150 driftimin orjinal egsozu patlamıyor 2 viteste giderken kontağı kapatıyorum gazı verdikten sonra açıyorum patlamıyor patlaması için ne yapabilirim ? Arkadaşın driftte egsozu orjinal olmasına ragmen patlıyor
150 driftimin orjinal egsozu patlamıyor 2 viteste giderken kontağı kapatıyorum gazı verdikten sonra açıyorum patlamıyor patlaması için ne yapabilirim ? Arkadaşın driftte egsozu orjinal olmasına ragmen patlıyor
Mondial 😍
Değerli kardeşim,
Egzosu patlatıp ne yapacaksın, amacın ne? Neden insanları rahatsız etmek için bu denli çabalıyorsun. Senin annen, baban, bir yakının hasta yatağında yatıyor olsa, yada işinden gücünden dolayı sabaha kadar çalışan vardiyalı işçi olsan, bebeğini uyutmak için saatlerce ayağında sallayan bir anne olsan, sen okuluna gidesin evinde uyuyasın diye sabaha kadar devriye atan bir polis ysda güvenlik görevlisi olsan... Allah aşkına söylermisin bana sen olsan....
O egzosu paaaaat patıırrr paat diye patlatan bir adama ne dersin. Sövermisin dövermisin.
Ne meraklısınız yahu birinci derece akrabalarınıza sövülmesine...
ben motosikleti dışarıda bırakıyorum kediler egzoza işiyor kötü bir koku oluyor ama egzoz patlaması rahat oluyor senin motora kedi işemiyorsa kendin yapacaksın
................. Yazmayacağım....
İçine torpil koy
Şimdi öncelikle seni seven 3,5 kişiyle vedalaşıyorsun.Sonra depoyu fulleyip içine 20/25 cm bir bez sokuyorsun bir kısmı dışarıda kalacak şekilde.Sonra bez benzini emicekdir.Sonra caddeye çıkıp,bezi yakın bez depoya gelince o PAT sesine ulaşıcaksınız.Hatta zorlarsanız Şhow tv ye bile çıkabilirsiniz.
trol havası var havada
Havaya uçman dileğiyle
Bi yerlerinde patlasın inşallah o egzos bıktık ya evde hastamız var ,uyuyan bebeler var ,yaşlısı var gecenin 3-4 sabahın köründe ayıp yahu millete eziyet etmeye ne hakkınız var !!!
Nese. O zaman abartı egsoz takmaktan başka çare yok . Orjinal egsozu patlasaydı bide egsoz masrafı çıkmıcaktı silencer takmayı düşünüyorum
kimsenin yorumu umrunda değil neden konu açıyorsun yav şunları banlayın yahu yada artık biz mi ayrılalım
Bitmeyen tutkudur,özgürlüktür,her piston vuruşunda yürekte artan Aşk'tır motosiklet...
Motor soğukken egzoz borusundan içeri bir tane torpil at. Egzoz ısınınca güzel bir patlama elde edersin.
Tek patlama yetmez dersen biraz masraf etmen gerekir. Önce egzozun ön tarafına 2 delik açıyorsun. Birisine karbüratör, emme manifoldu arasındaki yakıt hava karşımından hortum çekip bağlıyorsun(Hortum mutlaka çelik olsun yoksa erir). Diğer deliğe bir buji takıp ateşleme bobininden elektrik kablosu çekiyorsun. Sonra hortuma bir vana, buji kablosuna bir anahtar takıp gidonun üstüne bağlıyorsun. Sistem hazır. Yola çıktığında egzozu patlatmak istersen önce vanayı açıp sonra düğmeye basarak muhteşem bir seri patlama elde edersin. Hatta egzozun ucunu arkaya bakacak şekilde konik olarak yaparsan jet motoru etkisi yaparak bir miktar itki kuvveti bile elde edebilirsin
boğa daha makbul olur da şimdi nereden bulacan boğayı
https://www.youtube.com/watch?v=HkGh_jiEB0U
Cevaplar için teşekkür ederim sjsjsj 😂😂
ülkede herkes komedyen, şakalar, komiklikler
bırakın cem yılmaz yapsın arkadaş
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)