Mondial drift motorum ne yaparsam yapayım 140 ı geçmiyor 3 . Vitese kadar ki viteslerde hep 10 bin devirde değiştiriom ama yinede 140 tan yukarı çıkmıyor araba ibresiyle ölçtük 17 38 dişli var ama ben anlamadım bu sorunu nasıl aşabilirim ?
Mondial drift motorum ne yaparsam yapayım 140 ı geçmiyor 3 . Vitese kadar ki viteslerde hep 10 bin devirde değiştiriom ama yinede 140 tan yukarı çıkmıyor araba ibresiyle ölçtük 17 38 dişli var ama ben anlamadım bu sorunu nasıl aşabilirim ?
Montla ...
aynaları, çamurlukları sök; "amasörleri" kestir, bir de seleyi streç "laylon"la kapla; nerden baksan 2 beygir-10 km avantage sahibi olacaksın.
orj driftle kaç yapmayı bekliyodun 140'ı öpte başına koy bence
Bunun için sanırım Gaziantep ve Adana daki kekozmanya tanrılarını ziyaret etmen gerekecek ve istediğini alacaksın
Benim motor 250 cc, düzde 138 km gidiyor, sizin 125 cc 140 gidiyormuş, ne desem bilemedim, uçan tabut...
125lik aletle Allah icin kac basmasini dusunuyordun? 140 ile devam et bir gun motor kitlendiginde havada 25 takla atarsin
Bilader git buradan kötü sözsöyleyince banlanıyoruz. Git buradan git
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:58 ----------
Bilader git buradan kötü sözsöyleyince banlanıyoruz. Git buradan git yeni üyelik açıpta insanları trollemeye çalışma.
Benim motorda. 215i geçmiyor , demekki hepsinin bi limiti var..
Benim motor da artık 125'i geçmiyor diye üzülüyordum, açtım gps ile kontrol edeyim dedim, meğer 125'e ulaşamıyormuş bile. O nedenle hayata daha pozitif bakıyorum artık.
Dayioğlu diriftle 5.fitesin dibini bulamadan 150yi görüyor.
Bilekle alakalı bir durum,iyi sündürmek lazım.
benim kuzen driftle otobanda drift atıyo.
Benim motorda(CBF150) en son 245 'i gördüm. Otobanda basmış gidiyorum, yanımda bir Deytona. Veriyorum gazı veriyorum gazı, gaz çıkıyor gaz çıkıyor teker dönüyor motor gidiyor yardırıyor ama yardırıyor... sonra uyanıyorum.
Tam bende "S1000RR ım 327 km hızı geçmiyor ne yapmalıyım?" diye konu açacaktım arkadaşım buna benzer konu açmış.Arkadaşlar digital gösterge de maksimum 327 yi görüyorum ama yetmiyor.Motosikletimin havalanıp uçması için ne yapmam gerekiyor? Acil yardım. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
sat üstüne birazdan fazlasını koy 4 silindir 1000 cc super sport al 299 min görme garantili
arkaya bi tane şundan tak ses hızı garanti
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)