Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

Motosikletle Tek Teker Şovunda Faciadan Dönüldü..

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21
    erkanzdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Mayıs 2007
    Şehir
    Ekmek Kocaeli / Memleket Eskişehir
    Motosikleti
    versys650
    Yazık çok yazık, insanlar çok kolay ehliyet alabiliyor ve trafikte deli gibi işler yapabiliyorlar. Sonucunda suç ve ceza dengesine bakıldığında kimse korkmuyor cezalardan.
    Kazadan son anda kurtulan adam tam bir şoka girdi. Ne yaptığını ne yapacağını bilmeden ortalıkta kaldı.
    Acil şifalar diliyorum.
    Ceza almazlar yaya geçidinde olmasına rağmen bu kaza.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22
    SuleymanE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Mart 2015
    Şehir
    Bursa
    Motosikleti
    Yamaha Tracer 900 / Xpulse 200 4v
    Bu teker deneyenler ne zannediyor, hani güzel tek teker yapınca tüm kızlar üzerlerine atlayacak yada tüm görenler "vayyy beee adama bak ne güzel teker yaptı, dünyanın en müthiş insanı bu!" diyecekler falan mı zannediyorlar?

    Gören ana bacı sövüyor bunlara. Şahsen bende motorcu olmama rağmen trafikde teker deneyen görünce 7 sülalesine sövüyorum.

    Git çevre yoluna, otobana veya boş bir yola ne bok deneyeceksen dene. Millete niye zarar veriyosun hayvan herif !

    Beynini ... cahil öküzleri. Tez zamanda nesillerinin azalarak bitmesi dileğiyle.

    Cezalara falan zaten değinmeyeceğim, memleketi muz cumhuriyetine döndürdüler iyice

  3. #23
    GLADiUSS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Eylül 2017
    Şehir
    Muğla
    Motosikleti
    16'' Bajaj Pulsar 200NS & 91'' MZ ETZ 251
    Annesi babası neden terbiye etmemiş bu şerefsizi. Böylelerini halkımın içinde görmekten utanç duyuyorum. Ailesine yazıklar olsun böyle kişiler yetiştireceklerse ülkeyi terk etsinler.

  4. #24

    Üyelik
    27 Nisan 2010
    Şehir
    Gemlik
    Motosikleti
    Yamaha xt 600
    Bunca yıldır teker yapmanın ne anlama geldiğini ben çözemedim.Ya da sürüşe ne gibi artılar kattığını.Bu tekerci tayfayla muhabbette başlayanın duyacağı 2.cümle şu olacak.'' hacı teker yapıyon mu'' haha yapmıyorum gereksiz demeye gör adamın gözünde motor kullanmayı bilmiyor oluyorsun.bu tiplerin gözünde motor kullanmak tek teker yapabiliyor olmaktan geçiyor.Viraja girmeyi bilmezler.şeritlerin hepsini kullanarak giderler sonra hacı şurda 200 kapattım.

  5. #25
    sey_47 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Mart 2007
    Şehir
    Ege
    Motosikleti
    BWS 100
    Show haber de izledim.
    Çocuğun sakat kalma ihtimali varmış. Sol bacak komple alçıdaydı. Anne yatıyor hala. Hala özür yok dedi haber de.

  6. #26

    Üyelik
    28 Eylül 2016
    Motosikleti
    Ramzey Karaca 100
    Umarim kendisi erken ölür

  7. #27
    ozan1991 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Kasım 2017
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    tvs apache/Bajaj dominar 400/yamaha mt07
    ah be yazık yapmayın şöyle şeyler insanların içinde gidin dağın başında yapın hapis cezası vermezlerse yazık 3-5 ay atsınlar içeri aklı başına gelsin

  8. #28
    hachiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Şubat 2017
    Şehir
    Kocaeli
    Motosikleti
    Piaggio X9 500



    Alanya'da anne ve oğluna çarpan sürücü serbest Alanya’da haftasonu anne ve oğluna çarpan motosiklet sürücüsü, çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla ve 5 bin TL kefaletle serbest bırakıldı ..

    ALANYA'DA motosikletle tek teker üzerinde şov yapan genç, anne ve 3 yaşındaki oğluna çarptı. Kazada yaralı olarak kurtulan anne, dehşet anlarını anlattı. Kaza, geçen cumartesi günü saat 14.30 sıralarında Atatürk Caddesi üzeri meydana geldi. İdaresindeki 07 NUC 06 plakalı motosikletle tek teker üzerinde şov yapan Burak Ö.(21), yaya olarak yolun karşısına geçen vatandaşları görünce panik yaptı ve direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan motosiklet yan yatarak, metrelerce sürüklenerek yolun karşısına geçmek isteyen Nalan Çağlayan ve 3 yaşındaki oğlu Mustafa Çağlayan’ı adeta tırpan gibi biçti. Çarpmanın şiddetiyle anne ve oğlu yola savrularak yaralandı. Motosiklet sürücüsü Burak Ö., kaza sonrası yerden kalkarak ilk olarak yerde yatan çocuğu kucağına alarak orta refüje koydu. Ardından ise annenin yanına giderek gözyaşlarına boğuldu. Motosiklet sürücüsü olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, anne ve oğlu ise çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla Başkent Üniversitesi Alanya Hastanesi'ne götürüldü. Anne Çağlayan’ın tedavisine evde devam edilirken, oğlu Mustafa Çağlayan’ın ise sol bacağında 3 kırık olduğu tespit edilerek yoğun bakım servisine alındı. Mustafa Çağlayan’ın bugün ise ameliyat olduğu ve bacağının 3 yerine platin takıldığı öğrenildi.

    “MOTOSİKLETİN ÇOK HIZLI VE DÜŞMÜŞ BİR ŞEKİLDE GELDİĞİNİ GÖRDÜM”

    Kazada şans eseri ölümden dönen Nalan Çağlayan o anları, İhlas Haber Ajansı’na (İHA) anlattı. Nalan Çağlayan, cumartesi günü saat 14.30 sıralarında ışıklarda araçların geçmesi için beklediğini söyledi. Araçların durmasıyla yaya geçidinden yürümeye başladım. Tam kaldırıma çıkacaktım, motosikletin çok hızlı ve düşmüş bir şekilde geldiğini gördüm. Sonrasında motosiklet çarparak beni ve oğlumu savurdu. Oğlunun ayağında kırıklar var ve bugün ameliyat oldu. İnşallah geçecek. Benim her tarafım çürük yara bere içinde, şişik, ağrılarım çok fazla yürüyemiyorum” dedi. Motosikletlinin tek teker üzerinde kendilerine doğru geldiğini belirten Çağlayan şunları söyledi:” Tek teker üzerinde geldiğini gördüm. Göz göze geldiğimizde motor düşmüştü zaten. Artık beni görüp dengesini kaybetti bilmiyorum o kadarını ama bana vurduğunu ve uçtuğumu da gördüm” diye konuştu.

    “ÖLDÜK MÜ? KALDIK MI? HİÇBİR ŞEKİLDE İLETİŞİME GEÇEN OLMADI”

    Oğlu ve kendisinin olaydan dolayı psikolojinin bozuk olduğunu ifade eden Çağlayan,” Benim ve oğlumun psikolojisi bozuldu. Oğlumu 2 gündür göremiyorum. Uykusundan sıçrayarak uyanmaya başlamış. Evdeyim gidemiyorum hastaneye, yürüyemiyorum çünkü. Bir ay sonra iş başı yapacaktım işimden de oldum. Sıkıntılarımız var, oğlumun durumu nasıl düzelecek, tamamen içine kapanmış durumda. Doktor oğlumun ayağında 1-2 santim kısalma veya uzama olabilir demiş. Bize çarpan motosikletlinin kendisini görmedim. Ailesinden de kimse gelmedi ne hastaneye ne de ziyarette, arayanda olmadı. Öldük mü? Kaldık mı? Hiçbir şekilde iletişime geçen olmadı. Ne olursan olsun burada bir yaralanma var. İnsan gelir bir geçmiş olsun der ve arar sorar oda yok. Bu kadar da duyarsızlık olmaz. Zaten yaptığı bir hata, ana cadde üzerinde tek tekerle nasıl gidersin sen, ne cesaret, Allah akıl fikir versin başka hiç bir şey demiyorum ben” şekilde konuştu.

    MOTOSİKLET ANNESİNİN ÜZERİNDE ÇIKTI

    Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği ekiplerince anne oğula çarpan 07 NUC 06 plakalı motosikletin yapılan incelemede Burak K.’nın annesi Nesrin Ö.’nün üzerine kayıtlı olduğu belirlendi. Saray Polis Merkezi’nde ifadesi alınan motosiklet sürücüsü Burak K. adliyeye sevk edildi. Cumhuriyet savcılığınca Burak K. ‘Taksirle yaralama ve trafik güvenliğini tehlikeye sokmak’ suçlarından tutuklanma istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Nöbetçi mahkeme motosiklet sürücüsü Burak K’yı, adli kontrol şartı ve 5 bin TL kefaletle serbest bıraktı.
    100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im

  9. #29
    hokahey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Kasım 2016
    Şehir
    papua yeni gine
    caddelerin gizli yerlerinde gizli halatlar olacak. tek teker üzerine çıkan olduğu zaman çekeceksin halatı, sallandıracaksın bir kaç tanesini halatın üzerinde.
    sonra sen sağ ben selamet.

  10. #30
    hachiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Şubat 2017
    Şehir
    Kocaeli
    Motosikleti
    Piaggio X9 500
    İkinci motosiklet faciası kıl payı atlatıldı..

    Alanya'da önceki gün tek tekerini kaldırdığı motosikletiyle yaya geçidinde çarptığı anne ve 3 yaşındaki çocuğun ağır yaralanmasına sebep olan sürücünün ardından ikinci motosiklet kazasında yine faciadan dönüldü.



    Sokaktan ana yola yürüyerek çıkan anne ve elinden tuttuğu küçük çocuğu kontrolden çıkıp devrilen ve metrelerce sürüklenen motosikletin altında kalmaktan saniyelerle kurtuldu. Kaza anı ve kurtuluş güvenlik kameraları tarafından da kaydedildi.
    Alanya ilçesinde önceki gün motosikletle tek teker üzerinde şov yapan genç, anne ve 1.5 yaşındaki oğluna çarptı. Ağır yaralanan anne ve çocuğu hastaneye kaldırıldı. Olay anı ise saniye saniye güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.
    Kaza Atatürk Caddesi üzeri ALTSO önünde meydana geldi. 07 NUC 06 plakalı motosikletle tek teker üzerinde şov yapan genç, yaya olarak yolun karşısına geçen vatandaşları görünce panik yaptı ve direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan motosiklet yan yatarak, metrelerce sürüklendi ve yolun karşısına geçmek isteyen anne ve oğluna çarptı. Anne, yaya geçidinde yere yığılırken, oğlu ise yola savruldu. Motosiklet sürücüsü kaza sonrası yerden kalkarak ilk olarak yerde yatan çocuğu kucağına alarak refüje koydu. Ardından ise annenin yanına giderek gözyaşlarına boğuldu. Motosiklet sürücüsü olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, anne ve oğlu ise ambulansla hastaneye kaldırıldı.
    Bu olaydan bir gün sonra ise yaylayolu caddesi üzerinde bu sabah saatlerinde yine facianın eşiğinden dönüldü. Sürücüsü ve plakası tespit edilemeyen motosiklet, cadde üzerinde hızla giderken kontrolden çıkıp devrildi. Sürücüsü devrildiği anda üzerinden düşen motosiklet cadde boyu yaklaşık 50 metre hızla sürüklenirken aynı anda yola çıkmakta olan anne ve çocuk görenlerin yüreğini ağzına getirdi. Elinden tuttuğu küçük çocuğuyla ara sokaktan caddeye çıkmak üzere olan anne, sürüklenin motosikletin altında kalmaktan saniyelerle kurtuldu. Olay anı çevredeki güvenlik kameraları tarafından da saniye saniye görüntülendi.

    haberalanya..
    100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)