Merhaba,
Varadero için yedek parça bulma yönünde sıkıntı yaşanıyor mu ?
Kullanan yada bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.
Merhaba,
Varadero için yedek parça bulma yönünde sıkıntı yaşanıyor mu ?
Kullanan yada bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.
Kesin bilgim yok ama Hondada sıkıntı yaşanacağını sanmıyorum. Birde tutulan model.
Bir ara polisler Varedero kullanıyordu, belki hala ellerinde vardır.
Dolayısı ile parçası - ustası vs bulunur.
Temiz kullanılmış bulabilirsen uzun süre rahat da edersin.
Ama özellikle polis çıkması ise dikkatli düşünmek lazım,
inanılmaz km yapmış ve çok kötü durumda oluyorlar.
Hamdım, piştim, hala hamım.
Kardeşim selamlar öncelikle. Ben Ankara’da kullanıyorum rahatça bir şekilde parça vsvs herşeyi mevcut. Belki sadece küçük şehirlerde zorlanırsın. Onda da kargo ile çözersin işini.
Emniyet uzun süre kullandığı için polis çıkması denk gelme riski de yüksek. Hor kullanılmış olma durumu mevcut. Ticari taksi çıkması otodan farklı olmayacağı yönünde düşüncem var fakat sürekli rutin bakımlarının eksiksiz yapılmış olmasından dolayı temizi de vardır gibi düşünüyorum. Acaba yanılıyor muyum ki sizce?
Üstadım çok teşekkür edeirm. Bende İstanbul'dayım. O halde bende büyük zorluklar çekeceğimi sanmıyorum
Aynen kardeşim. Cidd bir sıkıntı yaşama ihtimalin yok bence 😉 o yüzden al bak keyfine 👍🏿
sayın gaccall beg'e bi sormak lazım.
ihaleden polis motorumu aldın :D::D
Polis çıkmasının temiz olma ihtimali zayıf,Emniyet uzun süre kullandığı için polis çıkması denk gelme riski de yüksek. Hor kullanılmış olma durumu mevcut. Ticari taksi çıkması otodan farklı olmayacağı yönünde düşüncem var fakat sürekli rutin bakımlarının eksiksiz yapılmış olmasından dolayı temizi de vardır gibi düşünüyorum. Acaba yanılıyor muyum ki sizce?
çünkü kamu malı olduğu için keyfe keder bakım yaptıramazsın,
bakımlarını genelde ihale ile bir firma alıyor ve sana ancak o kadar hizmet veriyor.
Bunu devlet dairelerine yemek hizmeti veren şirketler gibi düşünebilirsin, mutlaka biryerden kısmaya, kar etmeye çalışacaktır.
Ayrıca hesaplanmış bir ekonomik ömrü vardır ve o ömür dolmadan satılmaz.
Kamuda mantık "satarken de kazanalım" değil, "alınca maksimum seviyede kullanalım" dır.
Askerde kullanılan araç gereçleri gözünün önüne getir, çok eski de olsa hala kullanılıyor.
Dolayısı ile polisten (zabıtadan, jandarmadan vs) çıkan motor aslında ekonomik ömrünü tamamlamış, bakım maliyeti artmış demektir.
Hamdım, piştim, hala hamım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)