200cc SATIP YAMAHA R1 ALDIM
Reklamlar
-
20 Şubat 2018, 23:54
HOPALI adlı üyeden alıntı
Satarsan senin adına hayırlı olur
Reklamlar
-
21 Şubat 2018, 01:40
Sonunda adamı soğuttunuz motordan
-
21 Şubat 2018, 02:58
54RR adlı üyeden alıntı
Sonunda adamı soğuttunuz motordan
Erken ölmekten iyidir adamın ömrünü uzatır dedik
Haşa ömrü süresini belirleyen Kainatın sahibi Allah dır
O yoktan var eden herşeye gücü yetendir
Ölüm riski azalmış olur bu motorunu satmasından
-
-
Uyy ha purada´da gitmeyu o motorlar,penzin yetmeyu
-
En azınan aldın sahibi oldun artık sohbetlerde muhabbetlerde hacı bende r1 vardı hevesimi aldım
bak bu hevesi aldım diyebilmen bile olaydır
-
Yoksa adminler mı aklını celdi , malum ortada genç bı arkadaşa verilmiş R1 sözü var . Konu araştırılsın !!
-
Arka lastik michilen pilot power yağida ettuk motül 5100 motor oldi bal
-
Walla tecrübe ile sabit. Ne kadar küçük cc o kadar fazla gezinti. Benzin yetmiyor motorlara.
-
Allah bol kazançlar versin hakkında hayırlısı olsun.. ama Facebook videolarını izleyince görmemişin R1'i olmuş motul yağ koymuş michelin lastik almış dedim.. Bu arada motul 5100 en pahalı yağ değil
-
fatih545 adlı üyeden alıntı
Allah bol kazançlar versin hakkında hayırlısı olsun.. ama Facebook videolarını izleyince görmemişin R1'i olmuş motul yağ koymuş michelin lastik almış dedim.. Bu arada motul 5100 en pahalı yağ değil
sanki bilmiyirık oni
-
En ufak masraf seni yıldıracaktır. Bu tarz eski racing modeller alınmamalı
-
Ahmet Şahin adlı üyeden alıntı
En ufak masraf seni yıldıracaktır. Bu tarz eski racing modeller alınmamalı
komple bakımlı aldım zaten kardeşim bi 5 sene gider böyle
-
10 Ağustos 2018, 16:18
Hopali hayattaysan ses ver uşaum
-
10 Ağustos 2018, 16:19
Son girişi
06 Mayıs 2018 01:54
-
10 Ağustos 2018, 16:28
aklında haz olacağına altında gaz olsun.
ölürsem ahirete kadar ölmezsem acile kadar
kaza yapmaktan korksaydık trafikte motor kullanmazdık
felç kalmaktır en büyük korku, korkuya rağmen yapıştır tork'u
uzun yolda geçme beni, ara hızlanmalarda ezerim seni
-
10 Ağustos 2018, 19:31
konu sahibi hopalı kralmış yeni fark ettim. dostum spadayı neden sattın ya en son 300 km/s filan yapıyordu?
-
11 Ağustos 2018, 20:47
HOPALI adlı üyeden alıntı
spada xfire 200 vardı onu sattım üstüne ekleyip r1 aldım ilk günden teker yaktım yan verdim az kaldı ölüyodum tabi.1. viteste deneme yaptım 160 küsür gördü sattığım 200 lük 6. viteste bile göremiyodu o hızı fotoları bunlar
https://www.facebook.com/CemiL.GencT...06?pnref=story
Kardeş Laz olduğunu belli etme işte... :D
-
18 Şubat 2019, 00:03
yaşıyoruz ölmedik R1 garajda yatıyo kış uykusunda
-
18 Şubat 2019, 00:54
Boldpilot adlı üyeden alıntı
Öncelikle hayırlı olsun , Allah kaza bela vermesin.
Bende hayatımda motora binmemişken 6 ay önce gidip a2 ehliyetimi aldım , şu an mt07 abs kullanıyorum.
Kullandığım motor her ne kadar 693cc olup benim gibi tecrübesiz biri için tehlikeli olsada çok şükür ben hiç sıkıntı yaşamadım. Hatta ilk motorum olan ybr125 den daha güvenli bir motor olduğunu söyleyebilirim.
Ancak sana nacizhane tavsiyem öncelikle debriyajı daha sonra gazı olabildiğince yumuşak kullan , r1 kullanmadım hiç ancak 3 -4km 1000rr kullandıktan sonra ,öncelikle abssiz motorun daha sonra 1000cc rc motorun benim için çok tehlikeli olduğuna kanaat getirdim.
Ancak hafta sonu kullandığım 1200rt ile o kadar rahattım ki anlatamam.Cc den önce aletin tipi önemli bence.
Daha sonra aleti kullanacak olanın boy , kilo güç kuvvet durumu . Aletin elektronik destek sistemleri ve en son Cc si bakılcak şeyler bence.
Velhasıl kelam r1 dediğimiz alet tecrübeliler için dâhi tehlikeli , kendin için olmasa bile ailen , sevenlerin ve bizler için dikkatli ol .
Şahsen her motosiklet kazası haberinde , videosunda kendimi kazazedenin yerine koyuyorum . Her birine üzülüyorum , inşaallah hiç birimiz o videolara konu olmayız..
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:43 ----------
Edit : 689cc
Bildigim kadariyla a2 ehliyet ile mt07 kullanamazsiniz, cevirmeyi gectim olasi bir kaza durumunda yetersiz ehliyetle arac kullanmaktan asli kusurlu siz olursunuz basiniz cok agrir. Umarim dikkat edersiniz, 35 kw dan guclu motor kullanacaksaniz a sinifina gecmeniz gerek
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler