Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Sıfır motor alırken peşinat + taksit ?

REKLAM ALANI

Merhaba , bayadır girmiyordum foruma. En son r25 de karar kılmıştım fakat trafik kazası geçirdiim için bir hayli ertelemek zorunda kaldım ( kol , bacak , omurilik kırıkları olduğu için ). Şimdi tekrar motosiklet hevesi aldı götürdü. Yani kısacası aradan geçen 2-3 sene bile ateşi söndürmeye yetmedi. Neyse fazla uzatmayayım. Yamah r25 de karar kıldığım gibi tekrar almayı düşünüyorum. Benim merak ettiğim olay ise , 26 bin tl olan bir motora 10 bin tl peşinat verip geri kalanı bayi taksitlendirmesi gibi yapılabilir mi ? ( arabadaki mantık gibi ) Okuyan , cevap yazan herkese teşekkür ederim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    R25
    R25 24000 olunca 250 lik bir motora kimse bu parayı vermez ellerinde kalacak diyenleri buraya davet ediyorum..
    yeditepely ve mavellen bunu beğendiler.

bursalıali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial RX3İ EVO-Honda Falcon NX4- FYM 250
    Meşhuuuuur Türk Atasözüdür ; ( Her kör satıcının bir kör alıcısı olurmuş ) .
    yeditepely ve mavellen bunu beğendiler.

zekeriyaimam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    simson
    Yamaha sitesinde kampanya var.
    Yamaha YZF-R25’e peşinatsız, 24 ay vadeli, ayda 1.150 TL taksit ile veya 3.900 TL peşinat ile 24 ay vadeli, ayda 960 TL taksit ile,
    : )))

Hala r25 mi be, hala mı

bursagsli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kanuni Seyhan (2012-2017), Sym Wolf 250
    R25 e 26 bin TL vermek hiç mantıklı değil. Bu fiyata daha iyi makinalar var

Motosikleti
    ARORA AR125-48
    Bende ilk motosikletimi dün almış birisi olarak, evet olur gibi geliyor. Dün benim aldığım motosikletin fiyatı 5 bin liraydı. 200 peşin verdik kalanı taksite böldük aylık 400 şeklinde. Gerçi sizin meblağlar bayağı bir yüksek ama yine de olur gibi geldi bana.

Alıntı bursagsli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    R25 e 26 bin TL vermek hiç mantıklı değil. Bu fiyata daha iyi makinalar var
    Mesela ?

Anlamadım yanlış bir şey mi söyledim ya da bir şey mi kaçırdım ? Sıfır R25 kötü mü oldu ? Zamanında baya bir rağbet görüyordu ?

Yoksa artık 250 cc ile başlama 600 ile başla diyenler mi çoğaldı anlamadım vallahi bu tepkiler nedir ?

hokahey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    yamaha'da kampanya var. fakat fiyatlar çok yüksek. 25.000 çok fazla bana göre.

Alıntı hokahey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yamaha'da kampanya var. fakat fiyatlar çok yüksek. 25.000 çok fazla bana göre.
    O konuda haklısınız. Fiyatlar bir hayli yüksek. Fakat 2.el motosikletlerin de nasıl kullanıldığı belli. İlk motorum olacağı için sakata gelmeyelim diye çabalıyorum açıkcası.

Motosikleti
    ......
    Alıntı furkan2632 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende ilk motosikletimi dün almış birisi olarak, evet olur gibi geliyor. Dün benim aldığım motosikletin fiyatı 5 bin liraydı. 200 peşin verdik kalanı taksite böldük aylık 400 şeklinde. Gerçi sizin meblağlar bayağı bir yüksek ama yine de olur gibi geldi bana.
    Arora 125 yebere modeli mi?

Yeni modeller arka disk,kombine fren,euro4,enjeksiyonlu vs.

Motosikleti
    ARORA AR125-48
    Alıntı levend84 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arora 125 yebere modeli mi?

Yeni modeller arka disk,kombine fren,euro4,enjeksiyonlu vs.
    Evet, ama 2015 model aldım ben. Yeni modelleri yoktu. Büyük ihtimalle yenileri gelmeyecektir diye düşünüyorum gelirse de 5 bine satılmaz. Benim aldığım karbüratörlü ve arka fren kampana yani euro3 emülsiyonlarından.

Motosikleti
    Yoqhtır...
    Kol,bacak,omurilik kırıkları ve ss başlangıç motoru. Hem de 36hp deli dolu R25? Anlıyorum heveslisin, paran da var ama bence önce bir sağlığını düşün. Sonra da paranın yarısı ile bitcoin maden server’i Kalan yarası ile de ekipman ve cbr 125r al. 2 sene sonra 2 tane R25 alırsın gibime geliyor :(

Alıntı Angrypower adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kol,bacak,omurilik kırıkları ve ss başlangıç motoru. Hem de 36hp deli dolu R25? Anlıyorum heveslisin, paran da var ama bence önce bir sağlığını düşün. Sonra da paranın yarısı ile bitcoin maden server’i Kalan yarası ile de ekipman ve cbr 125r al. 2 sene sonra 2 tane R25 alırsın gibime geliyor :(
    Zaten hali hazırda 2 tane mining rig’im var hocam

Açıkcası ben anlamıyorum. 2-3 sene önce 600 cc ile başlamak diye bir konu açtım herkes r25 al al diyordu şimd r25 diyorum o bile fazla geliyor. Yurtdışında olsak bu dediğiniz iyidir güzeldir. 125-250-400-600 sıralaması olabilirdi. Ama Türkiye şartlarında nakit kaybı oluyor. Cbr 125 ler bile 10 bin olan ülkemizde onu kullan sonra sat 250 lik al onu kullan sat. Maalesef hepimizin alım gücü bu kadar iyi değil. Keşke dediğiniz uygulanabilse. Bunu herkes canı gönülden ister. Ama maaşesef ülkemizin şuan ki durumunda mümkün değil. Evet r25 deli dolu bir motor. Doğrudur. Ama şuan “ bence “ başlangıç için tam uygun bizim ülkemiz için. Ha bu arada zaten istanbulda olmadığım için trafik derdim sıkıntım yok ( Elazığ’da okuyorum ) . Araba kazası yüzünden hali hazırda hız yapmaktan korkar durumdayım ki ( 100 km ile kaza yaptım , uykusuzluk+tansiyon düşmesi ). Normalde de dikkatli ve hızı sevmeyen bir kullanıcıyım. İmkanım olsaydı zaten direkt olarak cbr 650 f alabilirdim. Şimdi bu cümlem için beni topa tutucak bir ton insan çıkıcak. Hakaret noktasına kadar gidicek. Fakat ben daha çok böyle motorların ses olayını seviyorum. Her zaman aileme derim siz bana alın motoru kapının önünde dursun binmeyeyim sürmeyeyim , arada gidip çalıştırıp sesini dinleyeyim yeter. Bu herkes için farklıdır tabi kimisi grenajlarını sever , kimisi ön farlarını. Ben de sesini seviyorum

Bu arada zaten ekipman için bütçem hazır.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)