Motorun Ön Amasörünü basmak motoru geranti dışı edermi
Motorun Ön Amasörünü basmak motoru geranti dışı edermi
yok etmez yayları çıkartıp bas ama yere sıfır olsun egsozun içini boşalt angel far takıp burma tel jant takmalısın
Egzozun içini bosalt derken bro anlamadım ? aslında egzoz alasım var garanti dısı ediyomus
Orjinal eksoz kafa şişirmez. İçi boşaltınca daha iyi kafa şişirir onu demek istiyor. Hatta eksozu komple sökünce baya gürültülü ses yapar iyi olur.
Anladım Bro benim egzoz hani şu cg lerde olan egzoz varya ondan kafası çıkmıyoki
Şunlar gibi yapmak istiyorsun?
https://www.youtube.com/watch?v=5wcVFkPpuMY
Honda 1976 da o günün teknolojisi ile sağlam,sorunsuz bir ulaşım aracı üretmiş. Biz bunun çin malı düşük kaliteli kopyasını kullanıyoruz. )
Bu motorun kalitesi modifiyeye gelmiyor.
Çok ilginç bir konu... Daha önce hiç rastlamadım. Genç bir arkadaşımız, icindeki apacinin zincirlerini kirarak ön suspansiyonlari yok edilmis bir motosiklet olarak ortaya cikmasi ile, maddi gerceklikler arasi yaşadığı çelişkiyi paylaşmış bizimle... Forum üyelerinin, bu sıradışı ve dramatik hadise hakkindaki yorumlarını çok merak ediyorum. Şahsen cevap vermeden önce bi kaç gün kendi içimde düşünmem gerekiyor. Acaba forumda daha önce böyle bir konunun benzeri açılmış mi diye de baksam mı ki? Belki oradan "pıstırma" ile ilgili fikir alabilirim...
Beyler dün sormuştum aldığım bayi performans egzoz garanti bozuyor diyo e ben usta birine sıyırttırmadan anlaşılmıcak çekilde takamazmıyım
"Performans egzoz" biraz abartılı bir tabir olmuyor mu?
Gerçi "performans" kelimesi, benzini gürültüye dönüştürme konusundaki verim olarak ta algılanabilir değil mi? Bu açıdan yanlış da sayılmaz.
Ama o tanıma göre "performans egzoz" yerine "performans delik" de aynı sonuca daha hesaplı şekilde ulaştırabilir sanki.
Bence anlaşılmıcak çekilde bir performans delik edinebilirsiniz.
Ben attığım link'i tekrardan izleyeyim. Parası olmayan cub ile beyin ütülüyor, olan da CG ile...
Başlıkta ilginç çekilde eğlendim, sizde eğlenmişsinizdir geranti
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)