Yeni Kawasaki ninja 400 [Fuardan canli fotograf icerir]
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Kawasaki bu sene İstanbul fuarına katılmayacak.
-
-
en sevdiğim motor tipi 400 cc ne büyük ne küçük.gücü hafifliği görüntüsü al beni diye bağırsa da bu motorun net satış fiyatı 35 40 bin tl arası çok rahat var.ön taraf ama bildiğiniz r25 in wingletli hali.
-
-
-
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
-
Bumudur yani abicim koskoca fuarı gez 4 tane fotoğraf at valla hiç olmadı
-
Tvs01 adlı üyeden alıntı
Bumudur yani abicim koskoca fuarı gez 4 tane fotoğraf at
valla hiç olmadı
Yok hocam tonla fotograf ve video var da hepsini bir konuda heba etmiyim bunu ninja 400 e özel actim baska basliklar actigimda kullanirim diyer fotolari
-
devrimkr adlı üyeden alıntı
Yok hocam tonla fotograf ve video var da hepsini bir konuda heba etmiyim bunu ninja 400 e özel actim baska basliklar actigimda kullanirim diyer fotolari
Tamam beklemedeyiz o zaman
-
3 renk (yeşil/siyah/krt) gelecek, fiyatı ortalama 8400 euro..
-
Gerçekten çok güzel hatlara sahip .... 2. fotoğrafta aşkımı ilan ettim galiba ...
https://www.youtube.com/watch?v=T0jbH_Vu_eA&t=1s
-
KTMDUKE adlı üyeden alıntı
3 renk (yeşil/siyah/krt) gelecek, fiyatı ortalama 8400 euro..
Galiba 2 renk gelicek siyah ve krt
-
Moderatör
Alamana 6 bin yüro bize KDV+ÖTV dahil sigorta hariç 40 bin TL
-
Lucas adlı üyeden alıntı
Alamana 6 bin yüro bize KDV+ÖTV dahil sigorta hariç 40 bin TL
Allah dagina göre kar yagdiriyor bence ama tahmini bu motor 35 bin civari olur
-
Moderatör
devrimkr adlı üyeden alıntı
Allah dagina göre kar yagdiriyor bence
ama tahmini bu motor 35 bin civari olur
O zaman mümkünse dağlarımızı değiştirelim hocam ?
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
DE'e Bayi karı + satış vergileri her şeyi içinde son kullanıcı,
Versys 650 8200€ ise (Lime Green)
Ninja 400 6200€ ise (KRT)
Versys 650 5700 € + %28Gümrük[%8+%20] + %37 ÖTV + %18 KDV + Bayi Karı = 12.000€ TR [3.800€ devletimize temiz ödeme ile 56.500TL]
Ninja Tahmini = 4000 € desek + [sağı solu üstteki vergiler] derken 8.500€ yu bulur = 40.000-42.000tl daha gerçeki oluyor
-
35 den aşağı beklemeyin.35-40k arası diyelim.
Yıllarca 250cc ve üstü uygun fiyatlı geçiş motorları gelsin diye vatandaş bekldi.e sonuç ne oldu.4 sene önceki 1k cc makina parası :(
-
Yarı fiyatına CFMoto 400NK varken bunu alacak adama gülerim.
-
Lucas adlı üyeden alıntı
O zaman mümkünse dağlarımızı değiştirelim hocam ?
Ben kendi dagimizi güzellestirme taraftariyim ;)
ayrica burda bu makineyi alsan sürecek hava yok 365 günün 300 günü soguk ve yagmurlu 300 gün cam önünde oturup günes acmasini beklersin günes acar vaktin olmaz saka maka her nekadar burada imkanlar daha fazla da olsa insan memleketini özlüyor...
ayrica dagina göre kardan bahs ettigim bizim milletimiz benzin 20 tl bu makinalar 100k lardan baslasa bile sesini cikarmaz demek ki alan memnun satan memnun ne diye tartismaya giriyim ki buraya ne yazsam olay olur, ülkemiz söyle iyi desem saldiran olur söyle kötü desem saldiran olur bu eksik desem küfreden olur su fazla desem linc ederler bu düzen böyle gidiyor bence biz akilli olup dogru yoldan kendi dagimizi düzleyelim ha nasil olur bende bilmiyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:09 ----------
YBRMANİA adlı üyeden alıntı
35 den aşağı beklemeyin.35-40k arası diyelim.
Yıllarca 250cc ve üstü uygun fiyatlı geçiş motorları gelsin diye vatandaş bekldi.e sonuç ne oldu.4 sene önceki 1k cc makina parası :(
Söylediklerinin aynisini dün kuzenle konustum ben türkiyedeyken 250 cc üstü 600 cc alti uygun fiyatli motor olsada alsak derdik gel gör ki fiyatlar adami avuclar... zamaninda temizinden bir binlik yada 600 lük alip bir köseye kosaydik yazlari gelip binerdim iyi bir de yatirim araci olurdu
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)