Abus Disk Kilidi Anahtarlarımı Kaybettim Motor Kilitli Kaldı
Reklamlar
-
İyi günler herkese. Abus Granit tm Detecto xPlus 8077 disk kilidimin iki anahtarı da kayboldu. Elimde XPlus Code Card mevcut fakat ben bunu nerde nasıl kullanıcam nereye mail atıcam yani açıkcası abus un sitesinden hiçbişe anlamadım. Country olarak sadece kanada ve abd var. Yardımcı olabilecek veya daha önce başına bu tarz durum gelen yahut bilgisi olan var mıdır? Teşekkürler
Reklamlar
-
ufuk01 adlı üyeden alıntı
İyi günler herkese. Abus Granit tm Detecto xPlus 8077 disk kilidimin iki anahtarı da kayboldu. Elimde XPlus Code Card mevcut fakat ben bunu nerde nasıl kullanıcam nereye mail atıcam yani açıkcası abus un sitesinden hiçbişe anlamadım. Country olarak sadece kanada ve abd var. Yardımcı olabilecek veya daha önce başına bu tarz durum gelen yahut bilgisi olan var mıdır? Teşekkürler
Eski toprak bi' çilingir bul her türlü halleder, ya da kulağı kesik bi' hırsız
-
Geçmiş olsun. Çözüm için önerim yok fakat ben de bu ihtimale karşı 1 disk kilidi anahtarını evdeki dolabıma koydum, diğerini motosiklet anahtarlığıma geçirdim. Aynı şeyi yedek motosiklet anahtarı için de yaptım. Diğer arkadaşlara tavsiyemdir.
-
https://www.abus.com/eng/About-ABUS/Contact
iletişim kısmında "mobil security" kısmından locks işaretleyip açılan formu doldurarak iletişim maili atabilirsiniz. Tabi bu anahtarı nasıl gönderiyorlar tam bilemiyorum. Abusun ithalatçısı hangi firma ise onu bulup önce onlara sorun isterseniz. En azından Türkçe
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:08 ----------
Geçmiş olsun 13 dolarmış ücreti :D
https://mobilesecurity.abus.com/eng/bike/keys/key/abus-x-plus
kodunuzu yazıp sipariş veriyorsunuz. Üzerine kargo parası eklenirse çok üzülürsünüz
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:10 ----------
Burada da USA ve Canada gönderimi varmış zaten. Türkiye yok
instagram.com/gerivites
youtube.com/user/nimbus8222
-
O disk kilidi ordan çok zor çıkar..
Olmadı ön tekerden fren diskini çıkarıp yeni bir disk alıp takın,disk kilidini çıkarmaya çalışırken disk ve disk kilidi zarar görmemiş olur.
Anahtarıda bir akraba eş dost Amerika'ya giderse onun adresine göndertirsiniz.
-
Motoplus'la iletişime geçin bence.TR distribütörü onlar.Yardımcı olabilirler.
-
motosiklet hırsızı olmadan önce söylenen son sözler :DD artık gerisi senin yaratıcılığına kalmış bir şekilde aşman lazım abusu.
-
-
Tüm cevaplarınız için teşekkür ederim. Motoplus ile görüştüm. Yeni anahtar için siparişi vericekler. Fakat 1 ayda gelir diyorlar. Sanırım diski söktürüp yeni disk taktırırım bu süre içinde de napalım artık.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:43 ----------
Disk 900 liraymış 😱😱 yatsın azcık motor 😂
-
geçmiş olsun,
umarım anahtardan bir çift sipariş vermişsindir.
-
Ben olsam on tekeri komple söker sanayinin yolunu tutardım.
Her problemi spiralle çözmeye alışık ustalardan biri sizi bekliyor olacaktır.
Biraz zorlanabilirler ama diske zarar vermeden kesebileceklerini düşünüyorum.
Abus mabus farketmez... Cauuuvvvv....
Ama daha önce anahtarcı kilitci dolasirmisiniz, orasını bilmem. Her halükarda on tekeri sökün.
-
Ben de anahtarı kanalizasyon deliğinden aşağı düşürdüm Yedek anahtarı kullanıyorum. Motoplus’a gidip konuşayım anahtar için.
-
Aynı kilidi Feyizoğlu'ndan almıştım. Alırken kartı vurgulayıp kaybederseniz bununla bize gelin hallederiz demişlerdi. Bu arada o kilidin spiralle vs. dahi kesilmesi zor olur. Özel teknikler kullanılması lazım.
-
Bana sorarsan kesin çözüm bu
-
mustick adlı üyeden alıntı
Abusu kolay kolay kesebileceğini sanmıyorum bunun
https://youtu.be/_rOdbDywrdE?t=23m58s
instagram.com/gerivites
youtube.com/user/nimbus8222
-
geçmiş olsun ..
Motosiklet hırsızı birini tanıyorsan o anlar bu işlerden yardımcı olur
şaka bi yana en mantıklısı bir ay motoru dinlendirmek
-
aynı kilidi bende kullanıyorum,öyle hırsızın açacağı kilit değil bu,anahtarının bile eşi benzeri yok farklı bir şekli var,,zaten az oynat bağırmaya başlıyor ,sesinide kesemiyorsun,adamlar öyle bir yapmışki pilini çıkarmak için kilidi açıp mekanizmayı dışarı çıkarmak ve sonrasında içerdeki pil ve alarm yuvasını dışarı çıkarmak gerekiyor,sudan falanda etkilenmiyor
ben olsam ,sökene kadar bayağı ortalığı havaya kaldıracak ama komple ön tekeri söküp,fren diskiyle birlikte çıkarıp ,tekere yeni bir disk takıp kullanırdım,bu arada kilidide 1 ay tatil yaptırır anahtarı gelincede çıkarırdım
spiralle kes demiş arkadaşlar,,tamam tekeri söküp sanayide zorda olsa kesip çıkartılır ama kilide yazık olur,800-900 tl yazık,bütün her parçası döğme çelikten yapılmış dünyanın en iyi disk kilidi bu heba edilmez
-
bende 8077 kullanıyorum ama ne hikmetse benimkinde 2 tane ufak bilya düştü kayboldu demir parçası çok kolay çıkıyor kilitlenmiyor motoplus a götürüp bi baktırcam bi ara
-
Geçmiş olsun.
Dağın başı denilebilecek bir kampta benzeri geldi başıma.
Tüm çantaların, kilitlerin, evin ve hatta motosikletin anahtarı çantanın içindeyken, kız arkadaşımla beraber çantaları yerleştirdik.
Ardından da "ulan ne güzel, ne düzenli yerleştirdik" diyerek gaza gelip, şaak diye kapattık tüm çantaları.
Sonra yaklaşık bi 10 saniye kadar mal mal birbirimize baktık "naptık lan biz" dercesine.
Gerisi tam bir kabus gibiydi...
-
Videodaki arkadaş anahtarlarını çaldırmış. Aynı kilit. 2 dakika 50 saniye sürüyor kesmesi
Ben de aynı kilitten iki tane aldım ama bu süre bence çok az.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)