pahalı yedek parça, ağır giden ikinci eli bahane eder almaz, pahalı oldumu eleştiri yapılır off bu şu fiyat olucaktı hemen alırdım denir kandırmayalım birbirimizi o fiyat olsada almazdın gider gene honda alırdın yamaha alırdın..
Reklamlar
-
05 Aralık 2018, 00:58
motosiklet mi alıyoruz traktör mü ağa. bu nedir.
-
05 Aralık 2018, 01:03
z10rr alacaktım da evle takas olur mu
-
05 Aralık 2018, 01:09
logaritma adlı üyeden alıntı
ne istersiniz şu kawadan anlamam iş ucuzda olsa almaya geldimi millet servis, pahalı yedek parça, ağır giden ikinci eli bahane eder almaz, pahalı oldumu eleştiri yapılır off bu şu fiyat olucaktı hemen alırdım denir kandırmayalım birbirimizi o fiyat olsada almazdın gider gene honda alırdın yamaha alırdın..
Doğru tabi, Honda Yahama varken Kawasaki mi alınır Türkiye'de? Yılbaşında 31.000'e 2016 model 15.000km'de Versys 650 vardı tanıdıktan temiz, modeli çok beğenmeme rağmen almadım, az derdim varmış gibi bir de servisi parçasıyla mı uğraşacağım? Başka ülkede olsam alırdım, çünkü beğeniyorum ama Türkiye'de ı-ıh...
-
05 Aralık 2018, 01:15
onu diyorumya işte millet bahane arıyor pahalıda olsa pahalılığını bahane ediyor ucuzda olsa ikinci eli , pahalı yedek parça, servis sorunu bahane ediyor..
öylede olsa almıycaksın böylede olsa almıycaksın en nihayetinde.. huzur verin şu markaya
Kawasaki nin türkiyeye yaptığı kıyakda büyükdür 500c.c lerini sokmasa piyasaya bugün belki hala diğer japonlar 900 ,1000 likden aşağı makine getirmezdi onlar 500lükleri soktular satış patlaması olunca diğer markalarda orta hacim küçük hacim getirtmeye başladı 90 lıların başlarından itibaren.. Kaldıki o 500cc lik çift silindirli motoru bence hala efsanedir .. en500,er5,gpz500,kle500 olsun.. tam türkiyelik ideal bir motor.. yakıtı ortalama motor kara düzen tamiri pratik kolay ideal dayanıklı sorunsuz ..
-
05 Aralık 2018, 01:22
Jemand adlı üyeden alıntı
selamın aleyküm paralara bak
Aleykum selam, bakıyoruz....
-
05 Aralık 2018, 01:27
Hepsinin parça pahalı da bunda bekleme durumları daha çok olabiliyormuş, bir de iyi orijinal servisi çok yok; evime veya işime yakın iyi Honda Yamaha servisleri var, iyi Kawasaki servisi için şehrin öte yanına gitmek istemem. Zaten çok pis Honda'cı oldum ben galiba; bundan sonraki de Honda olacak herhalde... (Kullanmadan önce ne biçim şeyler la bunlar diyordum da kullandıktan sonra adamların rahatlık pratiklik ve kullanım kolaylığına verdiği önemi görünce teknik bilgi föylerindeki sayıların anlamı kalmadı pek.)
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:25 ----------
Bunlar hep ihtiyarlık
-
05 Aralık 2018, 01:32
japonların hepsi iyidir ama kawaların yeri bende ayrıdır.. kawa dar gelirliye gelmez işin özü.. ikinci eli de gelmez sıfırıda.. kawa minumum orta gelirlinin motorudur isterse 5 bin tl olsun fiyatı..
parçası var getirtiliyorda.. yok denmesinin sebebi pahalı olması ve alınamaması.. yoksa zebille var yabancı sitelerde her tür grenaj ve diğer parçaları. arkadaşda er6f vardı yan grenajı kırıkdı diğer grenajında tırnağı kırıkdı. türkiyede bulamadık bir iki yerde fiyat sorduk set halinde satıyorlarmış bize bir rakam söylediler ikinci el ucuz yollu motor alırsın o rakama.. o halde sattı.. ben ona o zaman dedim alalım ebaydan falan yok ne uğraşıcam falan dedi..
-
05 Aralık 2018, 01:45
Benelli'yi takip edin ...
750'lik yeşilini de çıkarmışlar; belki Türkiye'ye de gelir...
Kawa niyetine
-
06 Aralık 2018, 20:18
Ninja H2R fiyatı 512 BİN 100TL
''Yarım trilyon diyosun ya eski parayla ya biz şurdan plazadan bir daire alacaktık yada bunu alacaktık''
(Altın elbiseli adam)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)