Şöyle konuları çok seviyorum yav. Neşe kaynağı resmen...
Şöyle konuları çok seviyorum yav. Neşe kaynağı resmen...
Çoğu kişi bu tarz motorları malesef bu amaçla alıyor,
Teker yakıp,havalı resimleri face'e yüklemek gibi,amaç bu olmasa zaten burda konu başlık fln açılmaz,
Çok az insanın hakkıyla sürebileceği özel motorlar bunlar,amaç bu olmamalı...
Tekerlekli sandalye inanın hiç havalı değil..
240km ile yaptığım kaza diye bir başlık vardı,açıp okuyun.
Facebook ve tüm bu sosyal medya saçmalığından nefret ediyorum,
Herkesin elinde bir telefon, bütün gün resim çekmekten,selfy yapmaktan,millet maymuna çevirdiler.
Umarım birde action cam alıp,başınızı iyice belaya sokmazsınız,
Herşeyi geçtim en çok çalınan motorların başında geliyor,
Bir arkadaşımın 600rr'ı birde R6 sı , kameralı, bekçili kapalı garajdan çalındı.
Adamı ne gittiği yerde, nede yattığı yatakta rahat ettirmez bu motor.
Tüm bu dezavantaj'lara da değecek bir getirisi yok kanımca, tabi lisanslı bir sürücü ve yarışlara katılmak gibi hobiniz varsa o ayrı..
Bari bir süre cafe önlerinde gazlayında, tecrübe kazanın.
Ne diyelim Allah kolaylık versin,
Kazasız belasız kullanırsınız inşallah.
Allah kaza bela göstermesin , hayırlı olsun .
200 cc den 1000 cc ye gecmen bence kimseyi baglamaz , kendi kararın ve çocukta değilsin . Dikkatli ol önce cevreni sonra kendini düşün yeter .
Kardesım oncelıkle hayırlı ugurlu olsun.Allah kaza bela gostermesın.Hani soyle helva muhabbetı yapanlarada gül gec.Kimin helvasının ne zaman yenecegı belli olmaz.Bu tür yorum yapan arkadaslarda bir zahmet helva muhabbetı yapıp konu sahıbı kısılerın morallerını bozmasınlar gereksız yere.
160 yaptım dıyorsun yarın 200 yapacaksın bırde 250 dıyeceksın.Aman kardesım ılk gunden heyecanlısın heyecan aramıssın da dıkkat et gozunu seveyım.Seni tanımıyoruz ama sakat kalır veya ölürsen üzülürüz insan oldugun için,heyecanının kurbanı oldugun için.
Son sozum Allah a emanet ol gaza gelme.
Allah rahmet eylesin. Sevenlerine sabir versin.
Motor o kadar kuvvetliki gazı açınca fırlıyor.Bu esnada gazlamakda hoş.Nefs diye birşey var.İster istemez gaz koluna hakim olamıyorsun.Bunlar bir gerçek.Sonra durman gerekiyor ama o motor Teknolojik olarakda hızlandığı gibi durma kabiliyetine sahip değil.Keşke olsaydı.Frene abanıyorsun Sonra motorun arka havaya kalkıyor sürücünün motor ile irtibatı kesiliyor.O an çarpacağın nesne ile aranda birşey kalmıyor.Direk tosluyorsun.Arifin r1 ile yaptığı kaza aynen böyle idi.Uçtu ve transite arkadan çarptı.Oysaki nekadarda çok tecrübeli birisi idi.
Hayırlı olsun. Spadadan kurtulan büyüğe koşuyor. Arkadaşımda vardı oda 600lük aldı geçen hafta.
Hayırlı olsun. Sadece bileğine dikkat etmelisin. Bu makinalar hata kabul etmez
Yeni motorun hayırlı uğurlu olsun.
Ancak daha ilk sürüşünde böyle hızlanmanın gereği var mıydı? Önceki motoruna göre gidişi, duruşu, ağırlık merkezi, rüzgar direnci vb gibi birçok özelliği farklı olan bi makinada bence deli cesareti.. Alıştıra alıştıra sürmeni tavsiye ederim.
Güzel günlerde uzun süre kullan
Vay be... 160 olmasa da 150 yapiyormus 1. viteste... ki 15 yasinda motosiklet... Etkileyici.
http://www.gearingcommander.com/
Benimki 100'u gecmiyor 1. viteste
Merhaba yeni motorun hayırlı olsun. acaba r1 için kullandığın güvenlik ekipmanlarını sayarmısın?
Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat her şeye bedeldir. Özdemir Asaf...
Tebrik ederim. Artık mahalledeki statün de hak ettiği mertebeye erişmiştir. Lastikle sokak ortasına büyük bir "O" çizip Cemil'in orada olduğunu herkese kanıtlayabilirsin. İbreyi 299'a dayadığın videoları heyecan ile bekliyoruz.
Motorun hayırlı, toprağın bol olsun.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)