Kymco agility 150+ ABS aldım , Fakir dediniz ama aldım
Reklamlar
-
Hayırlı olsun kazasız belasız binersiniz inşallah. Gidon şöyle düz olmasa daha iyi olurmuş gıcık bisi. geçen gün xciting 400i yı yakından inceledim. Keşke az daha bekleyip 0 km xmax 250 yerine ikinci el xciting 400i alsaydım diye pişmanlık duydum.Tek sıkıntı yedek parça olabilir onu da bilemiyorum belki de yaşanmaz ama alınır mı bence alınır.
Reklamlar
-
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin
-
Hayırlı olsun sizin adınıza sevindim ben hala 2008 model activa kullanıyorum bütçe sorunu
-
iyi bir inceleme bekliyoruz.
-
moonspell07 adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun kazasız belasız binersiniz inşallah. Gidon şöyle düz olmasa daha iyi olurmuş gıcık bisi. geçen gün xciting 400i yı yakından inceledim. Keşke az daha bekleyip 0 km xmax 250 yerine ikinci el xciting 400i alsaydım diye pişmanlık duydum.Tek sıkıntı yedek parça olabilir onu da bilemiyorum belki de yaşanmaz ama alınır mı bence alınır.
aynı paraya ise tabiki mantıklı marka takıntınız yoksa xmax görünüşü dışında bir artısı yok bildiğiniz gibi piaggio yamaha gibi motorların belli parçalarını sym ve kymco üretiyor malzeme kalitesi 3 aşağı 5 yukarı aynıdır
bende hep nmax almak istedim ama şimdi insanlar beni fakir biliyor gerçketede fakirim alamadım o motoru
-
istanbu_gezg adlı üyeden alıntı
bende hep nmax almak istedim ama şimdi insanlar beni fakir biliyor gerçketede fakirim alamadım o motoru
benim motorumun 0 ı yok ikinci elde ptt çıkması onuda 800 tl ye aldım kim daha fakir tartışmayalım istersen.
güzel sukuter bence güle güle kullan
-
Hayırlı olsun. Bende bu model ile Sym Symphony 200 arasında çok gidip geldim ama, Sym de karar verdim.
-
Arkada orjinal çantası olması ve ABS avantaj, hayırlısı olsun.
150cc olmasına rağmen 7.5kW lık zayıf bir motoru var. 2bin daha verip PCX125 almayı düşünürdüm ben olsam.
-
son fotoğraf hiç masum değil
-
Moderatör
F54 adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun güzel seçim
fakat 150 cc de abs olmasa ne olur ki
abs cc ile ne zamandır ilişkilendiriliyor yahu?
-
aynı paraya ise tabiki mantıklı marka takıntınız yoksa xmax görünüşü dışında bir artısı yok bildiğiniz gibi piaggio yamaha gibi motorların belli parçalarını sym ve kymco üretiyor malzeme kalitesi 3 aşağı 5 yukarı aynıdır
Sıfırı 22500 kymco nun ama ikinci el 2000 km de tertemiz motorlar vardı 18000 tl yazmışlar malum sitede bin pişmanım almadığıma.belki takasa girerler sormak lazım.
-
-
Hayırlı olsun, Kymcolar canavar gibi motordur, 125'liğini kullanmışdım..İstediğiniz yola götürür sizi.
Ben bile 2008 model 125 cc'lik Sym ile bir günde(Sabahdan akşama) 600 km yol yapmışlığım vardır..Üstelik Temmuz sıcağında
ve üstelik Bozdağ ve Ödem,şin dağlık bölgelerine tırmanmıştım..
Sizinki 150 cc ve her işiniz görür.
-
abs görünmüyor, abs'yi de çekseydin ya. olmadı.
-
En üstteki resimde Abs okuyucu flanşı'nı gözümüze soka soka resimlemiş...
Mikemmel...Anlatmaya gerek yok...Gulu gulu..Vakku...
Tekeri elinde bile çevirsen Abs devreye girer....
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:46 ----------
-
Göremeyenler varsa diye
-
pcx ten sonra bunun oturuşu, konforu, bel ve sırt duruşu ve durumu nasıl? inceleme yapmadın bari bu soruya cevap ver.
Aşırı hız ve dikkatsizlik motorcunun en büyük düşmanıdır.
-
Motoru kullanan kimse yok mu? Son hız kaç acaba ABS olması avantaj diye düşünüyorum. 149cc olmasına rağmen son hızda 105 km/H ı geçemedim ben. 50 km hızla ön frene asıldığımda ABS devreye giriyor ve teker kayma yapmadan motor duruyor. Kafama takılan 149 cc bir scooter da son hız ne olması bunda 105 i ite kaka gördüm diyebilirim.
-
motor hiç bir bayide yok bi ara gözüktü ardından kayboldu
-
Bende 2.el aldım 2.600 km de aydın dan iskenderun a getirdim otobüs ün bagajında. 200 tl ye anlaştık kaptan ile. Motor görüntü olarak da hoş. Dediğim gibi aklına takılan son hız oldu ve rampada tek kişi 60'a 70'e düşmesi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)