Selamin aleyküm bütçeme göre vitesli motor tavsiyesi bekliyorum sizlerden kafamda ns 150 ns200 var farklı modellerede bakmak isterim uzun zaman oldu motor kullanmayali özledim şimdiden herkese tsk ederim.
Selamin aleyküm bütçeme göre vitesli motor tavsiyesi bekliyorum sizlerden kafamda ns 150 ns200 var farklı modellerede bakmak isterim uzun zaman oldu motor kullanmayali özledim şimdiden herkese tsk ederim.
Cf 150 NK hiç düşünme derim 130 un üstüne çıkmaz ama onun dışında her şeyiyle güzel makinadir
Bajaj pulsar ns 150 ns 200 düşündüğüm aslında 2.el düşünüyorum bide sıfırlar çok pahalı geldi fiyatlar
Ybr 0 mantıklı olabilir ama uzun yolda nasıl olur şehirler arası ns 200 ağır basma sebebi uzun yolda da kullanmam istiyorum
Citycoco güzel inşallah sahip olursun bayanlara yakışıyor bence ama Vitesli tavsiyen varsa tsk ederm
ns 150 var bende 5 bin km civarı oldu yarısını uzun yolda yaptım problem çıkarmadı. basarsan 4 litre yakıyor 130 km hıza çıkıyor en fazla. temizini bulursan 200 lüğü tavsiye ederim aynı yakıyorlar hemen hemen
2 bin km buldum bitane temiz ciziksiz falan dedi onu düşünüyorum aslında ama cok zaman oldu piyasadan uzak kaldık biraz bilgilerinizden faydalanmak istedim
kesinlikle 150NS alma. CBF150 al daha iyi
Honda cbf begenemedm bi türlü kardeşim Cf moto güzel insan barkın ustam önermisti aslında onada baksaammi bilemedm
kaç lira diyorlar 2 bindekine,
ANGRYPOWER niye alma diyon kardeş açıklayaydın iyiydi
Açıklayayım ne zaman servise gitsem 1tane 150NS karbüratör sorunundan geliyor servise, göstergesi benim motor ile aynı olduğundan soğuk havalarda sorun çıkartıyor. 3-5tanesinde istisnai akü problemi vardı. Artık getirilmiyor. Neden güncel yada bir sürü oem parçası olan motor varken 1-2 sene getirilmiş sonra vazgeçilmiş bir model baksınki?
Angrypower tsk ederm tavsiyen için mkolla 6 bin tl fiyati kardeşim ama bk kaç inceleme izliyorum şuan bilgileriniz için tsk ederim
çok basit; ucuz olması
karbüratör sorunu bende de vardı oktay motor çözdü şimdi bir problemi yok akü dediğiniz gibi dandik 200 lira verip iyi akü almak şart. ben sıfır aldım alırken cbf ile aynı fiyattaydı pulsarı seçtim o cbf ile okula gideceğime akbil basarım daha iyi pişman değilim patladığı yere kadar binerim
Kardesim zevk meseleside senin yerinde olsam kuba çita 180fc alırım bide modifiye edip onu dip basarım
Sevmiyorum onları hiçte sevmicdm sanırım canımı o motora emanet etmem kullandm 1 gün boyunca sürdüm sevene saygım var ama ben tiksindim
CG kardeşim benim de içimde var o apaçilik satacam cgye dönecem
şunun asaletine bakar mısınız
Bajaj diyosunuz kuba diyosunuz. Al birini vur ötekisine. İzle biraz rahmetli barkın abiyi. O da bajaj karşısında yorumsuz kalmış. Geç bunları, al bi ybr. 100'le de gidersin istediğin yere. Ama gidersin yani...
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:05 ----------
https://youtu.be/viqBRunHytU
Aha da buldum...
Respect
salcano piskilet var. arkadas satiyo cok uyguna 7200. Yil 2018, tl kuru belli. Bu fiyata guzel motor diye bir sey yok. 15 sene once 8000e guzel motor vardi aldim hatta surdum. Su an 9000e 100luk kuba var.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)