Hayirli olsun hopalı,motorun,seni kullanmasina izin verme,
Motorun homurtusu şöyle;
Şahinnn sesime gel,gaz vermek için dogmuşlar,ya gaz verecekler,yada sakin gidecekler..bazilari çok gaz verdi ama dibini göremedi..
Hayirli olsun hopalı,motorun,seni kullanmasina izin verme,
Motorun homurtusu şöyle;
Şahinnn sesime gel,gaz vermek için dogmuşlar,ya gaz verecekler,yada sakin gidecekler..bazilari çok gaz verdi ama dibini göremedi..
Bence çok doğru bir karar.
Kask konusunda da katılıyorum.
Fişek gibi makineyi almışsın,takmışsın raybanı göze,saçlar Beckham modeli.
Mahallede fıtı fıtı gazlıyorsun,tüm gözler üstünde.
Şahane !
yeter baba yeter ya biri çıkıp şaka desin hani kamera nerede el sallayalım lütfen
Kardeşim hayırlı olsun. İnş onu satarsın daha da teknolojik güzel bişey alırsın. Bak sezon da geliyor. Kar edersin. Lakin karadeniz yolları güzel, yazın yaylaya falan çıkıp yayılmak varken ne die kendini kasıp R1 ile uğraşıyorsunki? Güzel bir enduro al keyfine bak yolların.
Her yere radar da koydular karadeniz sahile. Pist de yok gidip kurtlarını dökesin die. Sen onu sat güzel bir eğitim bide güzel teknolojik bir alet al.
NOT: Bel fıtığından başarısız bir ameliyat geçirdiğim için SS gördüm mü direk psikolojik olarak belim ağrıyor benim
Benim 1800 lira maaşım var istesem bende alırım ama almıyorum neden çünkü benim artık kymco motorum var
Yaşıyorsan ara sıra yaz kardeş. Merak ediyor insan
Umarım buradan birini dinler de satar R1'i.
Canımız Allah a emanettir dostum yapma bunu
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:57 ----------
Dostum gel vazgeç bu sevdadan o kız sana göre değil daha uysal bir kız lazım sana
Yamaha MT07 gibi
@HOPALI
Sezonda,kaba hesapla aylık 100litre yakıt alsan,evin yolunu bulamazsın.
Satıyorum beyler https://www.facebook.com/groups/7964...47338622014161
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)