Abi lütfen bunu Honda'da tanıdığı olan varsa şikayet etsin. Çok ciddiyim bunun geri alınması lazım içim acıdı.
Abi lütfen bunu Honda'da tanıdığı olan varsa şikayet etsin. Çok ciddiyim bunun geri alınması lazım içim acıdı.
Bin kez söyledik arkadaş, bu havalarda KASK sız binmeyin. Kafalar üşüyor !
Şimdi aklıma geldi yanlış hatırlamıyorsam aynı adam geçen yıllarda bir adet Honda CBR 600 RR ile Honda NC 750 X i de aynı şekilde mundar etmişti.Bu kadar kötü değildi ama onları da komple aynı renklerde yağlı boya ile boyamıştı.Onunla da yetinmeyip bir motosikletin arkasında duran direği de boyamıştı.Dikkat ettiyseniz ilan fotolarında arka planda bir ATV var o da nasibini almış.Fotolarda bir köpek var o bile şaşkın şaşkın bakıyor motosiklet "Bu manyak motosiklete ne yapmış a.q" diye.Bütün motosiklet üreticilerinden çok rica ediyorum bu adama motosiklet satmayın.Lütfen yalvarıyorum.Uyukularım kaçtı güzelim motosikleti bu halde görünce.Bir de övüne övüne "motosiklet bu şekilde trafikte fark ediliyor" yazmış.Ben yolda bunun gibi bir şey görsem bırak fark etmeyi yolumu değiştiririm.
Motosikletin orjinali bu şekilde arkadaşlar.;
Abi bu ne... zevkler ve renkler tartışılmazdı dimi?
Birisi, bu motorun üzerindeki pasta kremasına benzeyen şeyin yıkayınca çıktığını ve bunun şaka olduğunu söylesin. Fotoğrafların birinde arka planda ATVler var onları da öyle boyamış geri.
bu da korumada son teknoloji olsa gerek.KORUMAYA ALDIM TÜM BU İŞLERDE SERT SÜNGER KULLANDIK.
Bir de ciddi ciddi " Goldwing " görünümlü yaptım diyor. Birisi 600rr 'i da bu hale getirmişti, aynı renkler ile, sanırım bu kadar zevksiz bir başkası daha yoktur, ve kesin bu adamın işidir.. Atv'nin de lastiklerini boyamış
Yav bin tlye verseler “ama bu şekilde binceksin” deseler yine binmem be. Bu ne be.
Legodan yapmış galiba bunu
Üşenmedim aradım buldum.Bu arkadaşın önceki ilanları için açılmış başlık.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post4064821
Bu mentalitede bir insan bu motoru nasıl tercih etmiş aklım almıyor.
bunu poliüretan köpükle yapmış sanırım. eğer bu alet bu haliyle satılırsa, yaptığım işi bırakıp doğaçlama saçmalıklarla para kazanacağım.
nereye dönersen dön popon arkanda kalir..
600rr gene bundan iyiymiş.Biri de çıkıp dememiş mi ga bu nedir?
Ben ateşin yaktığını ne kitaplardan ne de büyüklerimden öğrendim. Elimi soktum ve yandı. "Ahh.Bu yakıyor!" dedim. Çok iyi öğrendim.
ben anlamadım, yemin ederim neyle yapmış neden yapmış, yaparken ne düşünmüş, kimse bir dur dememiş mi falan fişman :(
O değil yan ayaklığa uygulamış ya la
Beyler aramızda para toplayıp bu motoru bu adamın elinden kurtaralım sevaptır
Ben köpekten şüpheleniyorum
O köpek kesin ısırıyor
Kesinlikle öyle olmalı, hiç şüphem yok
Yoksa o vatandaş köpeği de köpükle modifiye ederdi, görüntüsü güzelleşir ergonomisi artardı
Ama hayvan akıllı, bakti ki köpük geliyor üstüne üstüne ısırdı adamı, köpüklenmedi köpek, kurtardı canını
Düşünsenize ya motosiklet gibi olsaydı onun da ızdırabı
Ben ikametgahı Pendikten Kartala taşıdım bune yaaa.Tamam 600RR mundar ettin belkide bir şekilde sattın.Belki kafanda başka bir şey vardı ama istediğin gibi olmadı.Kendini picasso yada van gogh mu sanıyor.İstermisin bunun motorlar milyon dolar olsun .
Haftaya köpeği de bu şekilde mumyalayıp satmaya kalkabilir, benden söylemesi.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)