akü sökücem ama bulamıyorum
Reklamlar
-
Rmg moto gusto velocity 100 model motorda aküyü bulamıyorum anlamadım söktüm bir iki parça bişey ama bulamadım şekli mi farklı anlamadım yardımcı olurmusunuz
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:39 ----------
Fotoğraf. Eklemeye çalıştım ama yapamadım telefondan giriyorum siteye benzin deposunun öbür köşesinde bi kısım var kaldırdım ama altındaki şey kalkmadı bulamadım
Reklamlar
-
Selenin altına bak genelde oralarda olur.
-
-
Reis açtım zatende valla bulamıyorum bi kapak vardı vidasını söktüm falan ama bulamadım
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:00 ----------
Reis daşdaş geçiyonda ciddi ciddi akü bitti tekliyo ama bulamıyorum açtım kapağı seçemedim hangisi nerde kalıyo falan[COLOR="Silver"]
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:01 ----------
-
Servise götürsene, madem bulamıyosun kurcalama.
-
Süper Moderatör
Ayaklarını koyduğun zeminde bir kapak altında olabilir.
Sele altında bir kapak olabilir.
En konsolda bir kapak olabilir.
-
shruikan adlı üyeden alıntı
baba akü yok!
Baba, akü komple yok.
Kaputu açmışlar aküyü çalmışlar. Kaputu açtınız bari aküyü çalmayın. Aküyü çalmamış olsalar hani...
-
Ramzey'in cub motoru ise bahsettiğiniz,motorun sağ yanında ayak marşı hizasına gelen üçgen benzeri grenajın vidasını sökerek akünüze ulaşabilirsiniz.
-
umutozturk adlı üyeden alıntı
Reis açtım zatende valla bulamıyorum bi kapak vardı vidasını söktüm falan ama bulamadım
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:00 ----------
Reis daşdaş geçiyonda ciddi ciddi akü bitti tekliyo ama bulamıyorum açtım kapağı seçemedim hangisi nerde kalıyo falan[COLOR="Silver"]
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:01 ----------
Tekleyen nedir?
-
Hamdım, piştim, hala hamım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)