ABS gereksiz diyen keko ları bu başlık altında toplayalım TARTIŞMA
Reklamlar
-
Şok Şok Şok İspanyol Bİlim adamları yaptıkları araştırmalarda ABS olmazsa ne olurki diye açıklamada bulundu bunun üzerine ALman ve isveç ve papua yeni ginedeki bilim adamları hadi lan diye tepki verdi
ABS gerekli keyif hobi amaçlı diyen bilim adamları birbirine siyanür ve yüzlerine sinir gazları sıktılar
Reklamlar
-
Şimdi bu adama vakti zamanında koca koca racing motorlar kampana fren kullanıyordu desem, benim motorumda abs var die motorunu övmeğe çalışacak. İyiki abs var motorunda. Yoksa düşmeni inanki (can-ı gönülden söylyorum) istemiyorum yada yararlanmanı.
Lakin kaskının vizörünü açık fazla dolaşma. Anlaşılan rüzgar çarpıyor seni
-
ÖmerYiğit adlı üyeden alıntı
AYNI CAMİADAN OLAN İNSANLARIN BİRBİRİNE KEKO DİYE HİTAP ETMESİ O KADAR SEVİYESİZ , O KADAR EĞİTİMSİZCE O KADAR AHLAKSIZCA BİR HAREKET Kİ.fORUMUN ADMİNLERİDE BU BAŞLIĞA NASIL İZİN VERİYOR O DA AYRI BİR MUAMMA.HEPİMİZ AYNI YOLDA GİDİYORUZ,AYNI ÇATI ALTINDAYIZ.BU KONU BAŞLIĞINI AÇAN ARKADAŞ SEN MARKA YÖNETİCİSİ MİSİN MOTOSİKLET ÜRETİM MÜDÜRÜ MÜSÜN? SEN MOTOSİKLETİN MEKANİĞİNİ AYRODİNAMİĞİNİ ÇALIŞMA PRENSİBİNİ ÇOKMU İYİ BİLİYORSUNDA GELMİŞ BURDA VAAZ VERİYORSUN.BİLMİŞ OLSAN BİLE İNSANLARA KEKO DEME HAKKINI SANA KİM VERİYOR?
Kısmen hak veriyorum ama başka bir noktaya dikkatinizi çekeceğim.
Seviyesiz, eğitimsiz insanlarımız yok mu? Peki bu insanlar konuşmaz mı, yazamaz mı? Engel olmalı mıyız?
Bir insan başka bir insana keko dediğinde veya hakaret ettiğinde, insanlar hakaret edilen insan hakkında mı fikir sahibi oluyorlar, yoksa hakaret eden hakkında mı?
Demek istediğim o ki okuyanlar aklı başında olduktan sonra yazılanlar zarar vermez.
Bu arada arada ikide bir rastgeliyorum, adminlere açıktan "niye izin veriyorsunuz" demek yerine, eğer sakıncalı gördüyseniz, rapor edin mesajı. Adminler de gerek görürlerse müdahale ederler. Ama hedef göstermeyin.
-
ABS ye laf atanlara kadir ciğer ilişkisi diyorum
-
Angrypower adlı üyeden alıntı
Şimdi bu adama vakti zamanında koca koca racing motorlar kampana fren kullanıyordu desem, benim motorumda abs var die motorunu övmeğe çalışacak. İyiki abs var motorunda. Yoksa düşmeni inanki (can-ı gönülden söylyorum) istemiyorum yada yararlanmanı.
Lakin kaskının vizörünü açık fazla dolaşma. Anlaşılan rüzgar çarpıyor seni
merak etme 1800 lü yıllardan beri kampana frenli racing motorlar olduğunu okumuştum dergide biliyorum,
Benim tavsiyem ve önerim değerli motosiklet kullanıcılarını bilinçlendirmek ve imkanlarını biraz zorlayarak daha iyi fren yapabilen motorlar almak
Racing motorlarda Kampana fren yüzünden kaç insan ölmüştür ? PİSİ PİSİNE ? arabalarda da şu an günümüzde bu imkan var , Var iken neden faydalanmayalım,
Sway marka kaskım var camı yok ama alıcam maaşım yatsın
-
istanbu_gezg adlı üyeden alıntı
merak etme 1800 lü yıllardan beri kampana frenli racing motorlar olduğunu okumuştum dergide biliyorum,
Benim tavsiyem ve önerim değerli motosiklet kullanıcılarını bilinçlendirmek ve imkanlarını biraz zorlayarak daha iyi fren yapabilen motorlar almak
Racing motorlarda Kampana fren yüzünden kaç insan ölmüştür ? PİSİ PİSİNE ? arabalarda da şu an günümüzde bu imkan var , Var iken neden faydalanmayalım,
Sway marka kaskım var camı yok ama alıcam maaşım yatsın
Ne anlatsan boş buna
Frenlemede Yeri öptüğü zaman belki aklı başına gelir
-
14 Haziran 2018, 14:01
-
14 Haziran 2018, 14:06
vay be, pistonlar ile ist_gezg tastiknameyi almış.
-
14 Haziran 2018, 14:17
istanbu_gezg i özledik
bekliyoruz
27 Temmuz 2018 - 00:00
-
14 Haziran 2018, 15:20
(ツ) adlı üyeden alıntı
istanbu_gezg i özledik
bekliyoruz
27 Temmuz 2018 - 00:00
Biz gayet huzurluyuz
-
14 Haziran 2018, 15:27
Angrypower adlı üyeden alıntı
Biz gayet huzurluyuz
peki
kondisyon
form
-
14 Haziran 2018, 15:36
(ツ) adlı üyeden alıntı
peki
kondisyon
form
o zaman flemenko!
-
14 Haziran 2018, 15:40
-
14 Haziran 2018, 17:49
Hahahahah 27 Temmuz ne yahu? adam mı öldürmüş?
-
16 Haziran 2018, 00:27
tommygun adlı üyeden alıntı
Hahahahah 27 Temmuz ne yahu? adam mı öldürmüş?
yargıç .
-
16 Haziran 2018, 00:43
(ツ) adlı üyeden alıntı
yargıç .
hububat fiyatları ve panama bandıralı kuru yük gemisi.
-
16 Haziran 2018, 00:48
"düşüncenin canı kısa sözdedir"
-
16 Haziran 2018, 01:02
(ツ) adlı üyeden alıntı
"düşüncenin canı kısa sözdedir"
en sevdiğim tatlı kazandibidir.
-
16 Haziran 2018, 01:03
-
16 Haziran 2018, 01:11
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)