Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Eni i-ride Motor Yağı

REKLAM ALANI
    ahmetakgun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial MH Drift MİNÖR
    Merhaba, Motosikletimin Bakımına gittiğimde aklımda castrol power1 yağ koymak vardı,
    fakat servis Eni i-ride Motor yağının castrolden daha kaliteli oldugunu söyledi.
    bende denemek için onu koydurttum, gerçekten cok fark ettirdi vites geçişleri daha yumuşak oldu, motor daha cok rahatladı.

tavsiye ederim..

Bu arada araştırmalarımla Motogp ye sponsor olduklarını ,italyan motosikletlerde bu yağı kullandiklarini öğrendim

Fiyatı ise , 50TL

TANITIM YAZISI;

Eni i-Ride Motosiklet Motor Yağları

eni araştırmaları sonucunda geliştirilen, tüm motor tipleri için uygun yüksek perormanslı, son derece güçlü ve uzun dayanım sağlayan motorsiklet yağ serisi artık izinde kullanımınıza hazır.

endilerini sektörel gelişmelere adamış, yüksek bilgi ve yeterliğe sahip araştırmacılarımız, bizlere teknolojik üstünlüğün yüksek standartlarını yakalama şansı vermiş ve müşterilerimize, ihtiyaçlarının tamamını karşılayabileceği yenilikçi ürünler geliştirme imkanı sağlamışlardır.

Eni i-Ride en üst teknoloji motosiklet ürünleri beklentileri her zaman yukarıda olan sürücülerin taleplerini karşılamak üzere üretilen özel bir seridir.*
    En yüksek kalite ve perormans standartlarına , E, uygun olmaları için ürünlerimizin tamamı çok sert şartlarda yapılan testlerden geçmektedir.

*Eni i-Ride Piaggio 15W50 Sentetik Motosiklet Motor Yağı

En yeni nesil yüksek performans motosikletleri için tavsiye edilen üst sınıf sentetik bir yağ. Direkt olarak yarış dünyasında edinilen tecrübelerden yola çıkılarak üretilmiştir, özellikle yarışlar ve spor kullanımlar için önerilir.*

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Deadly Sto(R)m - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2022 / Mondial X-Treme Maxx 200i
    Sabah sabah nasıl bir kafaysa, "Eniyi motor yağı" diye okudum başlığı. Aha dedim yine başladık
    berk_cglr bunu beğendi.

Arkadaşlar bilmeyenler için söylüyorum, Eni firmasi bir benzin istasyon zinciri. Italya'da baya bir istasyonu var. Italyan motorlarında kullanılma sebebi de bu. Milliyetçilik sanırım.
    ferhatkars bunu beğendi.

ferhatkars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki SV 650 S.... Suzuki R-CG 250 melez kross
    Alıntı Mexico adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bilmeyenler için söylüyorum, Eni firmasi bir benzin istasyon zinciri. Italya'da baya bir istasyonu var. Italyan motorlarında kullanılma sebebi de bu. Milliyetçilik sanırım.
    Türkiyedeki PO yağları gibi bişey sanırım...
    4 teker gövdemi ,2 teker aklımı alır...

solmyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    lubco, 4litresi 38tl olan yağdan kullanıyorum. 40.5tl fark var litre başına. motorum 22250km'de. bu kilometreye kadar 13 defa yağ değişti, fark 525tl etti. bu da silindir piston, üst kapak subap değişimi, şanzuman seti + işçilik demek oluyor. henüz yağ yakma, vites geçişinde problem vs yok. bu arkadaş baştan beri bu yağı kullanmıyor belki ama parça fiyatları bu denli düşük olan motorlarda yağ kalitesinden kısmak size kazandırır. silindiri 2000tl olan motor varsa da koy gitsin 50'likten

not: mondialspor.
    saykem bunu beğendi.

BatuhanK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yağ yeni değiştiği için öyle gelmiştir. Standart bi yağ aslında

BlackGhost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba SL200 - Honda BlackWidow 2001 (Chaos MC)
    ben bu yağın yarı sentetik olanını kullanmıştım ve bana söyleneni tam sentetik oranına yakın bir modeldi (modelini hatırlamıyorum) .O zamana dek motuldan şaşmamıştım ancak eni yağ değişiminden sonra motor çalışması ve stabilizesinden çok memnun kaldım.Normalde 3000 km sonra benim motorun vites değişimleri kemikleşmeye başlar ancak eni yağda bunu hiç hissetmedim.5000 kmye yakın kullandım ve değişim yaptım.Bence performansı güzel bir ürün,racing kullananlar için ta msentetik olanları kullanmaları daha yerinde olacakır ama çok yüksek devirli olmayan motorlarda yarı sentetik yağları çok iyi eni markasının.
    Şahsi İnstagram Hesabım: _hayalet_ct.mc
    Chaos Turkey MC - instagram: chaos.turkey.mc
    Superlight Türkiye Facebook Sayfamız: slturkiye

MahmutBiner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    1200Z Super Ténéré
    Alıntı ahmetakgun adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba, Motosikletimin Bakımına gittiğimde aklımda castrol power1 yağ koymak vardı,
    fakat servis Eni i-ride Motor yağının castrolden daha kaliteli oldugunu söyledi.
    bende denemek için onu koydurttum, gerçekten cok fark ettirdi vites geçişleri daha yumuşak oldu, motor daha cok rahatladı.

tavsiye ederim..

Bu arada araştırmalarımla Motogp ye sponsor olduklarını ,italyan motosikletlerde bu yağı kullandiklarini öğrendim

Fiyatı ise , 50TL

http://i.hizliresim.com/oOkBG2.jpg

http://i.hizliresim.com/3Eqyr4.jpg
    TANITIM YAZISI;

Eni i-Ride Motosiklet Motor Yağları

eni araştırmaları sonucunda geliştirilen, tüm motor tipleri için uygun yüksek perormanslı, son derece güçlü ve uzun dayanım sağlayan motorsiklet yağ serisi artık izinde kullanımınıza hazır.

endilerini sektörel gelişmelere adamış, yüksek bilgi ve yeterliğe sahip araştırmacılarımız, bizlere teknolojik üstünlüğün yüksek standartlarını yakalama şansı vermiş ve müşterilerimize, ihtiyaçlarının tamamını karşılayabileceği yenilikçi ürünler geliştirme imkanı sağlamışlardır.

Eni i-Ride en üst teknoloji motosiklet ürünleri beklentileri her zaman yukarıda olan sürücülerin taleplerini karşılamak üzere üretilen özel bir seridir.*
    En yüksek kalite ve perormans standartlarına , E, uygun olmaları için ürünlerimizin tamamı çok sert şartlarda yapılan testlerden geçmektedir.

*Eni i-Ride Piaggio 15W50 Sentetik Motosiklet Motor Yağı

En yeni nesil yüksek performans motosikletleri için tavsiye edilen üst sınıf sentetik bir yağ. Direkt olarak yarış dünyasında edinilen tecrübelerden yola çıkılarak üretilmiştir, özellikle yarışlar ve spor kullanımlar için önerilir.*
    ben bugüne kadar hiç sattığı malın haricinde bir yağa iyi diyen bir servis görmedim gören var mı ? bildiğinizden kullandığınızdan şaşmayın.. Yağ yeni olduğu için bir fark hissetmişsinizdir ..

Motosikleti
    Mh Drift 125>Rx3i Evo Abs
    Alıntı MahmutBiner adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben bugüne kadar hiç sattığı malın haricinde bir yağa iyi diyen bir servis görmedim gören var mı ? bildiğinizden kullandığınızdan şaşmayın.. Yağ yeni olduğu için bir fark hissetmişsinizdir ..
    vallaha ben gördüm :D ipone alıcaktım alma dedi sana yaramaz dinlemedim aldım motorun vitesler geçmiyor 300 kilometrede yağı boşalttım
    oggomoggo bunu beğendi.
    Bitmeyen tutkudur,özgürlüktür,her piston vuruşunda yürekte artan Aşk'tır motosiklet...

ahmetakgun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial MH Drift MİNÖR
    çok fark ettirdi ama bi deneyin görün farkı

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)