Yeni Kawasaki ninja 400 [Fuardan canli fotograf icerir]
Reklamlar
-
ashes35 adlı üyeden alıntı
Kawasaki bu sene İstanbul fuarına katılmayacak.
Kesin bilgi mi hocam?Katılmama sebebi neymiş acaba?
Reklamlar
-
dasmehdix adlı üyeden alıntı
Arkadas hakli bende dün baktim katilacak firmalar icinde kawasakinin adi yok galiba kawasaki bu fuari önemsiz görüyor bosa masraf olarak...
-
dasmehdix adlı üyeden alıntı
https://motobike-istanbul.tr.messefrankfurt.com/istanbul/tr/besucher/ausstellersuche/marka-arama.html
-
Sinek siklet supersport için çuvalla para ödeyip üstüne de satarken bir ton zarar etmek isteyenler için birebir olmuş..
-
-
Mucit23 adlı üyeden alıntı
Dediginiz gibi su an gozukuyor.
-
güzel, eksik bir segment doluyor
30 bin TL den fazla verilmez, 40 bin TL den aşağı olmaz
-
Her zaman söylerim bu işin bir sanatçısı varsa ; bence o da Kawasaki'dir.
Yaptığı her ürüne hayranlıkla bakıyorum .
-
fedos adlı üyeden alıntı
Her zaman söylerim bu işin bir sanatçısı varsa ; bence o da Kawasaki'dir.
Yaptığı her ürüne hayranlıkla bakıyorum .
Hakkin var gercekten güzel makinalar üretiyor ve avrupa satislari gercekten iyi ama bizim ülkemizde z moto isgüzarligi malesef ülkemizde yeterli ilgiyi göremiyor
-
Ulan 400 cc motor benim litrelik uçan tenekeden daha mı pahalı ? Buna 40bin verecek arkadaşa kendi motorumu aynı fiyattan satabilirim
-
Fiyat açıklandı, 400 9.000, 400se 9.250€
-
KTMDUKE adlı üyeden alıntı
Fiyat açıklandı, 400 9.000, 400se 9.250€
Alacagimdan degilde bende cumartesi is olsun diye motorla gezerken kawasaki Frankfurt bayisine gittim pazarlik ettim 5800 e birakirim dedi adam benim bmw ye de 3800 saydi 2k üst ver bunu al dedi aklim gitmedi degilde ben motorumdan memnunum
Bu arada devletimiz bizi iyi öpüyor neyse surviver izleriz gecer
-
Bitanede devlete alacaaaan
-
54RR adlı üyeden alıntı
Ulan 400 cc motor benim litrelik uçan tenekeden daha mı pahalı ? Buna 40bin verecek arkadaşa kendi motorumu aynı fiyattan satabilirim
Fiyat konusuna diyecek bişeyim yok fakat cc konusunda yanılıyorsun bence. Benim gibi yaşı 40 a dayanmış, çor çocuk sahibinin binmesi gereken bir aralıkta, süpersport olarak.
-
Metehan07-70 adlı üyeden alıntı
Fiyat konusuna diyecek bişeyim yok fakat cc konusunda yanılıyorsun bence. Benim gibi yaşı 40 a dayanmış, çor çocuk sahibinin binmesi gereken bir aralıkta, süpersport olarak.
Hocam, cc olarak evet 1000 büyüktür 400 den ama güç sınırlaması ve tcs sayesinde istenildiğinde 1000cc bir ss çok hantal ve tepkisiz bir hal alabiliyor. He sizin dediğiniz işletme giderleriyse ona birşey diyemem
İnsanlar sevilmek için yaratıldılar. Eşyalar kullanılmak için. Dünyadaki kaosun nedeni; eşyaların çok sevilip insanların ise kullanılmasıdır.
-
Fiyat belli olmuş falan diye haber dolanıyor ortalıkta
Ninja 400 se 9.250 €
Ninja 400 9.000 €
-
gogozh adlı üyeden alıntı
Fiyat belli olmuş falan diye haber dolanıyor ortalıkta
Ninja 400 se 9.250 €
Ninja 400 9.000 €
bir önceki sayfaki hesaba tam çıkıyor.Vergileri yedirince .,yiyin efendiler yiyin!
-
700cclik yeni mt07 alsam üstüne 3 bin tl para artıyor.1 kişiye satamazlar bu fiyattan motoru boşa uğraşmasalardı keşke ben olsam hayatta getirtmezdim
-
Ve böylelikle kawanin meşhur zenci abileri artık motor alırken de arka sele de fabrika çıkışı standart donanım olarak yerini alıyor .
Seveni vardir illa ki :(
-
Bunlar Kawasakinin belirlediği fiyata neler alabileceğiniz:
Honda CB650F 47.000TL (649CC 4 silindir)
Yamaha MT 07 39,000TL ( 689cc 2 silindir)
Suzuki SV650A ABS 39.000TL (649cc V-motor 2 silindir)
Rakip motorlar(A2 ehliyet ile sürülebilen):
KTM 390RC/DUKE 31,500TL
Yamaha R25 ABS 26,000TL
Honda CBR500R 34,000TL
Suzuki GSXR-250 ABS 23,000TL
Türkiye'de sıfır motosiklet almak pişmanlıktır bu saatten sonra. (Zenginseniz sıkıntı yok.)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)