1. viteste nasıl 160 yapıyor? Dişlilerle oynanmış falan mı?
1. viteste nasıl 160 yapıyor? Dişlilerle oynanmış falan mı?
helvan şamfıstıklı mı olsun ?
Hayırlısı olsun da sonu pek hayırlı gibi gözükmüyor yanılırız inşallah
GAZLAMA GAZLAMA Motora alış,frenine,gidişine,duruşuna alış.Şimdilik gazlama daha sonra gazlamak için şimdi GAZLAMA.
Yine kıskançlık ve çekememezlik varmış gibi yapılan yorumlarla bir 1000lik konusu. Her sağlam makinaya binen ölecekmiş gibi konuşmalar falan bir garip.
Ben motosiklete 29 yaşında başladım. Gerekçem sürüş stilim: "Ben motora binersem ölürüm". 8 Aydır 150lik kullanıyorum 1 kaza 2-3 yatmam var. Bugün de ölmedik. Kalkıp MT-07 alır mıyım almam. Niye 1 vergisi çok. 2 ölürüm :D ben kendimi biliyorum ve kendimden ve çevremdekilerden mesulüm
Racing motorlarla 299da video atıp ölene üzülmem ama R1 alana da sen öleceksin kardeşim demem.
Hayırlı olsun. Kazasız belasız uzun yıllar sürüşler dilerim. Ben de bir 250-500cc arası absli motora kavuşursam konu açacağım
instagram.com/gerivites
youtube.com/user/nimbus8222
hayırlı olsun, güle güle kullan.
ananı, babanı, kardeşini, çoluğunu çocuğunu düşün, hiç aklından çıkarma.
Aşırı hız ve dikkatsizlik motorcunun en büyük düşmanıdır.
İntihar etmenin daha ucuz yolları var. şaka bi yana hayırlı olsun dikkat et !
Hayirli olsun. Sen kendi gotunu dusunmezsen baskasi senin yerin yerine dusunmez 299 la arabaya girsen bile olan yine sana olur . Her yaptiginin bi sonucu vardir onu dusun secimini kendin yap hayat senin gerisi seni baglar.
Tek teker arif bile öldüyse gerisini sen düşün aklında ölüm hiç yokken bir anda diğer tarafa postalanırsın yınede hayırlı olsun bu motoru aldıysan yavaş gitmen neredeyse imkansız motorla giderken 40 km hızla bile dussen ölme riskin varken 300 le giderken böyle bir şeyin olması yasam sansını %0 yapar ben bınsem yavas gittiğim zaman yaktıgım benzine harcarım bıde vergisi var Allah yardımcın olsun
bu senin zevkin senin paran. aldığın makine bilinçli kullanıcı için tehdit oluşturmaz. ama alır almaz tek teker yaptım lastik yaktım diyen adamın yaşı 50 de olsa beyni ergenlik yaşdadır. hata yapma. çiğnediğin trafik kurallarında masumlara zarar verme de ne yaparsan yap. git TRAFİĞE KAPALI ALANDA 500 km/sa hız yap. motoru sıfır çizdir. Ama trafiğe girince hız kurallarına uy lütfen. ŞEytan gaz kolundadır ama fren seni her zaman hayat ta tutmaz. veya masum birisine zarar verebilirsin.
Eleştirmek istemeyiz cemil kardeşim de bak bende o motoru 36 taksitle alabilirdim ama
k küçük bir scooter aldım abs li çiçek
arkadaslar adam burda yorumlarınızı okuyor ısrarla şu komik olmayan helva şakalarını yapmayın.
http://www.motosiklet.net/forum/kaza...yaziyorum.html
Bu arkadaşımıza tekrardan geçmiş olsun, dikkatli olalım.
onlar zengin işi
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:14 ----------
hayırlı olsun tercih meselesi
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:15 ----------
daha ucuzu r6 vardı fıss motor
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:16 ----------
1 kere gazladım yağmurdu 70 80 filandı patinaja düştü zor toparladım bi teker yaktım o kadar
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:18 ----------
Niye başlık açtın ki? Aferin mi bekliyorsun? Aferin sana o zaman
Üstüne para koydum dediği motorun 3 katı para görende ybr satım az koyup 200ns almış sanacak
Öncelikle hayırlı olsun , Allah kaza bela vermesin.
Bende hayatımda motora binmemişken 6 ay önce gidip a2 ehliyetimi aldım , şu an mt07 abs kullanıyorum.
Kullandığım motor her ne kadar 693cc olup benim gibi tecrübesiz biri için tehlikeli olsada çok şükür ben hiç sıkıntı yaşamadım. Hatta ilk motorum olan ybr125 den daha güvenli bir motor olduğunu söyleyebilirim.
Ancak sana nacizhane tavsiyem öncelikle debriyajı daha sonra gazı olabildiğince yumuşak kullan , r1 kullanmadım hiç ancak 3 -4km 1000rr kullandıktan sonra ,öncelikle abssiz motorun daha sonra 1000cc rc motorun benim için çok tehlikeli olduğuna kanaat getirdim.
Ancak hafta sonu kullandığım 1200rt ile o kadar rahattım ki anlatamam.Cc den önce aletin tipi önemli bence.
Daha sonra aleti kullanacak olanın boy , kilo güç kuvvet durumu . Aletin elektronik destek sistemleri ve en son Cc si bakılcak şeyler bence.
Velhasıl kelam r1 dediğimiz alet tecrübeliler için dâhi tehlikeli , kendin için olmasa bile ailen , sevenlerin ve bizler için dikkatli ol .
Şahsen her motosiklet kazası haberinde , videosunda kendimi kazazedenin yerine koyuyorum . Her birine üzülüyorum , inşaallah hiç birimiz o videolara konu olmayız..
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:43 ----------
Edit : 689cc
Bende GT250R satıp R1 aldım. Bir fark yok, ikisinde de 2 teker var.
o motor binmen için PROF olman şart ... o motor bambaşka bir motor, neyse bilen biliyor ne olduğunu, umarım sende yaşayarak tecrübe ile öğrenmezsin
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:44 ----------
burada bir R1 hikayesi var, mutlaka okunsun ...
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:46 ----------
Ekim'de. aklımda O'na neler diyeceğimi kurarken biraz daha vaktim olsun diye 15km öteden otobana girmek istedim,yolumu uzattım.
Ben yazın aldığım. Ve gerçekten çok güçlü bir motosikleti ister inanın ister inanmayın daha hiç suya sokmamıştım.
Bak dostum Saat sanırım gece 2,3 arası. Olay nasıl oldu anlatayım
Ben ne kadar hızlı gittiğimin hiç farkında değilim.
Kulağımda da Muse-New Born bağırıyor.
bir an geldi. öyle bir kaydıki motosikletim. Beklemiyordum,Bilmiyordum,Ne yapacağımı hiç bilmiyordum.
o anlık savrulmadan sonra yüzüm ibreye yaklaştı o an ben Kadranda 240ı gördüm.
Nerdeydim biliyormusun? kavşağa sanırım 50 metre uzaktaydım ben.
Hafızam o anı çok net hatırlıyor.Belkide Allah özellikle hatırlamamı istemişti.Belkide bu yazdıklarım birine yol göstericek.
Kader böyledir çünkü.
Nasıl motosikletin altımdan kaydığını hatırlıyorum. Kaskın yerle buluştuğu anda Gök yırtılırmışcasına çıkan sesi hatırlıyorum.
Sonra ne mi oldu dostum?
4 ay sonra uludağ universitesinde açtım gözlerimi ben. Gerçekten çok şanslıydım ben.
ne oluyor? diye ayağa kalkmak istiyor insan dostum.
Sonra farkediyorsun ki bel altını oynatamıyorsun sen...
Hıçkırarak ağlayan bir ailen oluyor etrafında dostum.
Arkadaşların çok üzgün bakıyor sana biliyormusun.
Sonra bir şekilde öğreniyorsun ömür boyu o sandalyede kalacağını dostum.Bil bak bu güzel bir duygu değil.
Ufak bir dalgınlığın mükafatını ilk sandalyeye oturduğunda iyice anlıyorsun dostum.
Kötü dostum,Gerçekten kötü.
Rüyanda koştuğunu görmek,top oynadığını görmek kötü dostum.
Sosyal yaşamı dert etme. Sevdiklerin değerli dostların varsa mutlu olabiliyorsun bazı bazı.
Bak dostum;
Motosiklet ile olan kısa maceramda beni çok mutlu etti. Seninde çok mutlu olmanı diliyorum.
Ama youtubeden izleyerek mutlu olma olur mu?
Doğduğumuz anda konuşamıyor koşamıyorsak.
Tecrübe etmeden Güçlü bir motosiklete binmek
Doğru değil dostum..
Yazdıklarım benim Kişisel görüşlerimdir.Hatada bendedir.
Ekipman konusuna girersekte. Orta segment tam kıyafetim vardı. Mont Motosiklet pantalonu eldiven kask.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:48 ----------
netice olarak daha ilk günden bunları yaşamışsın, sat kurtul derim, o motora binenler bu işe çocukluktan başlıyor, deneyimsiz ss kullanıcılarının çoğu ölüyor, buraya isim vermeyeyim rahmetli biri de video koymuştu, herkes sat ölürsün dedi, satmadı ve öldü, sürüşüne baktığında bir gün duramayıp çarpacağı apaçık belliydi, unutma bir kere düşme hakkın var o motorla, sonra game over, ona göre sür ...
Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat her şeye bedeldir. Özdemir Asaf...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)