fazer 8 olur aslında ikinci el düşünürsen tabi
ne alırsan al ama çabuk al, fuarla birlikte fiyatlar yükselecek. Emin ol bulduğun motorları mumla ararsın
dominar 400 mantikli. cikti mi bilmiyorum ama suzuki v strom 250 de dusunulebilir belki. dominar cok agir degil. ben pulsar kullanirken test etmistim ve cok guzel bacak arasina geliyordu motor. ayrica kaydirmali debriyaj ve abs buyuk nimet.
Fiyatlar malum.Ben olsam şu piyasada sym wolf 250 alirim, 13000 tl de cepte kalir, ayrica vitesli motosikletten beklentini de olcmus
olursun bir nebze.Bu sene fiyatlar fırladı malum, fiyatta anlasamasaydim tam zamlar bindirilirken sym wolf da aklımdaydı.
He Abs olsun dersen, bi test sürüşü ayarlayıp dominar almak da mantıklı duruyor piyasada.
Görüşlerini bildiren tüm arkadaşlara teşekkürler. Öncelikli tercihim absli bir motosiklet dominarı şehir dışı ve içi sürmüşlüğüm var(kardeşimde var) torku,ivmelenmesi benim için gayet ideal ancak artçı konforu pek hoş olmamakla beraber ağırlığı da negatif etki oluşturdu bende. Mt ise çift silindir olması ve dominar kadar güç verebilmesi ve üstelikte hafif olması tercih edilmesinde artı ancak artçı konforunun dominar gibi olacağını umuyorum birde fiyat olayı var (2018 abs li için) konuşuyorum. Bir de kapalı kutu yeni honda cb 250r var görüntüsü güzel tek silindir hız ve artçı konusunda yine dominarı aratmaz mt ile yarışamasa da fiyatı belirsiz ve tur motoruna dönüşür mü muamma? (tur camı,çanta demiri vs.) açısından anlayacağınız kararsızım.
Cb250r artci konforunun dominar ve mtden daha kotu olacagini tahmin ediyorum, cf moto nk400 ile mukayese edilebilir belki.Fotolara baktiginizda arka taraf cok kucuk.Yine canta vs. icinde yer yok neredeyse.
Mt ile doninarin birde motor karekteristigi farkli.Mt ile yuksek devirlere cikabiliyorken dominar tam terse 9000-9500 civarinda kesiciye giriyor.Uygun fiyattan alirsaniz, suan 17,5-18,5 bandinda bulunabilir dominar gayet tatminkar.
evet arka taraf pek büyük görünmüyor en fazla dominarın ki kadar diye tahmin ediyorum. Fotolardan gözüktüğü kadar. Maalesef fiyatlar öyle uçtu ki 250-400 cc arasında 25bin gibi fiyatlara 0 makine ancak bu saydıklarımız oluyor. Ülkemizde artan bir fiyat ise asla azalmıyor o yüzden hep f/p makinelerine bakıp ulaşabildiğimizi alıyoruz.Fuardan sonra biraz daha artacaktır ki bu ikinci eli de coşturur.Ne yapacağız bakalım.
O paraya 2. el mt 07 alırdım.
Mt 7 hem büyük gelir yakıtı,gitmesi vs. hemde benim ehliyet ona yetmez.
400nk ya bak bi bence
Artçılı uzun yol ve 250cc dedin mi scooterdan şaşmıcan. 2. el istemediğin için söylüyorum.
Veya bütçeye ufak bir ilave ile sıfır Benelli TRK502 ABS 500cc 34.99kW ve A2 ile kullanılabiliyor olması avantaj. 27,500.TL ya fuar sonrası teslim ediyorlar.
Trk 502 de çok düşünmüştüm ancak şu an hiç bir bayiide yok. Ve yeni modeller fuardan sonra zamlı olarak gelir sanırım 30 bin bandını geçer bu da beni aşar zaten 27.5 bin lira da olsa çantası şuyu buyu derken yine 30 u geçer. Ha bir de servis durumları var ki tam bir muamma o yüzden benelli den vazgeçmiştim.Hala hazırda xmax 250 abs motorum var artçılı ve uzun yolda özellikle yük taşıması anlamında ve konforda harika ancak ara hızlanmalar sollamalar hep düşündürüyor e birde çok yakıyor. Diğer seçenekler arasında dominar en makulu gibi önce xmax i satmam lazım tabi ve kıyamıyorum da :/
Bir ara herkes bajaj mı aman aman kaç derdi ne oldu şimdi herkes bajaj diyor anlamıyorum
Arkadaşım MT25 tur motosikleti değil ayrıca, Aranızda hiç tur camı takılmış MT25 göreniniz vaarmı? Ben görmedim.En güzel mevcut alınacak motosiklet SUZUKI INAZUMA.. Honda markasında ise CBR düşünebilirsin.Sport touring bir motosiklet.Daha fazla bilgi için INSTAGRAM omeryigit89
Sadece Mt değil teoride dominarda tur motoru değil ama ben bir kaç aparat ile tur motoruna dönüştürmek istiyorum ki bir çok dominar mt kullanıcısı yapmış görmüşlüğüm var hatta mt 25 tracer desek yanlış olmaz Tam da isteğim o yönde inazuma abs li olsa düşünülürdü belki ancak yok.
Abi artçılı uzun yol diyorsan konfor diyorsan yakıt diyorsan suzuki inazuma f derim başka da bişey demem. sıfırı da 18.000 civarı.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)