Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Egsoz Patlamama Sorunu

REKLAM ALANI
    CriminalS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 Mh Drift
    Alıntı mustafa_325 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motor soğukken egzoz borusundan içeri bir tane torpil at. Egzoz ısınınca güzel bir patlama elde edersin.

Tek patlama yetmez dersen biraz masraf etmen gerekir. Önce egzozun ön tarafına 2 delik açıyorsun. Birisine karbüratör, emme manifoldu arasındaki yakıt hava karşımından hortum çekip bağlıyorsun(Hortum mutlaka çelik olsun yoksa erir). Diğer deliğe bir buji takıp ateşleme bobininden elektrik kablosu çekiyorsun. Sonra hortuma bir vana, buji kablosuna bir anahtar takıp gidonun üstüne bağlıyorsun. Sistem hazır. Yola çıktığında egzozu patlatmak istersen önce vanayı açıp sonra düğmeye basarak muhteşem bir seri patlama elde edersin. Hatta egzozun ucunu arkaya bakacak şekilde konik olarak yaparsan jet motoru etkisi yaparak bir miktar itki kuvveti bile elde edebilirsin
    Biliyorum buji sistemini . Bi tane subaruya ypmışlar bildiğin taramalı gibi aslında olabilir .

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    SD 1290R
    iyi bisey aslinda. yalnizlik cekmezsiniz. Gectiginiz yolda yasayan tum mahalleli ile akraba olursunuz.

O mahallede ben yasiyor olursam, sesi duydugum anda o an balkonda ne varsa isabet ettirebildigim kadariyla asagiya yollarim. Trafikte arabayla denk gelirsem de ne kadar taciz edecegim o anki keyfime kalmis. Eminim yalniz degilimdir. Cok daha psikopat arkadaslar vardir. Aman dikkat edin.

Riptalon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XMax 300
    Egzoz patlamaması motorunuzun sağlıklı olduğunu gösterir. Patlaması sorundur.

Motosikleti
    Mondial 150 Mh Drift
    Alıntı CriminalS adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Biliyorum buji sistemini . Bi tane subaruya ypmışlar bildiğin taramalı gibi aslında olabilir .
    Dediğiniz sistemde bu geri dönüşüm borusu varya onumu baglıcaz egsoza ? Manifolttaki üstten gelen boru ?

Motosikleti
    Falcon Freedom 250
    Alıntı CriminalS adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    150 driftimin orjinal egsozu patlamıyor 2 viteste giderken kontağı kapatıyorum gazı verdikten sonra açıyorum patlamıyor patlaması için ne yapabilirim ? Arkadaşın driftte egsozu orjinal olmasına ragmen patlıyor
    Bu arkadaşta Karabük'tenmiş tayfamızla yakalayalım o egzosu birdaha patlatabiliyor mu bakalım

Motosikleti
    Mondial 150 Mh Drift
    Alıntı Motorcu78 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu arkadaşta Karabük'tenmiş tayfamızla yakalayalım o egzosu birdaha patlatabiliyor mu bakalım
    Kardş yakalamana gerek yok ben ayağına gelirim safranboludamı oturuon sen ?

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)