09.02.2018 cuma günü benzine 16 kuruş indirim gelmesi bekleniyormuş.yani depoları doldurun.İndirimden sonra zam geleceğinden şüpheniz olmasın 16 kuruş indirime 25 kuruş zam gelir. Kusura bakma hachiko senden önce yazdım
09.02.2018 cuma günü benzine 16 kuruş indirim gelmesi bekleniyormuş.yani depoları doldurun.İndirimden sonra zam geleceğinden şüpheniz olmasın 16 kuruş indirime 25 kuruş zam gelir. Kusura bakma hachiko senden önce yazdım
u fak u fak yürümeye başlamıştım
İndirim mi güncelleme mi? Yoksa fiyat düşünce indirim, çıkınca güncelleme mi oluyordu?
2. el bidon alınır.
daha bu sabah fulledim motorumun deposunu ... neyse zaten 50tllik alıyorum hep
Allaahh mancınık gerildi yakında fırlatırlar.
HONDA
#BZ3082
Haberi öyle vermicektin;
Benzine 16 KURUŞ İNDİRİM
25 Kr güncelleme
Şimdi bazı medya unsurları bunu büyük harfler ve flaş haber diye avazı cıktığı kadar bağırarak verir...
Bir depoda tam 2 lira 08 kuruş kâr ediyorum. Artan parayla 600'lük "makene" mi alsam yoğsam 1000'lik makene mi alsam karar veremedim şinci.
İndirim gelmeden gidip depoyu fulleyeyim zira “çok geçirilmesine” alıştık, indirimi bünye kaldıramaz diye düşünüyorum
...
Benim anlamadığım sebebi neydi ki..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
şantiyede her ayın son günü hak ediliş verilir ve aradan bir kaç gün geçtikten sonra maaşlar yatar. bugün ayın 8'i oldu ve daha tık yok.
maaşı yatırın maaşı! benzin isterse 6 lira olsun yeter ki şu maaşı verin. 4 yere toplamda 650 lira ödemem var ve birisinin günü geçti.
ödeme gecikince faiz işliyor ama maaş gecikince faiziyle alamıyorsun iş yerinden.
2 ara gazı patlattım mı o indirim havaya gider
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)