r1 aldın demek sana nasıl bakıyorum profil resmimdeki gibi
r1 aldın demek sana nasıl bakıyorum profil resmimdeki gibi
Herkes bişey diyor. En güzeli kimseyi dinlemeden 600rr alan Bursalı üyeyi örnek veren mesajda yazanlar. Bilginozi , forumda mesajları profili falan her şeyi duruyor. Biraz okursan burdakilerin ne demek istediğini anlarsın. Motosiklete binmek çok değerli. Sağlıklı iken insanlar değerini bilmiyor. En ufak kaza yapsanız bu sefer çevreniz sizi vazgeçirmeye falan çalışıyor. Motosiklet 50cc de olsa 100cc de olsa karşıdan gelen rüzgar , motorun yaptığı dalga köpürtmesi
anlayamazsınız
Ya konuşturmayın adamı rahat bırakınki yeni makinası ile bol bol gezsin!
Rahat bırakmıyorsunuzki tecrübe sahibi olsun!
Sen bol bol gez kardeşim bakma milletin lafına!
Unutma kardeşim burada sana fütursuzca saldıranlar aldığın zevki tadamamış adamlardır.
yol ver geç?
Yürüü be kim tutar seni!!
Gopro yokki anasını satayım https://youtu.be/Ak3NwMFv-NE
“Anlatsana hopalı neden r1?”
100 metre gıtsen bıle o kaskın kemerlerını baglamanı tavsıye ederım.Birgün unutursun bu sekılde baglamayı ve o gunde Allah gostermesın kaza yasarsın,kucuk bır kaza olsa dahı kask kafandan fırlayıp gıder..Gerisini soylemıyorum zaten..
Hayırlı olsun. Amman dikkat. İmkanınız el verdiğinde teknolojik destekleri olan bir modele geçmenizi şiddetle tavsiye ederim. Ve tabii ki SS'e özel eğitim almaya çalışın. Güç çok önemli değil, ama stabilite ciddi sorun SS'lerde.
şimdi nerden çıkardın ki bunu anlamadım
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:39 ----------
sen bi piskoloğa git
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:41 ----------
elimde olsa hiç kask takmamda böyle motorlara kask çok yakıştıyo o yüzden takıyorum
Kaskı motora yakıştığı için mi takıyorsunuz?
2006 Honda Activa (2006-2009) > 1996 BMW F650 (2007-2008) > 2016 Mondial RX3i Evo (2016-2017) > 2006 Yamaha XT660R (2017 - 2020) > 2017 Honda CRF 250L ABS (2020 - 2021) > 2022 Mondial X-Treme Maxx 200i (2022-...)
Benimkine benzin fena yakışıyor, yoksa kim verir litresine 6 TL yi.
Ben motosiklete ömrümü uzatmak için biniyorum. Stres ömrü kısaltan en önemli etkenlerden biri günümüzde. Ve benim de stresimi atmaya yarayan nadir şeylerden biri de motosiklet sürmek. Daha hızlı kullanacağım diye ömür kısaltmanın manası yok. Ha bindik mi, bindik. Hız yaptık mı, yaptık. Ama o zamanlar bize anamızdan başka öğüt veren, niçin büyük makinelerde dikkatli olmamız gerektiğini, teknik olarak anlatacak birileri yoktu. O zamanlar da aynı düşünce de idim, bu günde aynı şeyi düşünüyorum; 600 cc (ki o bile fazla) üzeri piste çıkmıyorsan çok ta lazım değil. Ya da ne bileyim GS falan değilse.
Şimdi hemen helva muhabbeti yapan arkadaşlara kızmış olabilirsin, fakat helvayı boşver, ufak bir sakatlık bile canını çok sıkabilir. Bak ben bileği kırdım, 22 motorsuz kaldım, insanın evinin önünde duran motosiklete her imkan varken binememesi çok koyuyor söyleyeyim.
hayırlı olsun.
Adamlar benlan trol ediyiler
motoru çalıştırır çalıştırmaz öyle redline'a sokarsan yakında kol da çıkartırsın
Tek teker niye yapmadın hem ?
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)