Yine "Ekrem Ata"...Olmaz Bu Kadar !!!!
Reklamlar
-
Keoma adlı üyeden alıntı
Bence sen hiç anlamamışsın...kafa mikserle çalışıyor sanırım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:51 ----------
Sanırım hayatınızda kimseden hediye almadınız veyahut hediye vermediniz.Güzel hareketler bunlar.Birisi size incelik yaptığında “ ehe ehe bedava “ diye seviniyor musunuz? Anlaşıldı ki forumdaki çoğu arkadaş nezaketten anlamıyor.
Miskerim çalışıyor. Lazımsa al kullan
"Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum."
Deniz Gezmiş 28 Şubat 1947 - 6 Mayıs 1972
Reklamlar
-
son zamlardan sonra millet agresifleşti.
yüzde gülümseme oluşturacak bir başlık bile tartışmaya dönüşüyor.
-
jackonbir adlı üyeden alıntı
son zamlardan sonra millet agresifleşti.
yüzde gülümseme oluşturacak bir başlık bile tartışmaya dönüşüyor.
+1 milyon...
-
Keoma adlı üyeden alıntı
Bence sen hiç anlamamışsın...kafa mikserle çalışıyor sanırım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:51 ----------
Sanırım hayatınızda kimseden hediye almadınız veyahut hediye vermediniz.Güzel hareketler bunlar.Birisi size incelik yaptığında “ ehe ehe bedava “ diye seviniyor musunuz? Anlaşıldı ki forumdaki çoğu arkadaş nezaketten anlamıyor.
Yaw he he özellikle belirttim genel konuştum diye niye üstüne alınıyon ki, ayrıca ben bi arkadaşın yorumuna atıfen cevap verdim senlik bi durum yok yani ;)
-
"Herhalde Ekrem Ata kış olimpiyatlarında madalya kazandı." diyerek başlığa girmiştim. neyseki tatlış bir hediyeymiş
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)