Merhaba arkadaşlar malum site üzerinden motosikleri inceleyen kimi tavsiye edersiniz ?Dıral dede,motomania izmir,motora fısıldayan adam takip ediyorum başka sizin bildiğiniz kimler var acaba ?
Merhaba arkadaşlar malum site üzerinden motosikleri inceleyen kimi tavsiye edersiniz ?Dıral dede,motomania izmir,motora fısıldayan adam takip ediyorum başka sizin bildiğiniz kimler var acaba ?
Ahmet Köseoğlu var MOTOETKİNLİK Editörü hatta sitesi de var bir bakın derim https://www.motoetkinlik.com/test-reysingcinin-husqvarna-enduro-motokros-ile-imtihani.html
"Motoron Dergisi" adlı kanal da güzel incelemeler yapıyor.
MotorcuMuhabbeti, MotoBaba, Motorcuabi'yi de izlerdim eskiden ama sponsor olayı azcık bozdu güzel kardeşimizi (Bu benim fikrim.). Motopixel'e de bakıyorum ama Altın Elbiseli Adam gibisi yok maalesef. Rahmetle anıyorum...
Bilmeyen yoktur ama yinede yazayım Altın Elbiseli Adam
Özledik be :(
@angrypower motorcuabi konusunda hemfikiriz . Gerci o da haklı böyle teklifi tepmek biraz ahmaklık olur .
AEA rahmetli olunca ne inceleme izledim.ne de izlerim.
Altın elbiseli adamdan sonra eskisi kadar zevk vermiyor zaten inceleme videoları.Öyle zaman geçirmek ve bişey öğrenmek için açtım konuyu.
Motopixel tv güzel. Uslüp akıcı, bilgisi birikimi iyi
Dil sorunu yoksa fortNine ve MotorCyclist Magazine var.
Bunlar hem motor, hem ekipman, hem teknik bilgiler vs paylaşıyor.
Hamdım, piştim, hala hamım.
Yerlilerin hepsi çöp.
Barkın Abinin GSXR1000 incelemesini defalarca izlemişimdir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)